A ja pitam za IKOM onako...ako mozes da izvuces 50GB mesecno na 256k paketu to znaci da vise ne ogranicavaju protok. To me zanima, da li ima korisnika koji mogu da naprave toliki protok.![]()
BTW ... i ovaj dugo ocekivani lokal im radi sjajno...
Jel ovo cinizam ili ?! Imam 250 Gb avi fajlova za share ........
@Drapin: ako zelis da menjas paket, slobodno im i sada javi. Mislim... pozuri ipak. Secam se pre godinu ipo dana, kad sam prelazio sa 64k na 128k, javio sam im mozda dva-tri dana pre isteka meseca i sledeci sam bio prebacen na brzi paket...
Moglo je to tako kao sto kazes ranije kad se placalo unatrag, onda nije bilo problema. Ali, kao sto verovatno znas, od augusta ili septembra se placa unapred - tako da su svi racuni (sada npr. za januar 2007) vec odstampani, sada verovatno vec i poslati.
(...mislim, sve bi to teoretski moglo, npr da "kreditiraju" pa da razliku ubace u sledeci mesec - ali to bi vec bilo previse za ocekivati od svake birokratije i racunovodstva !:d )
... nek mi brate omoguce da ja taj net mogu da fircam 24h dnevno ... to je sve sto trazim![]()
Na Ikom-u ne radi soulseek. Verovatno će da zatvore P2P saobraćaj i posle za utehu da puste lokal. Stara taktika štapa i šargarepe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari