Ti bas nisi imao srece. Pre par meseci desilo mi se slicno. Samo... ja sam platio racun cini mi se poslednji dan, ili dan posle njega. Uglavnom, nije registrovano da je uplaceno, pa su mi iskljucili. Pomislih da je nesto puklo, pa ih zovem fonom. Podizacica slusalice mi rece da nije placeno. Kako nije?!?! Pa ja platio, imam onaj odsecak. Nista, posaljite faxom. A tad bas nisam imao dialup modem u masini, pa sam morao da idem na postu da posaljem. Jednostavno - pozove sluzbenica, pusti fotokopiju (jer naravno, ne moze odsecak da se ugura u fax

) i to je to. Kad sam se vratio kuci - net radi.
A inace... da... na mejlove ne odgovaraju, telefon tech podrske uvek zauzet, obecavaju stosta a slabo sta ispunjavaju (mislim na lokal i obecanja za x2, pa posle toga x1.5 net posle 18h). Sa druge strane, od 2500 din, oduzmem pay TV i pretplatu (800+400) i ispade da me 512/256 kosta 1300 din, uz fini protok, sa retkim prekidima. Torrenti fino rade (ako ima dovoljno seeder-a), DC++ je polovican (zbog zajednickog IP-a), VOIP odlicno radi (pu-pu, da ne ureknem). Ja sam relativno zadovoljan... sve dok nemam potrebu da ih kontaktiram. Kad sve saberem i oduzmem (tj. kad se saberem, sav se oduzmem

) meni odgovara vise nego adsl.
Pozdrav!
P.S. Kad li ce taj lokal