Imam opciju Ikom 100/3Mbps ili RVektor 40/4.
Kako ste zadovoljni sa Ikomom?
Lokacija Nbg blok 1.
Kako kome, meni radi očajno. Net stalno u prekidima, digitalna tv redovno pod pikselizacijom, stalno prijavljujem kvar, dolaze, otklone kvar na kratko, pa sve nanovo..Ikom radi odlično.
Užas. Koji deo?Kako kome, meni radi očajno. Net stalno u prekidima, digitalna tv redovno pod pikselizacijom, stalno prijavljujem kvar, dolaze, otklone kvar na kratko, pa sve nanovo..
Sent from mTalk
Aj da proverim i ostale usluge ikoma, hvala na brzom odgovoru komšija.Zemun gornji grad ima
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Edit: Nezvanično, tj do odluke ratela neizvesno, SBB je kupio Ikom, kao ide priča o ulaganju u infrastrukturu... Ajd daj Bože.
Kako mogu biti "buve" kad je podnet zvanican zahtev agenciji da odobri kupovinu???
A i na IKOM-u koliko vidim sve staje oko 15. decembra. Sve akcije, racuni i ostalo je zakljucno sa decembrom.
Ocigledno po planu SBB preuzima stvar pocetkom januara.
Onda da prskamo protiv buva dok se stvar nije otela kontroli a cene skocile u nebo :d
Moge da se menjaju uslovi ugovora, tad ako ti ne odgovara možeš da ne prihvatiš i nemaš više UO i nemaš penale za to.
Odakle ti to da nema pravo po zakonu da se menja, ima a ti kao što sam napisao imaš pravo da ne prihvatiš iste.
using TT
Tako mi je preneto i tako sam ja preno. Dovoljno mi je ovo da mogu da raskinem ugovor bez penala, jer stvarno nemam nameru da nesto sto sad placam 4400 placam 5.5k a da dobijem jos manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari