Šta je novo?

Ikom Kablovski Internet U Rakovici

Ništa još od lokala,prave se blesavi...
Sad sam ih zvao i kad sam ih pitao zašto nisu postavili obaveštenje na sajt,a rekli su da će biti,čovek se začudio...
Dokle misle da nas lažu,to samo oni znaju.
Ako neko ima još neku informaciju neka javi.:crash:

Da u ovoj zemlji ima pravde ovaj IKOM :whip: ne bi smeo da radi...

Pa sta jel toliko los,ja planiram da predjem sa ADSL neobee na ikom.

Pa sta jel toliko los,ja planiram da predjem sa ADSL neobee na ikom.
Kad budeš bio kod njih kašće ti se samo...
Čitaj malo prethodne postove,pa će videti,a da su loši,jesu,jer posle par godina,prvi put zaboravim da platim na verme i već treći dan me gase bez upozorenja,i ja odmah isti dan odem i platim i kažu mi da se na ponovno uključenje čeka 3-5 dana.I to mi kažu one guske na centrali koje nemaju blage veze sa životom(čast izuzecima).Ja pozovem ponovo i tražim teh.podršku i kažem da sam uplatio i poslao faxom račun i prebace me na finansije i tek me oni uključe,a da sam slušao one guske čekao bih ko zna dokle.Ali nije samo to,imaju oni mnogo mana,a lokal da i ne spominjem...Teški prevaranti...:mad:

...i ja odmah isti dan odem i platim i kažu mi da se na ponovno uključenje čeka 3-5 dana...

Ti bas nisi imao srece. Pre par meseci desilo mi se slicno. Samo... ja sam platio racun cini mi se poslednji dan, ili dan posle njega. Uglavnom, nije registrovano da je uplaceno, pa su mi iskljucili. Pomislih da je nesto puklo, pa ih zovem fonom. Podizacica slusalice mi rece da nije placeno. Kako nije?!?! Pa ja platio, imam onaj odsecak. Nista, posaljite faxom. A tad bas nisam imao dialup modem u masini, pa sam morao da idem na postu da posaljem. Jednostavno - pozove sluzbenica, pusti fotokopiju (jer naravno, ne moze odsecak da se ugura u fax :p) i to je to. Kad sam se vratio kuci - net radi.

A inace... da... na mejlove ne odgovaraju, telefon tech podrske uvek zauzet, obecavaju stosta a slabo sta ispunjavaju (mislim na lokal i obecanja za x2, pa posle toga x1.5 net posle 18h). Sa druge strane, od 2500 din, oduzmem pay TV i pretplatu (800+400) i ispade da me 512/256 kosta 1300 din, uz fini protok, sa retkim prekidima. Torrenti fino rade (ako ima dovoljno seeder-a), DC++ je polovican (zbog zajednickog IP-a), VOIP odlicno radi (pu-pu, da ne ureknem). Ja sam relativno zadovoljan... sve dok nemam potrebu da ih kontaktiram. Kad sve saberem i oduzmem (tj. kad se saberem, sav se oduzmem :D) meni odgovara vise nego adsl.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Kad li ce taj lokal :(

Ti bas nisi imao srece. Pre par meseci desilo mi se slicno. Samo... ja sam platio racun cini mi se poslednji dan, ili dan posle njega. Uglavnom, nije registrovano da je uplaceno, pa su mi iskljucili. Pomislih da je nesto puklo, pa ih zovem fonom. Podizacica slusalice mi rece da nije placeno. Kako nije?!?! Pa ja platio, imam onaj odsecak. Nista, posaljite faxom. A tad bas nisam imao dialup modem u masini, pa sam morao da idem na postu da posaljem. Jednostavno - pozove sluzbenica, pusti fotokopiju (jer naravno, ne moze odsecak da se ugura u fax :p) i to je to. Kad sam se vratio kuci - net radi.

A inace... da... na mejlove ne odgovaraju, telefon tech podrske uvek zauzet, obecavaju stosta a slabo sta ispunjavaju (mislim na lokal i obecanja za x2, pa posle toga x1.5 net posle 18h). Sa druge strane, od 2500 din, oduzmem pay TV i pretplatu (800+400) i ispade da me 512/256 kosta 1300 din, uz fini protok, sa retkim prekidima. Torrenti fino rade (ako ima dovoljno seeder-a), DC++ je polovican (zbog zajednickog IP-a), VOIP odlicno radi (pu-pu, da ne ureknem). Ja sam relativno zadovoljan... sve dok nemam potrebu da ih kontaktiram. Kad sve saberem i oduzmem (tj. kad se saberem, sav se oduzmem :D) meni odgovara vise nego adsl.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. Kad li ce taj lokal :(
Da nadjemo nekog divljaka iz džungle pa bi ga istestirao,a ovi ga testiraju,pa kao sve je spremno posle tri meseca,a u medju vremenu još kojekakvi izgovori,taman se ponadah da počinje i trebalo je u prošlu subotu ili u ponedeljak,ja zovem oni testira se,zovem nakon dva-tri dana isto,pa kažem sebi i njima,dokle ćete da nas zavlačite i lažete,a oni,treba "ovi odozgo" da potvrde,a to su rekli i pre mesec dana.Mada i oni momci koji tamo rade su svesni da rade za idijote koji nemaju pojma sa životom,ali lokal se testira do besvesti...Tužno,ali istinito.

Ne da ne radi x1.5 nego ce pre biti x0.6 :D. Znaci 5 od 7 dana nedeljno meni je protok zakucan na 52.40 kb/sec ... sweet :D.

pozd.

Meni već duže vreme ne radi ni tih x1,5 protok posle 18h. Jel to radi nekome ili sam ponovo na nekoj crnoj listi?
Nećeš ga ni imati kao ni mi zajedno sa tobom,jer su to ukinuli verovatno što nam već mesecima uvode lokal i isto toliko ga testiraju.Može im se da se iživljavaju i da nas zaj*******,nažalost smo osudjeni na njih,a nemamo kome da ih prijavimo...:mad:

Vidim da dosta ljudi misli kao ja do skora. Ortak mi ima IKOM net, ja sam samo na televiziji. Kod mene u Brace Jerkovicu net radi dobro. Pricam u ime ortaka i prenosim vam njegovo zadovoljstvo sa IKOM-om.
Kod IKOM-a za 2500din. dobijam 512k flat+televiziju+pay TV. To isto bi kod SBB dobijao za 4000-4500 din. Razlika je samo u lokalu. Kazu da ce biti. Nadam se da oce. Meni net radi dobro dobro ide download, torrenti rade dobro, prekidi se jedva desavaju.

Oni su jedni prevaranti veliki i to dosta ljudi vidi,a lažu,za Boga ne pitaju...
Oni uopšte nemaju obraz i dokle god je tako ja ću imati takvo mišljenje o njima.
Mada nijh baš zab***,ali jednog dana će se i to promeniti,pa će ceniti svoje korisnike.

Ja sam nesrecni korisnik IKOM-a...to je bruka i sramota od firme. Bezobrazluk kakav u zivotu nisam video, narocito danijela iz call centra...

Kao da su oni eto tu bogom dani...milion komentara bi imao na njihove usluge i narocito na ponasanje, blagi uzas. Sto se slike tice, bolje je bilo kad sam imao Logo 3 antenu, samo nije mogla da "uvati" toliko kanala :) Zakonom zabraniti...ali dobro, doci ce valjda dan kada cemo moci da izaberemo. Nece mi ih biti zao, voleo bih da tonu u zivo blato a ja budem taj koji ce da ispusti kanap...

Ne znam kako su to odradili kod vas, ali kod mene je kablovska razvucena sajla-vazduh metodom :) To u prevodu znaci da cim dune malo vetar - signala nema :)
O kvalitetu slike necu ni da govorim, Peca je vec sve rekao. Kanali su puni shuma (ako izuzmem par koji su ok).

Meni je skoro ubacen flayer u sanduce na kojem pise da nude usluge kablovskog neta. Fazon je u tome sto ako uzmete net, u pretplatu se uracunava i kablovska i dodatni kanali (ako sam ja njih dobro razumeo) sto uopste nije lose. Posle poziva call centru, dobio sam neku kreshtalinu koja je 3 puta vrlo neljubazno rekla da ce me pozvati sluzba za marketing (a samo me zanimalo kakvu opremu daju i par tehnickih pitanja oko neta). Do dana danasnjeg niko me nije zvao :)
Toliko o ozbiljnosti. Inace, to je bilo pre mesec dana.
IKOM je djubre od firme kakvog nema!

Poslednja izmena:
Peco,svaka čast,a @kUdtiHaEX mogu da kažem da samo kad ih zoveš,zaobidji te kokoške u Call centru i traži samo internet podršku,pa njih pitaj šta imaš,a ne ove kokoške.I da se nadovežem na tvoj post,da je i kod mene,a verovatno i kod ostalih tako razvučen kabal,kao kolariću paniću...UŽAS BLAGI!

Poslednja izmena:
Pa nije uopste cudno sto su tako jadno organizovani i sto im je usluga katastrofa ako imamo u vidu da im infrastruktura vredi tepsiju usmrdele ribe :)

Verujte mi da nema lepsheg osecaja nego kad odete u "direkciju" IKOMa na NBGD,i shalterushi smirenim glasom kazete:"Hocu da otkazem internet...",) i usput iz Telekoma pokupite opremu za adsl:eyebrows:

@Pero: Otprilike sam i kapirao da je jedinstveno iskustvo :D. Nadam se da cu i ja vrlo skoro krenuti tvojim stopama ;).

pozd.

Ja nisam znao da moram da budem odredjeni period kod njih,pa tek onda da mogu da raskinem ugovor.Koliko moraš da budeš kod njih po ugovoru da bi mogao da ga raskineš posle?

Ja nisam znao da moram da budem odredjeni period kod njih,pa tek onda da mogu da raskinem ugovor.Koliko moraš da budeš kod njih po ugovoru da bi mogao da ga raskineš posle?

Trebalo bi da je 10 meseci.

pozd.

12, ali prva dva meseca je gratis period pod uslovom da ti odgovara 64k flet. Ako hoćeš odmah bolji paket, od gratisa nema ništa tako da ugovor traje godinu dana.

Moram da se umesam u ovo popljuvavanje. Ikom kao provajder tv kanala je *£$%* najgora...ali tehnicka podrska za net bar ovde na Cukarici je ljubazna i brza. Imao sam par prekida u ovih nedelju dana ali od poziva do otklanjanja kvara nije proslo ni pola sata.
Znam da prekida ne bi trebalo biti ali meni je ovde ionako jedina alternativa wireless pa sam srecan sto sam na kablu...
Sad nastavite...oni ce da i dalje drze cas :)

Ma neka idu dodjavola...
I ja sam na opštini Čukarica,ali malo,malo,pa neki prekid.
Nije baš da nema prekida,a teh.podrška je jedna,bilo da si sa Čukarice ili drugog dela grada,svi su oni isti.

Izvinjavam se ako je vec bilo, ali stvarno ne mogu da citam sve strane topica, jer postujem sa moba. Da li neko kada ce postojati tehnicka mogucnost uvodjenja u Zarkovu, u ulici Ace Joksimovica?
Preselio sam se a na novoj lokaciji ne psotoji ni jedna druga alternativa osim ADSL-a za koji je malo verovatno da ce stici za 2 meseca ili manje, a net mi je hitno potreban, najvise zbog skole i maturskog...
Poz

Najbolje ti je da pozoveš njihovu teh.podršku na :011/30-10-110 i traži da te spoje sa net podrškom.

probaj 064 8308084

to je telefon preko koga sam obavio sve vezano za ikom net - od "uchlanjenja" i instalacije do resavanja problema

Vrh Dno