Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

SBB je u nekim krajevima težak krš od provajdera tako da je teško da, koliko para toliko muzike.
Znam nekoliko ljudi ovde u Beogradu i Vladičinom Hanu,svaki mesec imaju prekide i neke probleme.

Monopol nikad nije dobar, ko god da je u pitanju.

d3i plus telekom vdsl je bolji i kvalitetniji izbor od sbb koaksijalne ponude.

kad nema nista bolje kablovski je odlican :)

25.04.2017.
RADOVI NA MREŽI
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će u sredu 26. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.

Vaš IKOM

...

Zbog tog obaveštenja mi je drago što više nisam na IKOM-u,svaki čas neki radovi na mreži.

videh!!!! i ulozi 10 ojra za gigabitnu ethernet karticu, steta da samo furas na 100 mbps!!!!

ok, ja sam mislio da imas pc, pa samo da stavis gigabitnu karticu. U svakom slucaju neces manjkati ni na 100 mbps!!!!

Posto ste presli na Orion,a i mi smo u Zarkovu.Koja je procedura dali se nesto placa ugradnja i posto imamo 3 tv-a koliko se placa da imamo digitalnu i dal se kace na postojecu Ikom kucnu instalaciju ili nekako drugacije mi smo na tel 3 u ikomu kakvo je stanje sa kanalima ima li ih vise ili manje.Pozdrav

Posto ste presli na Orion,a i mi smo u Zarkovu.Koja je procedura dali se nesto placa ugradnja i posto imamo 3 tv-a koliko se placa da imamo digitalnu i dal se kace na postojecu Ikom kucnu instalaciju ili nekako drugacije mi smo na tel 3 u ikomu kakvo je stanje sa kanalima ima li ih vise ili manje.Pozdrav

+1

@NorthGate: daj neke detalje, kolko si daleko od centrale, koliko para, gde si u Zarkovu ako nije tajna? :)

Instalacije je bila free,razvlače svoje kablove,a IKOM kablove sam uklonio.

+1

@NorthGate: daj neke detalje, kolko si daleko od centrale, koliko para, gde si u Zarkovu ako nije tajna? :)

Od koje centrale?
Nije to telekom ni ADSL.

Ima Orion tema pa da ne zatrpavamo ovde...

Niste se vi dovoljno raspitali kod koga prelazite.

Brdo korisnika sa foruma (uključujući i mene) je moralo da zatraži asistenciju RATEL-a da bi ostvarili svoja prava ili samo raskinuli ugovor sa njima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Niste se vi dovoljno raspitali kod koga prelazite.

Brdo korisnika sa foruma (uključujući i mene) je moralo da zatraži asistenciju RATEL-a da bi ostvarili svoja prava ili samo raskinuli ugovor sa njima.

O kojoj vrsti usluge govoriš?

Zaista nebitno, koristio sam dve različite usluge u firmi i na poslu, ne zna se šta im je gore bilo - kvalitet usluge, korisnička podrška ili after-sale podrška.

Kako nije bitno?

Za optiku nigde nisam pročitao da imaju problema,dok za ostalo jesam,čak sam i sam imao problem sa njima.

Nebitno koja je usluga jer imaju kulovski odnos prema korisnicima, to nije vezano za uslugu.

To je onda druga tema.
Ja isto mogu zbog tog odnosa da ih pljujem,ali ovde pričamo o njihovim uslugama kako rade.

@NorthGate
Nisi čitao dovoljno. Pisao sam ja za iskustva sa orion optikom u firmi. Ne sećam se da li u njihovoj temi ili sam se negde zakačio na nečiji post.
Uglavnom, kad radi, super radi. Kad ne radi, neka ti je Bog u pomoć.

@NorthGate
Nisi čitao dovoljno. Pisao sam ja za iskustva sa orion optikom u firmi. Ne sećam se da li u njihovoj temi ili sam se negde zakačio na nečiji post.
Uglavnom, kad radi, super radi. Kad ne radi, neka ti je Bog u pomoć.

To je jedino gde sam pročitao da ima problema,stvarno nisam nigde još pročitao da ima problema.
Podrška im je očajna,ali nažalost tako je kako je.
Inače kod mene sve radi kako treba,net ide maksimalnom brzinom,jedino da poboljšaju izbor kanala i da ubace sve Arene i Sport klubove,kao na Kopernikusu što su uradili i biće ok.

Opet:

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će u petak, 28. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.

Vaš IKOM

smorili su vise!!! Trebalo je pre 2, 3 dana da bude, pa nista nisu uradili!!!!
Presrecan sam sto nemam ugovornu obavezu sa istima, prvom prilikom put pod noge!!!!

Opet:

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će u petak, 28. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.

Vaš IKOM

Bušni su na sve strane... :laugh:

Jako je otežan internet u zadnja dva dana (na Trošarini sam). Radi, ali jako usporeno, vrlo često izbaci i "Page not found" error pa moram da udaram F5 2-3 puta.

Vrh Dno