Jel misliš na WiFi rutere koji oni daju? Jer moj WiFi ne može da tera brzinu koju imam, nije da ću umreti umesto 50 što imam 25 mbps, ali što da ne zamenim ako dobijaju?Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.
Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.
Gledao sam SD iptv i SD Ikom sto mi dolazi na LED televizoru direktno iz kabla bez stb-a.
HD kod Ikoma nemam pa to nisam ni uporedjivao sa HD iptv-om.
Pricam o istom televizoru na kom je do juce bio ptt i iptv i od juce Ikom digitalna.
Pare su za trosenje, meni to stvarno ne predstavlja problem imam stvarno odlicnu platu.
..Uzeo si kabl samo, ne i internet preko ikoma.
Mislis da ce biti nesto bolje usluga ili pohvala sto su se "modernizovali".
Ako mislis ovo prvo dzabe mi ne koristim nijednu drustvenu mrezu pa mi ne znaci.
Bolje da su povecali UL bar mislim da je pametnije od FB. Jes da nemam jos njihov net ali tako cu se lakse odluciti da predjem za godunu i po.
Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.
Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.
Било је до 5ог, искључују 10ог. За интернет је стизало унапред. На тел3 пакету сам, тек треба да пошаљу рачун.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari