stefkev
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.07.2012
- Poena
- 180
Odakle ti to da moraju ostaviti stare ugovore? To nije tačno, ponudiće ti svoju šemu ili raskid govora bez da ti plaćaš penale(dakle na njihovu štetu) Ne zaboravite, svi koji imaju ugovor sa ikomom imali su i neke benefite , recimo 6 meseci ne placaš račun, jer se očekuje da ćeš narednih 1,5 godina isplatiti tu razliku, i zamisli sada dođje SBB sedmog meseca ti ne želiš da predjes, ugovor se poništava na njihovu štetu i ti si prakticčno džabe 6 meseci koristio net
Sent from my iPad using Tapatalk
Ali opet - i da ponude raskid ugovora ni to dalje nije na moju stetu. Po principu hoces neces. To sto menjaju programsku semu, to se sam ikom i sbb ogranicio da ima pravo da menja tu istu. To zapravo nije nista
Ja npr, nemam ugovornu obavezu, tj imam tel5, ugovor na neodredjeno. Meni ako se ne svidja sbb ponuda, uvek mogu da izaberem da pokupim prnje i odem kod sledeceg provajdera, makar to bio i vipov net, kao sto i cekam telekomov ftth (verujem da ce barem u neko dogledno vreme biti), pa da konacno isecem koaksijalne kablove
Sve u svemu, zakon postoji, ko hoce da ispostuje staru ugovornu obavezu, nova firma je to duzna da odradi, bez obzira sto namece nove uslove usluga.
mali edit: na kraju krajeva!!!!!!! Niko nista nije jos razglasio, to sto je neki u prodaji rekao nekome da ce biti izmena, to macku o rep.
Po principu: "nista ne znam dok ne dodje pivo". Kada budu poslali zvanicno nove ugovore, iliti nove uslove, tada sa sigurnoscu cu znati sta i kako. Do tada prica u prazno.
Poslednja izmena: