Dobio sam da proverim stabilnost HIS-a 9600XT Platinum Edition, nasi ga zovu Turbo, sa 256MB, i taktom od 500/650. Podigla se lepo sa Cat. 4.7 i provrteo sam 3DMark '01 i '03 bez problema, postigao nekih 13000 i 4000. Ponadao se da ce lepo raditi, pa sam poterao Far Cry i posle nekih 2min me "bacio" na desktop, pa sam probao The Suffering, e tu je izdrzala citavih 10min. Pocinje da deluje kao "napredak" :banana: . Poteram Underground izdrzi 20min, sve lepse od lepseg 😀 Poteram Colin-a i postavim licni sa 30 SEC! U Bios-u sam iskljucio fast write, ali bez rezultata, AGP sa 8x stavio na 4x, nista. Aperture size "setao" sa 128 do 512, nista. Menjao Cat. od 3.10 do 4.7, i nista. Vise nisam pametan. Kartica je nova, kupljena pre 5 dana, da li da se menja, ili..... Ako neko ima bilo kakav predlog, veoma je dobrodosao. Mada mi se cini da ce ici nazad u Bg. Inace konf. je Abit NF7 V2.0, 2x512MB RAM-a, 2500+/3200+. Probana je i na nekom Celeronu 800MHz (valjda), tamo je masina isla u restart. Otvoren sam za sve sugestije.
Poz
P.S. Kada sam ukljucio Overdrive GPU je postigao 526MHz i zakucao mi je masinu u marku '01 kod "zmajceka" - apsolutno ne upotrebljivo.
Poz
P.S. Kada sam ukljucio Overdrive GPU je postigao 526MHz i zakucao mi je masinu u marku '01 kod "zmajceka" - apsolutno ne upotrebljivo.