Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

nisam siguran da ce kod mene parica moci da izgura svih 50 mb protoka -> Nisam siguran ne znaci da nece
Napravili su tako da ne mozes nikakvu ustedu da napravis a konkurencija nikakva. -> Ovo se odnosi na sve ljude tj bar je moje tako shvatanje

Necu da vodim ratove ko ovi na prosloj stranici nego samo reko da odgovorim jer si napisao "Jel citas....." pa da kazem da citam i ovako^ sam razumeo :)

Imao sam ADSL pre 10tak godina (valjda) pa znam da je i tada bilo problema zbog toga sam napisao da nisam siguran da li će i sada moći da gura tu brzinu plus što sam dosta daleko od centrale ;)

Kad odes u telekom da podneses zahtev oni ti sami kazu koliki kvalitet veze mozs da ocekujes i koliko si udaljen od centrale
Beyond Genius Lies Insanity

Ja pito onog na supportu onlajn, on mi prvo reko da podnesem zahtev... Ne kontam koja je pojeta da podnosim zahtev ako posle necu da ga uzimam ako je smece... Sad cu bas opet da odem da ih pitam :)

Malocas ih pito kaze da moja linije ima uslova za internet do 50/2 Mbs, al mi reko u svakom slucju kad podnesete zahtev utvrdice se tacno :)(zahtev se podnosi pa se posle podpisuje ugovor ako odgovara ili ne), centrala 200metra od mene :)

Poslednja izmena od urednika:
Da,mora zahtev da se podnese prvo da bi se proverile tehnicke mogucnosti linije tj koliko linija moze da gura...

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
I ujutru se probudis da vidis koja je temperatura na Studiu SNS, kad ono umesto kanala koji je zadnji sinoc bio, kad sam ugasio TV, umesto njega ovaj Cinestar ili sta vec. Saltam kanale, a ono sve isporemeceno.....uglavnom. I sad zbig tupavih par kanala, moram sve ponovo da preskeniram i preslozim.

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk

^Zamisli teskog li probelma... Sve to traje nepunih 60 sekundi, a zavrsava se sa dva klika dugmeta. Stvarno strasno :d Ogrooooman minus za Ikom zbog toga :d

Jel realno da gledaš temperaturu na studio B!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја увек кад хоћу да проверим температуру пребацим на Студио Б.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

^Zamisli teskog li probelma... Sve to traje nepunih 60 sekundi, a zavrsava se sa dva klika dugmeta. Stvarno strasno :d Ogrooooman minus za Ikom zbog toga :d

Jeste ako znas i ako imas tv koji podrzava izvoz liste kanala.
A slazem se da je i u suprotnom slucaju, to standardni deo zivota konzumenta kablovske tv i kao takav nije razlog za negodovanje.

I ujutru se probudis da vidis koja je temperatura na Studiu SNS, kad ono umesto kanala koji je zadnji sinoc bio, kad sam ugasio TV, umesto njega ovaj Cinestar ili sta vec. Saltam kanale, a ono sve isporemeceno.....uglavnom. I sad zbig tupavih par kanala, moram sve ponovo da preskeniram i preslozim.

Ja na tvom mestu ne bih još uvek preslagao ništa... ovi iz SBB-a su tek počeli sa tim ubacivanjem :sceptic:
Naoružaj se strpljenjem dok sve ne završe, pa onda... inače ćeš skenirati na svakih par dana ponovo ;)

Jeste ako znas i ako imas tv koji podrzava izvoz liste kanala.
A slazem se da je i u suprotnom slucaju, to standardni deo zivota konzumenta kablovske tv i kao takav nije razlog za negodovanje.

Imam solidan ako ne i odlican TV sigurno, ali ne vidim sta je problem i tesko da se sa dva klika dugmeta skeniraju novi kanali za nepunih 60 sekundi (dok odes do wc-a i vratis se ono gotovo), pogotovo sto da se ne lazemo, od silnih kanala vecina nas gleda mozda 10-15tak, ako to ne mogu da zapamtim gde je i sta je pa onda nek ide zivot ;)

p.s. Ja od pocetka nikad nisam radio nikakvo sortiranje niti ista, kako oni stave tako sam drzao i nisam imao nikakvih problema niti zamerki

Poslednja izmena:
Meni je njihovo sortiranje neprihvatljivo, tako da radim ovako
sa par klikova i onda je po mom ukusu.

Zna li neko kako se odjaviti sa Ikom SMS servisa?

Да ли је потребно ручно претражити канале за ове нове канале?

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Stigao mi je SMS malopre za te kanale, boli me dupe za to, bolje da malo poprave internet, svako veče je posle 9 neupotrebljiv, moram da koristim mobilni internet

Da se pojavi čovek na belom konju i omogući ljudima samo cable internet uslugu i napokon uništi ove tkz kablovske operatere monopoliste jer ne znam čoveka koji bi plaćao samo kablovsku . A posebno ponudu u kojoj imaš Slovenija 1 i Slovenija 2 programe WTF

Zamisli jeste tesko, jer moram da preskeniram na TV-u, a onda da presortiram rucno kanale. A to traje genije. Molim za povecanje logike.

Kao sto rekoh, strasne su to stvari i problemi. Mislim da to nijedan operater ne radi sem Ikoma :sceptic:

Zamisli jeste tesko, jer moram da preskeniram na TV-u, a onda da presortiram rucno kanale. A to traje genije. Molim za povecanje logike.

Onda ti lepo otkazi kablovsku kad se nerviras oko ovakvih stvari koje su normalne kad koristis kablovsku.
Ponuda MORA da bude dinamicna i da se svremena na vreme menja a samim tim se i menja tvoj cenjeni raspored :)

Nego, jbn LG... na dva Samsunga su pronadjeni svi novi kanali, dok na pomenutom 630v nedostaje Cinestar a&t, odnosno tek tokom cetvrtog skeniranja je registrovao kanal, ali nemam sliku nego se smenjuju crni ekran i kockanje, channel info kaze da je jacina signala 91%, a kvalitet istog 0% uz ogroman BER, efekat otprilike kao kada kod satelitskog risivera postoje smetnje od DECT telefona, ili pred pocetak nevremena. Neka ideja, osim zvanja beznadeznog kor. serv.?

EDIT: Vidim sada na rtv forumu da i drugi imaju problem sa LG.

Poslednja izmena:
probaj da malo smanjis signal, ubaci spliter.

Ubaceno vec brdo splitera, pa cak i galvanski separator. Jacina signala je na nivou svih ostalih kanala, 91%.

Onda ti lepo otkazi kablovsku kad se nerviras oko ovakvih stvari koje su normalne kad koristis kablovsku.
Ponuda MORA da bude dinamicna i da se svremena na vreme menja a samim tim se i menja tvoj cenjeni raspored :)

+1
Odavno je prošlo vreme kada si imao samo nekoliko kanala koje si poređao kako ti odgovara i to ostajalo tako godinama :)
Ja sam odavno prestao da raspoređujem kanale ... samo zapamtiš gde ti se nalaze oni koje gledaš i to je to ;)

Ipak je problem bio u galvanskom separatoru, koji ometa baš tu frekvenciju. Otkačio ga i sve ok.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

To nisu normalne stvari. Ako cemo svaku ******stinu iliti "mrzelo me" da prihvatamo kao normalno, onda nastaje letargija kod coveka koji je korisnik tih stvari.
Njih tamo mrzi da ubacuju na slobodna mesta i nista vise, a i malo radi psiholoskog efekta. Pa su novi kanali blize pocetku, da bi te navukli.
Ispocetka su ubacili kanale od A do J, na pozicijama 1 do 10. I sada je mali Djokica odlucio da ubaci kanale K i L, i umesto da ih stavi na slobodne pozicije, on ispretumba ove postojece, pa K zavrsi na poziciji 2, L na 7, a B i G zavrse na poziciji 222 i 35. A i ove malko jos izmesa. I sad ti meni objasni, zasto se uopste tumbaju kanali, kada su pozicije, pozicije i nista vise. Da kazemo, RTS je bio na 1 sada je na 222, a sutra ce vratiti na 1 i staviti nesto drugo na 222. Jedno tipicno trosenje vremena korisnika.
A i sta ces ti raditi kada pretumbaju sve zivo? Da pamtis opet?

Ja to na Samsungu radim njihovom aplikacijom na racunaru. Listu kanala sa tv-a usb-om na racunar tamo slozim i ucitam ponovo u tv. Bocnem usb u jedan tv pa u drugi i na oba tv-a svi isto poslagani.

Nazad
Vrh Dno