Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ni meni nije stigao račun za Tel3, ali ne mislim da kasne, obično dođe oko desetog. Isto Čukarica.

Ako nema telefon racuni se salju unapred , kao sto neko rece 3 komada unapred ,
ali ako su paketi TEL onda za prethodni mesec oko 10-15tog u mesecu .
Zbog troskova na TEL dok obracunaju temeljno ;)

D.

5788358680.png

Vec ucestala pojava u vecernjim satima da drasticno opada brzina ka USA. Ne moze uopste da se gleda Twitch. Paket tel3

Pogledajte prilog 214354

Vec ucestala pojava u vecernjim satima da drasticno opada brzina ka USA. Ne moze uopste da se gleda Twitch. Paket tel3

Ne gledas twitch na americkim serverima, imas servere u Londonu, Amsterdamu, Parizu, Frankfurtu, Varsavi i Pragu... A to sto ti koci je sto su im krs serveri, npr youtube gaming ti sigurno nece kociti da otvoris 3 komada sa vecim bitrateom

Poslednja izmena:
Izgleda od juče nema gomile kanala koji su postojali kao free dvbc digitalni, samo kao analogni postoje ili uz digitalnu pretplatu. Recimo N1 ! :crash:

Imam par pitanja za korisnike digitalne kod Ikoma:

1. Ako je istekla ugovorna obaveza, a zatraži se cam modul, kažu da se samo potpisuje revers i taj dtv dodatak zbog 100 dinara veće pretplate, ali da to ne stvara novu ugovornu obavezu, te da može da se raskine stari ugovor bez penala samo se vrati cam modul. Jel' to tačno?

2. Koji sada stb dele, da li je neki kvalitetan? Da li se uz receiver dobija i cam modul ili ne? Pitam jer već imam jedan Synaps stb pa bih možda cam modul gurnuo u njega, a receiver bih povezao na drugi tv koji ima samo analogni tuner kako bih na njemu gledao samo free dvbc digitalne kanale. Može li to tako da funkcioniše?

3. Ranije je bila navedena u reversu neka suluda cena za opremu ako se izgubi ili ošteti, jel to sada razumnije malo?

Ima li neko novu informaciju da li će IKOM ponovo pustiti Arenu sport u ponudu? Od kako su ih odjavili kanal 105 i dalje stoji rezervisan, a frekvenciju još uvek nisu nikome dali...znači nešto se dešava.

Drugar mi reče da su jedno vreme pregovarali ali sada su odnosi ponovo zategnuti jer je sbb kupio ikom.

Pa po nekoj logici, tek sad nema ništa od toga, ako do sada nije bilo ništa od dogovora..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

To me baš nervira, moram da se dovijam po raznim sajtovima ili programima da bi gledao našu buđavu fudbalsku ligu ili basket. Najgore od svega što su počeli da ometaju signal pa arenu skoro i da ne možeš da kradeš kao čovek...

Znam da je off ali ima li ko Ace stream link za arenu, evo sad gledam basket, engleski komentator, pojma nema ni igrače i dere se ko konj, a naše arene pixel po 2 cm...

Ja obično arenu gledam preko kodija ali počeli su i tamo da seku linkove, a sve je radilo baš kako treba, bukvalno bolje nego na tv-u.

Je l' ima neko neke inside informacije o kupovini ikoma, kako ce biti dalje, prosla su skoro 2 meseca

Koliko znam prvobitno je planirano da u svoju ponudu uključe sve ono što nudi sbb. Od tada je što kaže aloalo prošlo već 2 meseca i sve ide dosta traljavo...

Podneo sam zahtev za digitalnu, koji risiver mogu da očekujem, koji postoje?

Neki kaon, ako nisu promenili u međuvremenu

Постији и HD рисивер, неки Ecolite, ја тај имам. Иначе крш рисивер, има скарт, hdmi, usb па се могу пуштати филмови са флеша.

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Постији и HD рисивер, неки Ecolite, ја тај имам. Иначе крш рисивер, има скарт, hdmi, usb па се могу пуштати филмови са флеша.

A zasto je krs?

Imao sam ja taj echolite jedno mesec dana. Flat4.
Radio je ok.
Mada ja nisam "heavy" user. Pustanje/snimanje filmova preko usb mi nije bitno.
U stvari i ne secam se usb porta na njemu.

Zamenio sam ga za cam modul iskljucivo zbog manje kablova tj. prostora oko tv.

Krš je zato što mu treba 3 dana dok prebaci program, daljinski je blagi užas. Reaguje jedino kada ga uperiš direktno u risiver...

E zato mi se kaon svidja, dosta je brz, i hvata signal gde god uperio daljinski, naspram nekih LG TV gde mu treba 2 sekunde na prebaci na sledeći kanal, ovo je munja.. Nema usb i tr zezancije ali radi posao.. Tačan model je kcf-es270c0

E zato mi se kaon svidja, dosta je brz, i hvata signal gde god uperio daljinski, naspram nekih LG TV gde mu treba 2 sekunde na prebaci na sledeći kanal, ovo je munja.. Nema usb i tr zezancije ali radi posao.. Tačan model je kcf-es270c0

Znaci da trazim taj kaon, ima li hdmi?

Iskreno ja imam neki krš tv, nemam pojma ,zato sam i napisao model, da se sam informises

Uzmi koji god ti drugi risiver ponude jer mislim da od onog ecolite sigurno ne može da bude lošiji...

I koliko vidim hdmi nema na njemu

Krš je zato što mu treba 3 dana dok prebaci program, daljinski je blagi užas. Reaguje jedino kada ga uperiš direktno u risiver...
Управо тај разлог, као и немогућност сортирања канала, програмски водич је ужас. Али усуштини служи сврси.

Ja sam bio primoran da ga uzmem jer mi na televizoru epg ne radi baš najbolje, a nije mi jasno zašto i pored svih update... Slažem se da obavlja posao ali ni sam ne znam koliko sam puta došao u iskušenje da zavalim daljinski u zid kad neće da pojača zvuk baš kad mi treba da čujem nešto... Haos!!!

Ljudi, je l' kuburi jos neko sa losim internetom ovih dana? Ne znam dal je do mene (blok 70a) ili njih..

Izgleda da nema ništa skoro od kupovine IKOM-a od strane SBB ( http://www.kzk.gov.rs/odluke ). Pokrenut je ispitni postupak od strane komisije za zaštitu konkurencije 21.11.2016. po službenoj dužnosti koji može trajati min 4 meseca. Što je meni lično posebno drago jer to znači da će cene ostati iste još neko vreme a nadam se i duže. I da nećemo plaćati ******štine kao što su takse za održavanje KDS mreže koje nema ( bogu hvala) kod IKOM-a kao kod SBB-a.

Nazad
Vrh Dno