Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ima li iko ideju kako ta lista kanala da se exportuje kod LG 42LM660S? Tj. kako da se pristupi famoznom servisnom meniju? Pošto TV ne ferma na daljincu dugo pritisnute MENU ili OK, čak ni u kombinaciji sa istovremeno pritisnutim komandama na samom uređaju...

2012 Models (LM/LS/CS/PM)

LG has completely removed end-user access to the In-Start menu from the standard remote control unit and phone apps and require you to use a special service remote control unit. So the only way to activate the In-Start menu on the 2012/2013 models is to use a programmable remote control, like a Logitech Harmony 300 or an On-For-All URC-3920.
Detailed instructions and other options can be found on openlgtv.org.ru

If you own a Logitech Harmony, add the device "LG 26LE5300-UE" to it. Models with a display show the In-Startbutton on page 5. On models without a display you'll have to assign the function to any of the standard buttons.

For One-For-All remotes you need to program a button to code 019, 0019 or 00019 (depending on your model).

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

ja ih bez ponovne pretrage nasao na 890 kanalu, ima 4 komada i ok su, za sadasnje pare. za doplatu neka im ih.

Ja to na Samsungu radim njihovom aplikacijom na racunaru. Listu kanala sa tv-a usb-om na racunar tamo slozim i ucitam ponovo u tv. Bocnem usb u jedan tv pa u drugi i na oba tv-a svi isto poslagani.
Koja je to aplikacija ako imaš i link možeš i njega da nakačiš ili ovde ili u poruci.
Doduše moj TV je iz 2010, imam uvoz i izvoz liste ali nikad nisam provalio u čemu da ih složim.

Sent from Nexus 5x using Tapatalk

Kod IKOM imam digitalnu televiziju, koristim karticu utaknutu u tv i to plaćam sve ukupno 1300 dinara (osnovna pretplata 1200 + kartica za digitalnu 100 dinara mesečno). Gledam SBB ponudu i ne razumem najbolje, sajt im je zbunjujuć i nejasan. Ako ima neko ko se bolje razume, ili je već kod SBB, može li da mi kaže koliko bi, ovo što ja plaćam 1300 din., koštalo kod njih? Skinula sam njihov cenovnik i ako sam ga dobro proučila, meni ispade 1585 din. ( 1295 din. osnovna pretplata + 290 din. mesečno košta kartica za digitalnu). Jesam li u pravu? To bi bilo značajno poskupljenje u odnosu na IKOM...

Mislim, a i nadam se da nisi u pravu, tj. da je cena 1295 din za prvi tv sa digitalnom, a za sledeći tv ide doplata 290.

Pričali smo već o tome nekoliko strana unazad, neko od korisnika samo digitalne je čak i slikao račun. Ako se uzme samo digitalna plaća se samo održavanje od 1295din., u toj kombinaciji samo na jednom TVu je moguće gledati digitalnu, dok je na ostalima TV dostupna samo analogna. Čak i ako neko ima DVB-C na ostalim TV nije moguće gledati digitalne kanale "besplatno" jer su kod SBBa FTA samo nekoliko radio kanala i INFO kanal.

Nego, izgleda da će najgore da prođu korisnici IKOMa koji se nalaze u Vrčinu/Grockoj/Majdanpeku/Sopotu, jer je za njih važio potpuno drugi cenovnik.

Poslednja izmena:
Koja je to aplikacija ako imaš i link možeš i njega da nakačiš ili ovde ili u poruci.
Doduše moj TV je iz 2010, imam uvoz i izvoz liste ali nikad nisam provalio u čemu da ih složim.

Ima vise tih aplikacija koje to mogu da odrade:
aplikacija koju je bas pisao Samsung: Channel List PC Editor
pa onda neki: SamToolBox
ali je ona sto ti je preporucio SickMF mozda i bolja jer moze poslagati kanale po prethodnoj postavci

2010 je bila mislim C serija Samsung televizora i to sasvim ok radi sa ovim aplikacijama

Da li je neko od postojećih IKOM korisnika pokuša da pređe na SBB?
Koja je procedura?

Nema potrebe da juris za prelazak, ponudice preko leta nove ugovore.

Poslednja izmena:
ali je ona sto ti je preporucio SickMF mozda i bolja jer moze poslagati kanale po prethodnoj postavci

2010 je bila mislim C serija Samsung televizora i to sasvim ok radi sa ovim aplikacijama
Jste C650 ako ne grešim.
Skinuo sam i odradio posao.
Program je lak za korišćenje i radi posao :)
Hvala vam na sugestijama i infoemacijama :)

Nema potrebe da juris za prelazak, ponudice preko leta nove ugovore.

Hvala na dobroj volji da pomogneš, ali meni je i dalje potrebna info da li je neko sa IKOM mreže potpisao ugovor sa SBB?

Da li neko zna da li ove cinestar premium kanale imamo samo u HD varijanti ili i u klasicnoj verziji za one koji nemaju sve HD televizore.

Gledajući letimično od petka izbor programa na Cinestar kanalima, rekao bih sa priličnom sigurnošću da je HBO bolja opcija.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da li je neko od postojećih IKOM korisnika pokuša da pređe na SBB?
Koja je procedura?
Ja sam pitao ove što vuku za rukav u Delta City, rekli mi da ne može dok se ne završi spajanje tehnike. Kod mene u zgradi ne postoji SBB infrastruktura, a sigurno neće da je uvode pa da moraju da je prodaju (tako je naredila KZK). Ako kod tebe već postoji infrastruktura, možeš da probaš.

Gledajući letimično od petka izbor programa na Cinestar kanalima, rekao bih sa priličnom sigurnošću da je HBO bolja opcija.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Otprilike 1.000.000 puta bolje opcija.
Ja do sada nisam nista zanimljivo video u Cinestar paketima. Da se ne lazemo i Pinkovi filmski programi su kvalitetniji i sa boljom ponudom.

U sustini ako SBB izbaci skoro 100% korisnika IKOM-a koji su do sada putem internet paketa gledali HBO pitam se koju ce ekonomsku racunicu imati HBO na nasem trzistu jer sam ubedjen da je broj korisnika HBO-a kod SBB-a zanemarljiv. Ne znam kakva je gledanost HBO-a u box paketima.

Poslednja izmena:
Otprilike 1.000.000 puta bolje opcija.
Ja do sada nisam nista zanimljivo video u Cinestar paketima. Da se ne lazemo i Pinkovi filmski programi su kvalitetniji i sa boljom ponudom.

U sustini ako SBB izbaci skoro 100% korisnika IKOM-a koji su do sada putem internet paketa gledali HBO pitam se koju ce ekonomsku racunicu imati HBO na nasem trzistu jer sam ubedjen da je broj korisnika HBO-a kod SBB-a zanemarljiv. Ne znam kakva je gledanost HBO-a u box paketima.

Cinestar je smeće... imam ih od početka, ali ne znam da li sam i jedan film odgledao kod njih. :vomit:

Program radi extra,nikada lakše nisam sortirao kanale.Hvala

HBO3+1
HBO3+2

jel jos nekome ne rade ovi kanali danas ceo dan ? :mad:

Zarkovo

Često se dešava da im pucaju ti +1 i +2 kanali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zvao KS rekli :
znamo , ne radi od srede uvece ,
kvar je kod nas u centru i neće raditi jos par dana [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav svima. Od kad su uveli Cinestar kanale, tj od kad sam uradio ponovnu pretragu kanala, na Samsung tv nemam Prvu Plus. U tom tv mi je CI modul. Na druga dva tv imam onaj Ikomov tv box i Prva plus je i dalje tu. Ima neko ideju kako da nadjem taj kanal na Samsung tv?

mozda treba doplata za d3 kucu

Uradi pretragu mreže, a ne full ili fast.

Poslednja izmena:
Vrh Dno