Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.
Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.
Bice tek im stizu![]()
Postovani,
IKOM jos nema u ponudi modeme i WiFI rutere sa kojim mozete podeliti
Internet konekciju
na vise uredjaja.
Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju svakog dana od 8 do 22 casova.
IKOM Tehnicka podrska
Pitao ja danas, ako me lažu, lažem i ja
stigli su, stici ce.
" Poštovani,
IKOM u ponudi nema wi-fi rutere, ali je Vaša sugestija evidentirana i
prosleđena nadležnima u IKOM-u.
Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
IKOM "
U svakom slucaju nadamo se da ce IKOM poceti da nabavlja WiFi rutere i deli korisnicima. Bio bi red.
Nadam se da ako budu nabavljali i davali WiFi rutere da ce da uzmu one sa gigabitnim ulazima i izlazima, da ne bude kao kod mene 125mbps net, a sa 841N mogu da izvucem 100![]()
One nikad ništa ne znaju,a posao im je da znaju.Zašto primaju platu,samo za dizanje slušalice.Super posao onda...
Danas zove lik iz Ikoma hoce da dodje da mi uvede digitalnu a meni oni uveli tog dana kad su i kablovsku pre 10 dana.
Da li oni uopste komuniciraju medju sobom?
Jel ima neko problem sa netom na Banovom Brdu ? Cas mi 30mpbs izbaci na speedtest-u cas 60, cas 73.. Flat 3 paket je.. Upload nece ni da izmeri zabode kad dodje do toga..
Izgleda.Teško.
Ja jednom zvao da nešto pitam oko zamene dekodera,ali samo informativno,i posle par meseci me zove lik da pita kada sam kući da dodju da to zamene.Ja mu lepo kažem da nisam tražio zamenu.
Izgleda.
Uzeo covek nalog a da mu niko pre toga nije napisao ili rekao da je ta adresa odradjena.
Komunikacija na vrhu, mislim nije to sad neki problem niti ga ja tako predstavljam, nego se samo pitam da li komuniciraju medjusobno.
@Dandy
Zvao sam ih oko pola 5, rekli su "vidim u cemu je problem, bice reseno daljinskim putem vrlo uskoro", pitao sam pa u cemu je problem operater kaze "sistemske je prirode, bice uskoro reseno".. Posle zovem opet posle sat i nesto, operaterka me bukvalno naduvala sto sam pozvao da pitam, uzas. Upload ne radi, down jos i nekako..
Ako se ne sredi do sutra, ja ću isto da ih smaram. Srećom ne treba mi net trenutno.
Ako se ne sredi do sutra, ja ću isto da ih smaram. Srećom ne treba mi net trenutno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari