nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Traže 1.500 dinara za ruter za IZNAJMLJIVANJE. Čist bezobrazluk.
iz dana u dan zabava za internetom kod IKOM -a
Da ima prekid interneta vec smo se u kuci navikli , za skoro svaku noc ocekivano je da net ne radi .
Vec neko vreme brzina znacajno manja od one koja se placa![]()
Uz velika zvona podignuta brzina na 125 Mbps pa od skora smanjena na 100 Mbps ni pomenuli nisu
Prodaja je OK ali koliko pricam sa nekim drugarima koji koriste SBB oni bas nisu "cvecke " sa internetom.
Tako da bice ludooo i nezaboravno , samo uz znacajno vece novce !
Takodje mi je zanimljivo da ja preko IKOM imam izgleda preko jedne firme internet JM-DATA GmbH
Dok moj komsija do mene sa iste bandere ali bukvalno iste preko drugog Interaktivne Kablovske Objedinjene Mreze - I.KOM D
Jel ima neko slican slucaj ? :trust:
D.
Devojka je išla da se prebaci ugovor na nju sa prethodnog stanara (preselila se u drugi stan a vlasnik ugovora otišao u drugi) i tada je pitala za ruter. Rekli joj da može ali 1.500 dinara jednokratno i posle vraća ruter.cekaj.jel bilo ko moze da uzme ruter na iznajmljivanje? meni su rekli da mogu samo novi korisnici a ne i stari..tj da stari ne mgou da uzmu ruter
Devojka je išla da se prebaci ugovor na nju sa prethodnog stanara (preselila se u drugi stan a vlasnik ugovora otišao u drugi) i tada je pitala za ruter. Rekli joj da može ali 1.500 dinara jednokratno i posle vraća ruter.
Uzela TP Link WR840ND za 2.500 koji je sigurno mnogo bolji od njihovog.
Ne znam da li svako može da uzme, ali po ovoj ceni može samo da se zezne ako uzima umesto da kupi.
Ceka se SBB da nam sklopi neke mnogo dobre paketeDali je neko sa tel 3 vec dobio ponudu za sledecu godinu sa nekim popustom,to obicno salju u novembru decembru
Više se ne plaća unapred nego unazad. Račun za novembar će stići početkom decembra. Ovo je za TEL pakete, ne znam da li važi i za ostale...Zasto jos uvek nema racuna? Jel dobio vec neko racun ko je n.pr. Tel3 paket, Cukarica?
Mislim da su do sada dosta ranije slali racune?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari