Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Opet:

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će u petak, 28. aprila 2017. godine, u vremenu od 00:15 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta i fiksne telefonije zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.

Vaš IKOM
Stvarno ga ugasiše :)
Reko bih da zatežu kablove za novog gazdu ;)

Sent from Nexus 5x using Tapatalk

Бар ради телевизија. [emoji1]
Да ли зна неко шта конкретно раде да су ти радови? Да ли мењају каблове, хардвер или је то нешто софтверски?

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Mislim da na ovo pitanje ni oni sami ne znaju odgovor :d Kolko ljudi rade na mrezi trebalo bi da radi bolje nego optika :p

Iskreno da ti kazem, zavrsio sam neke skole, ni sam ne znam sta cackaju.
Oko servera je nesto definitivno, kablove ne menjaju cesto, samo oni koji su osteceni, ili bas ima neki razlog da se odredjeni kabl zameni.
Hardver samo ako precvika nesto, mada i sam bi se cudio koliko ruteri , svicevi ( i to koji znas da su kvalitetni) precvikavaju cesto.

Prvi isp koji obustavlja saobracaj zarad "odrzavanja". Ali ajde, necu da pricam nesto, u sta nisam ni sam siguran.

Izgleda da su im "opet radovi" nema neta

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Da, sve prslo od pre neki minut..

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ovo je prevrsilo svaku meru dakle hajde radnim danom ta glupiranja "planirani radovi na mrezi " da su asfaltirali do sada bi koridor izgradili !!!! :mad:
Ovako koliko mesecno nemamo IKOM internet , u odnosu koliko radi ?

Dok god se oni ovako igraju bez placanja penala korisnicima , jer svi placamo kao da nam radi net 30 dana , 24/7
Ocito da im niko nista ne moze , a tek sada sa SBB bice rock-and-roll''

Od pre 20 minuta Zarkovo SHUT DOWN

A redovni radovi od ponoc , sta je ovo sada proba pred radove , dok ne radi call centar da se ljudi zale sami sebi

Vrh bezobrazluka !!!!:type:

Nema ni telefona ni interneta,a nema najave radova e izgleda da je pocelo sbb zezanje

Takođe na Trošarini puklo pre tačno pola sata.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Yup. Mrtvak skroz, Banovo Brdo

Sent from my S60 using Tapatalk

Na Voždovcu pre više od sat vremena puko internet. Sad bar znam zašto. Ovde ponekad u toku noći nestane ikom internet.

Vdsl konekcija bez prekida 2.5 godine sem kada nestane struja u čitavoj zgradi :D Muke sam mučio i ja sa sbb-om, brzina od 1 do 5 Mbps uveče od 18 do 01h, zatom radovi od podne do 18h, pa radovi noću itd. Telekom za ove 3 godine koliko imam vdsl nije ni jednom imao radove, tj da pukne net a sve radi kao sat.

Da se nakače na Posta PTT pa da radi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vdsl konekcija bez prekida 2.5 godine sem kada nestane struja u čitavoj zgradi :D Muke sam mučio i ja sa sbb-om, brzina od 1 do 5 Mbps uveče od 18 do 01h, zatom radovi od podne do 18h, pa radovi noću itd. Telekom za ove 3 godine koliko imam vdsl nije ni jednom imao radove, tj da pukne net a sve radi kao sat.

Za 6 meseci koriscenja VDSL-a nijedan jedini prekid/problem. Steta sto vece brzine na VDSL-u moze da uzme vrlo mali procenat korisnika...

Za 6 meseci koriscenja VDSL-a nijedan jedini prekid/problem. Steta sto vece brzine na VDSL-u moze da uzme vrlo mali procenat korisnika...

Ako se odradi Optika za sve korisnike u Telekom u odoše svi na VDSL pa neka se ovi indijanci stručnjaci za kablovski net nose u PM
Kao da ne znaju da im ljudi plaćaju kablovsku tv samo zbog neta bar većina .

Ako se odradi Optika za sve korisnike u Telekom u odoše svi na VDSL pa neka se ovi indijanci stručnjaci za kablovski net nose u PM

Druze, 11 godina sam bio SBB-ov korisnik i ne mogu da kazem nijednu pohvalnu rec za njih! Stvarno sam slavio dan kad je Telekom odradio optiku u mojoj ulici. Nisam Telekomov bot, ali SBB-ova usluga Interneta mi je bila ispod svakog proseka (prekidi, varijacije pinga, packet loss), a podrska beskorisna.

Ponovo radi bioskop !!!
IKOM restore internet service [emoji51]

Da, proradilo pre par minuta.

Ako se odradi optika za sve odose svi na ftth, kakav vdsl :D mozda za pocetak dobijes vdsl brzine, ali xDSL tehnologiju neces videti u jotu (tj ako dobijes vlakno do stana)

edit: da nisam usao u thread ikoma, ne bi ni izvalio da ste imali pad neta. Na Dorcolu sve ok.

Poslednja izmena:
vrnuo se i kod mene... al nije ga bilo jedno sat vremena i jace

bem ti ikom...drugar isto kao i ja u zarkovu ali on sbb a ja ikom...on nije imao problem ne pamti...meni haos zadnjhi godinu dana....koristim i za rudarenje internet i kad mi ne radi ikom iimam dodatni minus jer ne mogu da rudarim:)

Pa ti ako zaradjujes rudarenjem trebao si da uzmes stabilan net ne net gde ga malo ima malo nema.

bem ti ikom...drugar isto kao i ja u zarkovu ali on sbb a ja ikom...on nije imao problem ne pamti...meni haos zadnjhi godinu dana....koristim i za rudarenje internet i kad mi ne radi ikom iimam dodatni minus jer ne mogu da rudarim:)

To nije internet sa sla ugovorom, unapred si morao znati da neces imati internet 100% tokom meseca.

Pa ti ako zaradjujes rudarenjem trebao si da uzmes stabilan net ne net gde ga malo ima malo nema.

Kao da je imao izbora gde ce, to mu je sto mu je. Jedino da unajmi server u inostranstvu sa sla ugovorom pa neka rudari.

Za to je imao izbora, nije da nije.
Ali opravdanja se uvek nalaze.

Od ovog poslednjeg pucanja neta, DL brzina mi je prilično kilava.
Imam 250 Mbps paket, a realna brzina je oko 4 Mbps...

Ima li ko problem sa TV kanalima? Ja od sinoc od 23h nemam kanale na TV internet radi normalno. Cerak Zarkovo

Blizu smo, ja sam Filmski Grad i nemam problema sa TV-om niti sam imao... Net radi manje vise ok, dok "nisu radovi na mrezi" :d

Vrh Dno