i tako prođe 25 godina...
Prodje.. AL sta ti je nazalost altenrativa? Mrtvi Adsl kod telekoma ili vdsl? Bio na adsl-u kukala im majka, nikad vise sem ako me neka teska muka ne natera.
Zvao Orion telekom da pitam za optiku, oni su tek tragedija... Ne znaju de udaraju i sta pricaju kaze operaterka imate uslove za optiku, paket 10mbita :wall:, jednom recju- smesno. Dakle ostaje Ikom odnosno SBB. Jednostavno, monopol je divna stvar (ako si akcionar SBB-a :d)
Ja sna ti rekao moje licno iskustvo. Bio sam kod Sezamproa godinu dana, pa kod Telekoma godinu i kusur, i oba puta sam bio nezadovoljan. Od kad sam presao na kabl i kod Ikoma, kao kad iz Yuga sednes u bilo kog Nemca Audi Bmw Mecku i ostalo.Sto je adsl mrtav ja kod rodjaka radi odlicno, ja planiram da predjem cim SBB poveca racun a i koliko sam video nad telekom ADSL temi svi pricaju da radi lepo
Pitao sam SBB kako planiraju da odrade zamnu paketa. Ja sam Flat 3 , kaze mi zena biracete koji Vam odgovara. Pitam vim imate Gold duo opitaka koji je cenovno isti kao Gold duo samo je 100/10,i dobijem odgovor ako imate mogucnost za optiku moze naravno. E tu ide mali trt posto Bgd ima optiku centar grada,B kosa i NBGD. Receno mi je da se radi na tome da ceo Bgd ide na optiku, kada to je sad u domenu teorije. Ali 3300 sada cu placati 60/4,a gde je optika za te pare dobijas 100/10. Resio sam prodajem kucu na Ceraku i kupujem garniseru u centru
Nece nam optika brzo ako si se nadao da je to :d Pitao ih drugar, kazu da nije za to. Eventualno mozes da okrenes Orion mozda kojim slucajem deo Ceraka kod tebe jeste pokriven optikom. Inace, SBB nam ne gineA optiku SBB-a cemo dobiti verovatno 2027 :d
Ja malo nešto ovih dana upoređivao cene i uglavnom dođe na isto.
Ne može da se prođe jeftinije nikako...
Ako uzmem kod Telekoma 50 mb to je 1800 din plus ~1300 kod SBB samo televizija dođe na 3100 koliko košta i Duo Gold kod SBB-a
Tako da ću verovatno morati da idem na duo silver...meni treba samo net,TV ne gledam,jedino majka gleda TV pa zbog nje moram kablovsku.
To je jedna od opcija i kod mene ali nisam siguran da ce kod mene parica moci da izgura svih 50 mb protoka sa mts tv-om a TV svakako moram da uzme zbog majke...i opet mi jednostavnije izadje i priblizno sa cenom kao i SBB.Pa uzmes box paket, to je moj plan
MESEČNA NAKNADA VAŠEG BOX 3 (FIKSNA + NET 50 + MTS TV) PAKETA JE: 2.999,00 dinara PODNESI ZAHTEV , racunas da u ovih 3000din oduzmes 600din na fiksni koji inace placas i bude ti 2300, 50din vise od ikoma Flat2 bar ja mislm da sam na tome
2 MESEČNE NAKNADE ZA 1 DINAR , plust 2 mesaca ladovina ,
ili bez TVa , MESEČNA NAKNADA VAŠEG BOX 2 (FIKSNA + NET 50) PAKETA JE: 2.349,00 dinara sto mu dodje 1750 i nadjes neke free kanale na internetu, Ja da se pitam izabro bi ovu opciju al jos imam starije ukucane pa se ne pitam samo placam racun

Kako ne mozes SBB bez telefona je 2900 a ikom je bilo 2250 tako da preko MTS bar ustedis 500din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari