i tako prođe 25 godina...
Prodje.. AL sta ti je nazalost altenrativa? Mrtvi Adsl kod telekoma ili vdsl? Bio na adsl-u kukala im majka, nikad vise sem ako me neka teska muka ne natera.
Zvao Orion telekom da pitam za optiku, oni su tek tragedija... Ne znaju de udaraju i sta pricaju kaze operaterka imate uslove za optiku, paket 10mbita :wall:, jednom recju- smesno. Dakle ostaje Ikom odnosno SBB. Jednostavno, monopol je divna stvar (ako si akcionar SBB-a :d)
Ja sna ti rekao moje licno iskustvo. Bio sam kod Sezamproa godinu dana, pa kod Telekoma godinu i kusur, i oba puta sam bio nezadovoljan. Od kad sam presao na kabl i kod Ikoma, kao kad iz Yuga sednes u bilo kog Nemca Audi Bmw Mecku i ostalo.Sto je adsl mrtav ja kod rodjaka radi odlicno, ja planiram da predjem cim SBB poveca racun a i koliko sam video nad telekom ADSL temi svi pricaju da radi lepo
Pitao sam SBB kako planiraju da odrade zamnu paketa. Ja sam Flat 3 , kaze mi zena biracete koji Vam odgovara. Pitam vim imate Gold duo opitaka koji je cenovno isti kao Gold duo samo je 100/10,i dobijem odgovor ako imate mogucnost za optiku moze naravno. E tu ide mali trt posto Bgd ima optiku centar grada,B kosa i NBGD. Receno mi je da se radi na tome da ceo Bgd ide na optiku, kada to je sad u domenu teorije. Ali 3300 sada cu placati 60/4,a gde je optika za te pare dobijas 100/10. Resio sam prodajem kucu na Ceraku i kupujem garniseru u centru![]()
Nece nam optika brzo ako si se nadao da je to :d Pitao ih drugar, kazu da nije za to. Eventualno mozes da okrenes Orion mozda kojim slucajem deo Ceraka kod tebe jeste pokriven optikom. Inace, SBB nam ne gineA optiku SBB-a cemo dobiti verovatno 2027 :d
Ja malo nešto ovih dana upoređivao cene i uglavnom dođe na isto.
Ne može da se prođe jeftinije nikako...
Ako uzmem kod Telekoma 50 mb to je 1800 din plus ~1300 kod SBB samo televizija dođe na 3100 koliko košta i Duo Gold kod SBB-a
Tako da ću verovatno morati da idem na duo silver...meni treba samo net,TV ne gledam,jedino majka gleda TV pa zbog nje moram kablovsku.
To je jedna od opcija i kod mene ali nisam siguran da ce kod mene parica moci da izgura svih 50 mb protoka sa mts tv-om a TV svakako moram da uzme zbog majke...i opet mi jednostavnije izadje i priblizno sa cenom kao i SBB.Pa uzmes box paket, to je moj plan
MESEČNA NAKNADA VAŠEG BOX 3 (FIKSNA + NET 50 + MTS TV) PAKETA JE: 2.999,00 dinara PODNESI ZAHTEV , racunas da u ovih 3000din oduzmes 600din na fiksni koji inace placas i bude ti 2300, 50din vise od ikoma Flat2 bar ja mislm da sam na tome
2 MESEČNE NAKNADE ZA 1 DINAR , plust 2 mesaca ladovina ,
ili bez TVa , MESEČNA NAKNADA VAŠEG BOX 2 (FIKSNA + NET 50) PAKETA JE: 2.349,00 dinara sto mu dodje 1750 i nadjes neke free kanale na internetu, Ja da se pitam izabro bi ovu opciju al jos imam starije ukucane pa se ne pitam samo placam racun
![]()
Kako ne mozes SBB bez telefona je 2900 a ikom je bilo 2250 tako da preko MTS bar ustedis 500din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari