Pogledajte prilog 214354
Vec ucestala pojava u vecernjim satima da drasticno opada brzina ka USA. Ne moze uopste da se gleda Twitch. Paket tel3
Постији и HD рисивер, неки Ecolite, ја тај имам. Иначе крш рисивер, има скарт, hdmi, usb па се могу пуштати филмови са флеша.
Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока
Znaci da trazim taj kaon, ima li hdmi?E zato mi se kaon svidja, dosta je brz, i hvata signal gde god uperio daljinski, naspram nekih LG TV gde mu treba 2 sekunde na prebaci na sledeći kanal, ovo je munja.. Nema usb i tr zezancije ali radi posao.. Tačan model je kcf-es270c0
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Управо тај разлог, као и немогућност сортирања канала, програмски водич је ужас. Али усуштини служи сврси.Krš je zato što mu treba 3 dana dok prebaci program, daljinski je blagi užas. Reaguje jedino kada ga uperiš direktno u risiver...
I na Ceraku slično ,očigledno da nešto rade ...Ljudi, je l' kuburi jos neko sa losim internetom ovih dana? Ne znam dal je do mene (blok 70a) ili njih..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari