Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Izgleda da se ne razumemo... kad imaš tel paket, plaćanje je do 20. u mesecu a ne do 5. Ovo drugo je za tv i internet, a ko ima Tel pakete, do 20.

Dali su vec nekom dali wifi ruter umesto Cisco modema,kakva je procedura za dobijanje rutera

Postovani,

IKOM jos nema u ponudi modeme i WiFI rutere sa kojim mozete podeliti
Internet konekciju
na vise uredjaja.
Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju svakog dana od 8 do 22 casova.

IKOM Tehnicka podrska

Pitao ja danas, ako me lažu, lažem i ja

Niko ne kaze da ma nego da ce biti, nisi dobro procitao taj post.

Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.

Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.

stigli su, stici ce.

" Poštovani,

IKOM u ponudi nema wi-fi rutere, ali je Vaša sugestija evidentirana i
prosleđena nadležnima u IKOM-u.

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

IKOM "

U svakom slucaju nadamo se da ce IKOM poceti da nabavlja WiFi rutere i deli korisnicima. Bio bi red.

Poslednja izmena:
Postovani,

IKOM jos nema u ponudi modeme i WiFI rutere sa kojim mozete podeliti
Internet konekciju
na vise uredjaja.
Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju svakog dana od 8 do 22 casova.

IKOM Tehnicka podrska

Pitao ja danas, ako me lažu, lažem i ja

stigli su, stici ce.

" Poštovani,

IKOM u ponudi nema wi-fi rutere, ali je Vaša sugestija evidentirana i
prosleđena nadležnima u IKOM-u.

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

IKOM "

U svakom slucaju nadamo se da ce IKOM poceti da nabavlja WiFi rutere i deli korisnicima. Bio bi red.

Klasičan odgovor IKOM-a. Uvek neka tajanstvenost kod njih.

Misliš da devojke u cc-u imaju te informacije? Nemaju pojma šta se dešava u firmi dok ne dobiju zvanično obaveštenje od nadležnih službi.

One nikad ništa ne znaju,a posao im je da znaju.Zašto primaju platu,samo za dizanje slušalice.Super posao onda...

Ja sam odgovor u vezi rutera dobio navodno od tehnicke podrske.

Nadam se da ako budu nabavljali i davali WiFi rutere da ce da uzmu one sa gigabitnim ulazima i izlazima, da ne bude kao kod mene 125mbps net, a sa 841N mogu da izvucem 100 :)

Nadam se da ako budu nabavljali i davali WiFi rutere da ce da uzmu one sa gigabitnim ulazima i izlazima, da ne bude kao kod mene 125mbps net, a sa 841N mogu da izvucem 100 :)

Nadam se da si se sprdao i da nisi ozbiljan :) Buduci da im je trebalo i da im treba sto godina da nabave uopste WIFI rutere, bice dobro ako uopste ih i nabave i to bude sljakalo :d a o gigabitnim mislim da moze samo da se sanja :D

One nikad ništa ne znaju,a posao im je da znaju.Zašto primaju platu,samo za dizanje slušalice.Super posao onda...

Upravo tako... Mada bojim se da je kod njih u firmi generalno problem u losoj komunikaciji... Secam se kad je doso momak da mi namesti Tel na paketu Tel 5 i dok se motao tu malo pricali, i ja reko "pa super sad imam 200mbita samo jos up da sredite i super ste" on me zacucdjeno gleda u fazonu sta pricam kakvih 200, on zna za 150... Covek koji je iz njihove firme nije imao pojma da su im maks brzine skocile na paketima. Toliko o komunikaciji administracije i radnika firme. Na tom planu su malo neozbiljni al....

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa netom na Banovom Brdu ? Cas mi 30mpbs izbaci na speedtest-u cas 60, cas 73.. Flat 3 paket je.. Upload nece ni da izmeri zabode kad dodje do toga..

Poslednja izmena:
Mozda je zbog snega? [emoji23]

Poslednja izmena:
Danas zove lik iz Ikoma hoce da dodje da mi uvede digitalnu a meni oni uveli tog dana kad su i kablovsku pre 10 dana.
Da li oni uopste komuniciraju medju sobom?

Ja imam sledeći problem već danima (Stari Cerak) na speed testu serveri ( Telekom, Sbb, Vip, Telenor) variraju, i uglavno ne mogu da prebace 40 mbps inače sam na Flat3..
Jedini server koji prikazuje punu brzinu mi je Radius Vektor, na kablu standardno očitava punu brzinu,
Zamenio sam i wifi ruter, umesto već "istrošenog" TP linka kupio Asus AC2400 rt-ac 87 au čija je cena na tržištu poprilično pristojna....
Ista priča, očajna merenja s' tim što mi se javio novi problem sa 5 ghz bandom ( ne trpe se sa Apple uređajima) vratio na 2,4 ghz
- probao i alernativni fimware
- skenirao etar, "prazna" zgrada puna penzosa....
-menjao kanale
Rešenje nisam pronašao....

Danas zove lik iz Ikoma hoce da dodje da mi uvede digitalnu a meni oni uveli tog dana kad su i kablovsku pre 10 dana.
Da li oni uopste komuniciraju medju sobom?

Teško. :)
Ja jednom zvao da nešto pitam oko zamene dekodera,ali samo informativno,i posle par meseci me zove lik da pita kada sam kući da dodju da to zamene.Ja mu lepo kažem da nisam tražio zamenu.

Jel ima neko problem sa netom na Banovom Brdu ? Cas mi 30mpbs izbaci na speedtest-u cas 60, cas 73.. Flat 3 paket je.. Upload nece ni da izmeri zabode kad dodje do toga..

Imam ja identičan problem. Upravo sam došao sa puta i vidim nešto ne radi kako treba :/
Upload skoro da i ne funkcioniše.

Teško. :)
Ja jednom zvao da nešto pitam oko zamene dekodera,ali samo informativno,i posle par meseci me zove lik da pita kada sam kući da dodju da to zamene.Ja mu lepo kažem da nisam tražio zamenu.
Izgleda.
Uzeo covek nalog a da mu niko pre toga nije napisao ili rekao da je ta adresa odradjena.
Komunikacija na vrhu, mislim nije to sad neki problem niti ga ja tako predstavljam, nego se samo pitam da li komuniciraju medjusobno.

@Dandy

Zvao sam ih oko pola 5, rekli su "vidim u cemu je problem, bice reseno daljinskim putem vrlo uskoro", pitao sam pa u cemu je problem operater kaze "sistemske je prirode, bice uskoro reseno".. Posle zovem opet posle sat i nesto, operaterka me bukvalno naduvala sto sam pozvao da pitam, uzas. Upload ne radi, down jos i nekako..

Izgleda.
Uzeo covek nalog a da mu niko pre toga nije napisao ili rekao da je ta adresa odradjena.
Komunikacija na vrhu, mislim nije to sad neki problem niti ga ja tako predstavljam, nego se samo pitam da li komuniciraju medjusobno.

Naravno da nije neki problem,ali je deluje neozbiljno i amaterski.

@Dandy

Zvao sam ih oko pola 5, rekli su "vidim u cemu je problem, bice reseno daljinskim putem vrlo uskoro", pitao sam pa u cemu je problem operater kaze "sistemske je prirode, bice uskoro reseno".. Posle zovem opet posle sat i nesto, operaterka me bukvalno naduvala sto sam pozvao da pitam, uzas. Upload ne radi, down jos i nekako..

Ako se ne sredi do sutra, ja ću isto da ih smaram. Srećom ne treba mi net trenutno.

Sredilo se u toku noći, izgleda. Sada radi normalno :)

Hm... izgleda da je opet isti problem :(

Zvao sam ih sada i ja. Kažu da znaju za problem, da postoji nešto što unosi šum u mrežu i pravi smetnje, da su ekipe na terenu, ali da ne znaju tačno kada će se problem rešiti...

Nazad
Vrh Dno