Ja sam odavno primetio da kada se preko hamatchija nakacim na komp koji je na donet provajderu da sa njega vucem 16k umesto 8k. Ali mislim da to nema veze sa lokalom o kome mi govorimo....neznam.
Meni se nocas desilo cudo! Pre nego sto sam otisao na knjavanje, pogledam μTorrent i Azureus, koje sam istovremeno stavio da download-uju. Oba sam ogranicio u NetLimiteru na po 30kB/s (da ne zagusuju jedan drugog). I obicno je protok za ceo net ukupno 52-59kB/s. Sad kad sam pogledao, bio je 64-67 :zgran: i "imao sam osecaj"

da moze i vise. Od-chek-iram ogranicenja i ono krene... 70... 80... 90... 100 i malo vise kB/s!!! :banana: Ja ono... u cudu

Nije dugo trajalo... nakon desetak sekundi samo "boom" (ne bukvalno, naravno

). Na modemu trepere samo dve LED, nema protoka. Restartujem modem i vrati se sve na normalu. Ne znam da li je to imalo neke veze sa lokalom, ili... :trust:
Znaci, svi paketi imaju odnos up/dn 1:1??

Hm hm hm... nesto mi je tu sve mnogo dobro (cena - 790 din za 256 kb flat, up/dn ratio, verovatno lokal u bliskoj buducnosti), da bi bilo stvarno Nadam se da ce da sve bude ok.
Meni nije BAS 1:1. Mozda je za dlaku slabiji upload. Al dobro, moze se reci da je 1:1, da ne sitnicarimo

Cena je ta sto je napisana na racunu, jer... ja ne mogu da uzmem samo net, bez TV-a. Isto tako, ne mogu da uzmem FLAT 3, 4, 5 bez pay programa. Doduse, sa mojim ukucanima sam se dogovorio - oni placaju TV i polovinu pay programa (nisu trazili, nisam ni ja, cak ni dekoder nije kod mene). Tako da za 1700 dinara imam 512/512 sa mogucim lokalom u (bliskoj) buducnosti. Zadovoljan sam
E ozbiljno, jel ima neko informaciju o lokalu?
Pozdrav!