Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Пази, ја хоћу да будем њихов корисник али нећу уговор.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

pa zato sto ceaks Mts optiku (kao i vecina ;) ) i ne bi da se vezujes ugovorom cega su svesni i oni zato ihoce se osiguraju i da vezu ugovorom ljude

Poslednja izmena:
Баш тако, баш су јуче копали испред зграде за оптику, већ неко време су у блоку и постављају каблове.
Да ли има негде цене пакета и шта све иде уз одређени пакет?

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Кад ће се знати цене и пакети? То све нас занима?

Pa nece sigurno do kraja godine.. Cenim tamo posle nove da ce da objave bar nesto

A toliko o njihovoj prici da cemo svi moci da ostavimo IKOM pakete,da necemo morati da uzimamo SBB skuplje pakete,kako da se ostave stari paketi u firmi koje vise nema.Nego kada ce integracija u Zarkovu.

Ostajemo.
Danas su izvrsili prebacivanje na Dorcolu.
Izbacili su mi HD kanale, cinemax premium, History 2, extreme sport, SciFi i slicno ali su ostavili HBO i 18+ paket. (a izbacili su recimo cinestar koji nisam ni imao na IKOM-u)
Dakle postuju IKOM ponudu i na racunu mi i dalje pise FLAT 3 standard.

Poslednja izmena:
Meni bitno da nam ne krajcuju internet za veće pare. Za televiziju ću se već "snaći" ;)

Pozdrav ljudi,sta sve ide uz ikom paket kablovske i internet? Mislim od opreme sta ide. Uselio sam se u stan koji ima ikom kablovsku i net. Medjutim sve sto imam od opreme je neki Motorola modem i to je to. U njega ide kabal za struju,kablovski kabal iz zida i kabal za net. Nikakvih izlaza iz njega nema. Wifi nema. Nije mi jasno u drugoj sobi stoji tv,u njemu je iz zida ukljucen kabal za kablovsku i ona radi. Zbunjen sam jer ne znam odakle kablovska radi kada nije spojena sa tim Motorola uredjajem. I da li Ikom uopste daje te motorola modeme bez wifija ili su mene ovi zeznuli?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Нема везе кабловска са модемом. Кабал се дели на два дела, један је за кабловску други за модем и интернет. ТВ сигнал не излази из модема.
Опрема зависи од пакета, ја имам хд рисивер, модем/рурет и телефон на тел3, неко има обичан рисивер и само модем, телефон.

Problem je sto ja na tvu nemam izbor hd kanala,menjam kanale kao da gledam na obicnoj anteni. Sto mi je jako cudno. Nemam onaj klasican meni kao na Sbb-u.

Zar ne bih trebao da imam kabal iz zida koji ide u risiver pa onda kabal iz risivera koji ide u tv?

Poslednja izmena:
За основни пакет са аналогним каналима не треба рисивер.

To nisam znao, zbunio me onaj Motorola risiver u koji ide kabal iz zida a na uredjaju nema izlaza nikakvog sem za kabal za net.

Ako neko sa Karaburme moze da mi odgovori kakav mu je kvalitet slike nakon SBB integracije? Kod mene je sve primetno losije nego sto je bilo na Ikom-u, narocito kod HD kanala koje nekada nije moguce gledati zbog pikselizacije. Zanimljivo je da se uvece situacija popravi a onda ujutro sledeceg dana sve isto.

Kod mene je ok, iznad pumpe u V. Micka.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Hvala za info. I ja sam tu blizu tebe. Elem, izvukao sam Ethernet kabl od rutera do televizora i kvalitet signala je skocio sa 10% na 28%, a na nekim kanalima i vise tako da je sada ok. Kakve to veze ima i zasto nije pravilo problem na Ikomu nemam pojma.

Svejedno, zovi ih, nešto su zeznuli na banderi, očito je slab sigmal.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Karaburma nije opština [emoji3]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ima li neko da je integrisan bez odobrenja a pri tom da je imao ugovor na 24 meseca za neki ikomov paket? Ugovori se moraju postovati ili zna se vec... Valjda je SBB dovljno pametan da ce ispostovati preuzete obaveze.

Posto sam bolestan posle dugo vremena vrtim kanale i vidim da mi je HBO HD otkljucan a to nije po mom IKOM paketu? da li to znaci da su nesto menjali u smeru SBB-a ili samo neka ikom promocija? I da li postoje jos neke promene koje nisam uocio, u pitanju je Vracar?

Sa sajta www.ikom.rs GROCKA
DATUM FINALNOG UNAPREĐENJA ADRESE OBUHVAĆENE FINALNIM UNAPREĐENJEM
12.10.2017. AVALSKA 4-57, BEOGRADSKA 1-5 i 14, BOSANSKA 3 i 5, BRAĆE RADIVOJEVIĆ 3-5 i 4, BULEVAR OSLOBOĐENJA 17-72, BULEVAR REVOLUCIJE 3-228,CAREVA GLAVICA 19-23, CRNOGORSKA 2 i 10, DIMITRIJA TUCOVIĆA 11-25, DUNAVSKA 5-9, DVADESETDEVETOG NOVEMBRA 6, GROBLJANSKA 3-34, GROČANSKA 1-43, HAJDUK-STANKA 1-64, HAJDUK-VELJKA 2-38, HAJDUK-VELJKA 1 DEO 6 i 7-11, HAJDUK-VELJKA 2 DEO 3-12, HAJDUK-VELJKA 3 DEO 32-60, 280, 81 i 281, KOSMAJSKA 1-9, KOSOVSKA 1-9 i 4, LOLE RIBARA 1-28, MAČVANSKA 7-32, MAJEVIČKA 4-8, MILENTIJA POPOVIĆA 3, MOŠE PIJADE 1-26B, NARODNIH HEROJA 1-38, PETNAESTOG MAJA 2-51, PETRA DRAPŠINA 3-18, PRERADOVIĆEVA 3-136, PRVOG MAJA 1-14, RADNIČKA 78, SAVE KOVAČEVIĆA 1-35, SEDAMNAESTOG OKTOBRA 3-25, SEDMOG JULA 8, SRPSKO-GRČKOG PRIJATELJSTVA 1-111, SUTJESKA 2-7, ŠTROSMAJEROVA 4 i 5, ŠUMADIJSKA 7-64, TRG REPUBLIKE 4-53, TRGOVAČKA 1-31A, URVAČKA 2, UŽIČKA 2-10, VASE ČARAPIĆA 3-60, VELIKI PROKOP 3-20, VUČKA MILIĆEVIĆA 1-134, ZELENGORSKA 1-24, ZLATIBORSKA 1-4

Posto sam bolestan posle dugo vremena vrtim kanale i vidim da mi je HBO HD otkljucan a to nije po mom IKOM paketu? da li to znaci da su nesto menjali u smeru SBB-a ili samo neka ikom promocija? I da li postoje jos neke promene koje nisam uocio, u pitanju je Vracar?

Verovatno je samo promocija ukoliko nisi pismeno (flajerom) obavesten drugacije

Ubiše se od brzine unapređenja...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

meni net lepo koci i slika na tv, flat 2 paket. Pre neki dan coveku dali neki ...color... ruter made in kina, jer je imao samo modem......na compu stalno mu puca net,...

Izbacili su novi cenovnik.

Gold extra u odnosu na stari tel3 nudi hdtv (bez HBO, XXX, Pink), 100/6 net vs 75/2 i telefon za 3k koliko sad placamo za tel3. Deluje kao dobra ponuda kome je prioritet internet.

Na te cene dodaš 1200din za održavanje, piše dole da nije uključeno...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nista onda, vreme da predlozim skupstini stanara da pocnemo da im naplacujemo vazdusni prostor koji zauzimaju kablovi u zgradi. Po stanu 1300 dinara.

Nazad
Vrh Dno