Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Sa VIP mreže radi, sa Ikoma ne radi.

I sa Telenor mreze radi. Vrlo zanimljivo da su i blokirali IP adrese (nadam se bar deo) na VLC forumu. Ne mogu da se logujem, a ovi sa foruma javili da je spam prevencija. Ocigledno neko pokupio viruscinu ili trojanca na IKOMu i poceo da spamuje.

Sent from my Huawei Honor 7

Isto i dalje.. *** taman covek skupi nesto para ne moze ni kola da gleda :D Mrtvi ikom

Па да, сад ће СББ да вас спаси и биће у реду и мања брзина, само да ради. Лепо планирају.

Ni meni u Munze, ne radi ni jedan od tih sajtova

Sent from my E2303 using Tapatalk

Sada radi, juče mi nije radio.

Sada radi i na Čukarici.

Nisu nam dali da kupimo automobil u odredjenom danu i to je to :D
Nego, razduzio sam se i od prvog a sad je 3tji je receno da sa tel 2 prelazim na flat 3, ali nisu mi zamenili paket, sta da radim ?Capture.JPG

Poslednja izmena:
Danas sam zvao Ikom u vezi risivera , pitao da li nešto znaju o prodaju Ikoma Sbb-u , tip se pravi blesav ništa ne zna . Da li je neko probao record PRV sa USB flesom preko digitalnog risivera ? Iz podrške mi kažu da moram imati USB veći od 16 G ?

Ја сам пробао, ради, снима. Тренутно имам 16GB, мислим да ради и на флефкама мањег капацитета, чини ми се да сам пробао на 4 GB

Moze li mala pomoc u vezi snimanja,kako ide to snimanje moze li mala pomoc i dali se mogu gledati drugi kanali tok on snima na jednom kako se posle pusta snimljeno ma sve nas zanima

Снимаш тако што притиснеш REC, заустављаш на STOP, гледаш на PVR. Може да се гледају други канали док се снима, може и да се прогамира снимање. Снима у .mts формату.

Moze li mala pomoc u vezi snimanja,kako ide to snimanje moze li mala pomoc i dali se mogu gledati drugi kanali tok on snima na jednom kako se posle pusta snimljeno ma sve nas zanima
Najbolje bi bilo da sam eksperimentišeš, snimi nešto za probu, npr. neku emisiju o osnovama pravopisa.

^ Vrh :)

Јутрос око 7h до 7:30h није било ни интернета ни телевизије. Блок 70а.

Од СББ једино што прижељкујем је да уведу ваљан EPG и 72h, још који HD канал. Са осталим сам углавном задовољан.

Poslednja izmena:
Vracar radi kao sat :)

Nazad
Vrh Dno