amin.150/8 + nat je obično smeće.
Sent from my HTC E9 using Tapatalk
25.04.2017.
RADOVI NA MREŽI
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da će u sredu 26. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.
Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM
videh!!!! i ulozi 10 ojra za gigabitnu ethernet karticu, steta da samo furas na 100 mbps!!!!
ok, ja sam mislio da imas pc, pa samo da stavis gigabitnu karticu. U svakom slucaju neces manjkati ni na 100 mbps!!!!
Posto ste presli na Orion,a i mi smo u Zarkovu.Koja je procedura dali se nesto placa ugradnja i posto imamo 3 tv-a koliko se placa da imamo digitalnu i dal se kace na postojecu Ikom kucnu instalaciju ili nekako drugacije mi smo na tel 3 u ikomu kakvo je stanje sa kanalima ima li ih vise ili manje.Pozdrav
Posto ste presli na Orion,a i mi smo u Zarkovu.Koja je procedura dali se nesto placa ugradnja i posto imamo 3 tv-a koliko se placa da imamo digitalnu i dal se kace na postojecu Ikom kucnu instalaciju ili nekako drugacije mi smo na tel 3 u ikomu kakvo je stanje sa kanalima ima li ih vise ili manje.Pozdrav
+1
@NorthGate: daj neke detalje, kolko si daleko od centrale, koliko para, gde si u Zarkovu ako nije tajna?![]()
Niste se vi dovoljno raspitali kod koga prelazite.
Brdo korisnika sa foruma (uključujući i mene) je moralo da zatraži asistenciju RATEL-a da bi ostvarili svoja prava ili samo raskinuli ugovor sa njima.
@NorthGate
Nisi čitao dovoljno. Pisao sam ja za iskustva sa orion optikom u firmi. Ne sećam se da li u njihovoj temi ili sam se negde zakačio na nečiji post.
Uglavnom, kad radi, super radi. Kad ne radi, neka ti je Bog u pomoć.
Opet:
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da će u petak, 28. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.
Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari