Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

cekaj.jel bilo ko moze da uzme ruter na iznajmljivanje? meni su rekli da mogu samo novi korisnici a ne i stari..tj da stari ne mgou da uzmu ruter

iz dana u dan zabava za internetom kod IKOM -a
Da ima prekid interneta vec smo se u kuci navikli , za skoro svaku noc ocekivano je da net ne radi .
Vec neko vreme brzina znacajno manja od one koja se placa :(
Uz velika zvona podignuta brzina na 125 Mbps pa od skora smanjena na 100 Mbps ni pomenuli nisu :mad:
Prodaja je OK ali koliko pricam sa nekim drugarima koji koriste SBB oni bas nisu "cvecke " sa internetom.
Tako da bice ludooo i nezaboravno , samo uz znacajno vece novce !

Takodje mi je zanimljivo da ja preko IKOM imam izgleda preko jedne firme internet JM-DATA GmbH

Dok moj komsija do mene sa iste bandere ali bukvalno iste preko drugog Interaktivne Kablovske Objedinjene Mreze - I.KOM D

Jel ima neko slican slucaj ? :trust:

D.

Neće da mi otvori IG preko Ikoma. Isti kompjuter, samo Telenor internet, IG se otvara bez problema.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

iz dana u dan zabava za internetom kod IKOM -a
Da ima prekid interneta vec smo se u kuci navikli , za skoro svaku noc ocekivano je da net ne radi .
Vec neko vreme brzina znacajno manja od one koja se placa :(
Uz velika zvona podignuta brzina na 125 Mbps pa od skora smanjena na 100 Mbps ni pomenuli nisu :mad:
Prodaja je OK ali koliko pricam sa nekim drugarima koji koriste SBB oni bas nisu "cvecke " sa internetom.
Tako da bice ludooo i nezaboravno , samo uz znacajno vece novce !

Takodje mi je zanimljivo da ja preko IKOM imam izgleda preko jedne firme internet JM-DATA GmbH

Dok moj komsija do mene sa iste bandere ali bukvalno iste preko drugog Interaktivne Kablovske Objedinjene Mreze - I.KOM D

Jel ima neko slican slucaj ? :trust:

D.

Postalo je nepodnošljivo ovo njihovo zezanje sa netom na svakih par dana.
Tražite samo umanjenje računa,ali morate da im navedete svaki put kada ga nije bilo.

cekaj.jel bilo ko moze da uzme ruter na iznajmljivanje? meni su rekli da mogu samo novi korisnici a ne i stari..tj da stari ne mgou da uzmu ruter
Devojka je išla da se prebaci ugovor na nju sa prethodnog stanara (preselila se u drugi stan a vlasnik ugovora otišao u drugi) i tada je pitala za ruter. Rekli joj da može ali 1.500 dinara jednokratno i posle vraća ruter.
Uzela TP Link WR840ND za 2.500 koji je sigurno mnogo bolji od njihovog.
Ne znam da li svako može da uzme, ali po ovoj ceni može samo da se zezne ako uzima umesto da kupi.

Da li neko slucajno zna cenu iznajmljivanja dodatnog box-a za digitalnu televiziju?

Kada smo mi uzimali pre godinu bilo je 1000 din taksa,oni vam instaliraju stigne ti priznanica koju uplatis u posti i sada placamo za digitalnu paket 1 i 2 300 din mesecno

A zamena CAM modula za box bese 500 kinti ili dzabe?

Ja nisam platio ništa kad sam menjao box za modul. Ne znam da se plaća u obrnutom slučaju.

Ni ja, ali mislim da sam u nekom cenovniku video tih 500 dinarjou.

Sent from my Redmi 3S

Besplatno je menjanje za CI modul. Cena dodatnog boxa ili kartice je 100 din po komadu, a dolazi sa osnovnim paketom kanala. Ako hocete neke dodatne pakete i na toj kartici, onda se primenjuje standardni cenovnik i za tu dodatnu karticu.

Зар није 100 динара месечно је већа ретплата за тај основни пакет и наравно 1000 динара једнократно за изнамљивање.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Da, tako je za dodatnu. A pitanje je inače postavljeno za zamenu postojeće opreme.

Sent from my Redmi 3S

Ја сам рививер мењао за Cam модул, па после због квара телевизора поново за рисивер, нисам ништа плаћао. То је било пре две три године.

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Devojka je išla da se prebaci ugovor na nju sa prethodnog stanara (preselila se u drugi stan a vlasnik ugovora otišao u drugi) i tada je pitala za ruter. Rekli joj da može ali 1.500 dinara jednokratno i posle vraća ruter.
Uzela TP Link WR840ND za 2.500 koji je sigurno mnogo bolji od njihovog.
Ne znam da li svako može da uzme, ali po ovoj ceni može samo da se zezne ako uzima umesto da kupi.

cekaj jel taj ruter ide umesto njihovog modema? ili se on kaci na modem kao i bilo koji drugi ruter?
inace ovo generalno pitam jer kad imam problem ponekad uvek pocinje prica-do modema je sve ok, proverite vas ruter...dakle skoro uvek tako...zato bih voleo da je njihov ruter, pa da su oni odgovorni i za to a ne da me drnadaju da mi je neispravan ruter...

Ne znam kakav je njihov uređaj, ali je u tvom slučaju svejedno, jer bilo da je 2 u 1 ili su dva posebna oba su njihova pa su oni odgovorni.

I to sto kazes. Dva u jedan je zbog manje kablova i prostora...ali je tacno da su tada oni odgovorni. A posto sam do sad imao par puta njihove komentare modem nas radi, proverite vas ruter - popizdim kad to cujem... zato bih rado njihov ruter pa makar bio i losiji od moga...

jer jos neko imao ovakve probleme kod njih? inace znam da nije do mog rutera, imam dva komada oba su ispravna i oba sam koristio

To "proverite ruter" mozda ako koristite djubre od TP linka ili slicnih "jos malo pa dzabe" rutera. Probajte npr ASUS N18 ili neku drugu ozbiljniju spravu.

Dali je neko sa tel 3 vec dobio ponudu za sledecu godinu sa nekim popustom,to obicno salju u novembru decembru

pa u principu ako vec imas popust nastavices da ga koristis,,ako nemas neces :) Kapiraju da ako si do sad placao punu cenu da ces i sad da nastavis pa sto da dzabe smanjuju..nasa posla

Koliko se secam oko ranijeh promocija jedino mozda bi ti ponudli da predjes na tel4 uz neki popust. Ja sam tako davno sa flat2 presao na flat3 uz popust i taj popust mi je ostao godinama. Sad sam na tel3 (oko 200din je popust mesecno)

Zasto jos uvek nema racuna? Jel dobio vec neko racun ko je n.pr. Tel3 paket, Cukarica?
Mislim da su do sada dosta ranije slali racune?

Zasto jos uvek nema racuna? Jel dobio vec neko racun ko je n.pr. Tel3 paket, Cukarica?
Mislim da su do sada dosta ranije slali racune?
Više se ne plaća unapred nego unazad. Račun za novembar će stići početkom decembra. Ovo je za TEL pakete, ne znam da li važi i za ostale...

Ja kod IKOM-a oduvek dobijam račune za tri meseca, tako da sledeću turu računa očekujem tek u januaru.

Nazad
Vrh Dno