Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Heh neuporedivo je iptv bolja od Ikomove slike.
Ne smeta mi Ikom sam ionako uzeo zbog SK jer su ukinuli na ptt-u.

Jel iptv idu u rezoluciji 720x576, a ikom digitalna preko kabla ?

Gledao sam SD iptv i SD Ikom sto mi dolazi na LED televizoru direktno iz kabla bez stb-a.
HD kod Ikoma nemam pa to nisam ni uporedjivao sa HD iptv-om.
Pricam o istom televizoru na kom je do juce bio ptt i iptv i od juce Ikom digitalna.

Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.

Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.
Jel misliš na WiFi rutere koji oni daju? Jer moj WiFi ne može da tera brzinu koju imam, nije da ću umreti umesto 50 što imam 25 mbps, ali što da ne zamenim ako dobijaju?

Da na to mislim.

Gledao sam SD iptv i SD Ikom sto mi dolazi na LED televizoru direktno iz kabla bez stb-a.
HD kod Ikoma nemam pa to nisam ni uporedjivao sa HD iptv-om.
Pricam o istom televizoru na kom je do juce bio ptt i iptv i od juce Ikom digitalna.

A sto direktno iz kabla ? Zar nisi uzeo digitalnu ?

Pa jesam, jedan stb i tamo je slika odlicna u rangu sa iptv rekao bih.
Ovo ti pricam za drugi televizor na kom mi je nakacen i iptv i sad Ikom kabl umesto ptt a i na ptt-u sam imao digitalnu kroz kabl.
Gde da stavljam sad jos jedan stb na ovaj tv kad vec ima iptv stb nakacen to mi je bzvz ako moram toliko stb-ova da nakacim da bih realno gledao samo SK posto meni tv sluzi samo za gledanje sporta SK i AS(Ikom i MTS).

Ako sam te dobro razumeo, bolja ti je slika preko njihovog boxa nego direktno na tv-u? Neverovatno.

Da na boxu na drugom tv je bolja slika nego na ovom koji je direktno na kablu.

A ovaj sto ti ide na kablu , kapiram da je i on led

Ne, ovaj sto ima stb nije led i tu je super slika, a na tom ledu je losija slika.

Jer ti ide analogna

Ide na 3 televizoru analogna a na ledu mi nadje brdo digitalnih i samo 50 analognih.
Kad okrecem kanale na ledu koji je direkt na kablu pise DTV i ime kanala na analognoj to ne pise. A ja mislio da necu moci digitalnu bez stba

Pa jel si uzeo karticu, tj modul

Ne.

A jel mozes da povezes digitalu na led, pa da koristis malo duze, na primer sad ovih dana kad ima euroliga, rekao si da si zbog toga uzeo, zbog sportkluba,pa da javis kakvi su utisci

Poslednja izmena:
Pa to sam rekao da mi je smor da imam dva stb na jednom tv ali videcu da to uradim zbog tebe.
Nisam nikad rekao da sam uzeo zbog EL nisam ja kosarkas neki vec prvenstveno zbog fudbala i tenisa mada volim svaki sport.
Javicu utiske, btw ovaj stb od Ikoma je 5 puta veci i ruzniji od mts-ovog koji je mali i elegantan sto nije preterano bitno ali ono i taj Ikomov je sive boje moj TV je crne kao mts stb pazi totalno nebitna stavka nego eto estetski malo ruznjikavo deluje.
Probam pa javljam.

Hvala, a sto nisi uzeo modul?

Sta ce mi Ikom sam stavio na druga dva televizora koji nemaju mogucnost stavljanja modula ovaj tv u bracnoj sobi ima iptv i tu ne treba nikakav modul vec stb od iptv.

Jedna pohvala za IKOM što su se napokon priključili bar jednoj društvenoj mreži,a nadam se da će i na twiteru da se pojave. Još sam u šoku dok gledam...:)

13 - 01 - 2016- 001.jpg

Mislis da ce biti nesto bolje usluga ili pohvala sto su se "modernizovali".
Ako mislis ovo prvo dzabe mi ne koristim nijednu drustvenu mrezu pa mi ne znaci.
Bolje da su povecali UL bar mislim da je pametnije od FB. Jes da nemam jos njihov net ali tako cu se lakse odluciti da predjem za godunu i po.

Mislis da ce biti nesto bolje usluga ili pohvala sto su se "modernizovali".
Ako mislis ovo prvo dzabe mi ne koristim nijednu drustvenu mrezu pa mi ne znaci.
Bolje da su povecali UL bar mislim da je pametnije od FB. Jes da nemam jos njihov net ali tako cu se lakse odluciti da predjem za godunu i po.

Ćuti,samo kad su se pomakli sa mrtve tačke.Na društvenim mrežama bar svako može da im napiše šta želi ili šta ne valja i da to svi vide.Onda će možda malo više da se potrude da unaprede svoje usluge.To sve kompanije imaju odaaaavno,ali njima je, kao i za sajt da ga osveže trebalo preko 20-ak godina.A FB ili Twiter ih ne košta ništa u odnosu na UL,ali se slažem da treba da se unapredjuju stalno.

Ја још нисам добио рачуне, ни за телевизију ни за телефон, а још нису искључили. Заборавиx на порталу да погледам.

Što bi te isključili kad se ta varijanta plaća do 20.

Било је до 5ог, искључују 10ог. За интернет је стизало унапред. На тел3 пакету сам, тек треба да пошаљу рачун.

Ja mislim da si u pravu a kako saznah stigli su WiFi ruteri a i kako mi rece covek bice nesto ali nije smeo da mi kaze sta spremaju novo ali mi je naznacio da ce povecavati brzine, sta i koliko nije smeo da mi kaze.

Pa to sam i kazao i slazem se sa tobom 101%.

dakle napokon imaju wifi rutere u ponudi a ne samo modeme?

Bice tek im stizu :)

Било је до 5ог, искључују 10ог. За интернет је стизало унапред. На тел3 пакету сам, тек треба да пошаљу рачун.

Iz proverenog izvora ti kazem da je do 15 og ;) Ja im nikad na vreme ne regulsiem placanje zato sto mi je plata tek 10og u mesecu, uvek placam 12-13 a net mi ne gase... Tako da je provereno do 15-og u mesecu. Inace isto placam unapred Tel5 paket

Nazad
Vrh Dno