Koja je to aplikacija ako imaš i link možeš i njega da nakačiš ili ovde ili u poruci.Ja to na Samsungu radim njihovom aplikacijom na racunaru. Listu kanala sa tv-a usb-om na racunar tamo slozim i ucitam ponovo u tv. Bocnem usb u jedan tv pa u drugi i na oba tv-a svi isto poslagani.
Koja je to aplikacija ako imaš i link možeš i njega da nakačiš ili ovde ili u poruci.
Doduše moj TV je iz 2010, imam uvoz i izvoz liste ali nikad nisam provalio u čemu da ih složim.
Sent from Nexus 5x using Tapatalk
Jste C650 ako ne grešim.Ima vise tih aplikacija koje to mogu da odrade:
aplikacija koju je bas pisao Samsung: Channel List PC Editor
pa onda neki: SamToolBox
ali je ona sto ti je preporucio SickMF mozda i bolja jer moze poslagati kanale po prethodnoj postavci
2010 je bila mislim C serija Samsung televizora i to sasvim ok radi sa ovim aplikacijama
Nema potrebe da juris za prelazak, ponudice preko leta nove ugovore.
Ja sam pitao ove što vuku za rukav u Delta City, rekli mi da ne može dok se ne završi spajanje tehnike. Kod mene u zgradi ne postoji SBB infrastruktura, a sigurno neće da je uvode pa da moraju da je prodaju (tako je naredila KZK). Ako kod tebe već postoji infrastruktura, možeš da probaš.Da li je neko od postojećih IKOM korisnika pokuša da pređe na SBB?
Koja je procedura?
Gledajući letimično od petka izbor programa na Cinestar kanalima, rekao bih sa priličnom sigurnošću da je HBO bolja opcija.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Otprilike 1.000.000 puta bolje opcija.
Ja do sada nisam nista zanimljivo video u Cinestar paketima. Da se ne lazemo i Pinkovi filmski programi su kvalitetniji i sa boljom ponudom.
U sustini ako SBB izbaci skoro 100% korisnika IKOM-a koji su do sada putem internet paketa gledali HBO pitam se koju ce ekonomsku racunicu imati HBO na nasem trzistu jer sam ubedjen da je broj korisnika HBO-a kod SBB-a zanemarljiv. Ne znam kakva je gledanost HBO-a u box paketima.
Ima vise tih aplikacija koje to mogu da odrade:
aplikacija koju je bas pisao Samsung: Channel List PC Editor
pa onda neki: SamToolBox
ali je ona sto ti je preporucio SickMF mozda i bolja jer moze poslagati kanale po prethodnoj postavci
2010 je bila mislim C serija Samsung televizora i to sasvim ok radi sa ovim aplikacijama
HBO3+1
HBO3+2
jel jos nekome ne rade ovi kanali danas ceo dan ?
Zarkovo
Često se dešava da im pucaju ti +1 i +2 kanali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zvao KS rekli :
znamo , ne radi od srede uvece ,
kvar je kod nas u centru i neće raditi jos par dana [emoji849]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari