Ima li ko problema sa download brzinom ? Stari-grad/Dorcol .flat4, down ide oko 15mbs do 30, upload normalan.
Probao:
1. Restart svega
2. Modem direktno u komp
3. google dns
... ne pomaze nista.
-Ovi signali od modema deluju u granicama.
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -0.7 dBmV 41.4 dB
Channel 2: -1.2 dBmV 41.4 dB
Channel 3: -1.2 dBmV 41.1 dB
Channel 4: -0.5 dBmV 41.7 dB
Channel 5: -0.2 dBmV 41.4 dB
Channel 6: -0.1 dBmV 41.7 dB
Channel 7: 0.1 dBmV 41.8 dB
Channel 8: 0.1 dBmV 41.5 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 30.5 dBmV
Channel 2: 30.5 dBmV
Channel 3: 29.8 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV
Ne rade sad za praznike pa ne mogu da ih zovem...inace skorije su menjani spliter i modem, ne verujem da je do toga...
Ima li ko problema sa download brzinom ? Stari-grad/Dorcol .flat4, down ide oko 15mbs do 30, upload normalan.
Probao:
1. Restart svega
2. Modem direktno u komp
3. google dns
... ne pomaze nista.
-Ovi signali od modema deluju u granicama.
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -0.7 dBmV 41.4 dB
Channel 2: -1.2 dBmV 41.4 dB
Channel 3: -1.2 dBmV 41.1 dB
Channel 4: -0.5 dBmV 41.7 dB
Channel 5: -0.2 dBmV 41.4 dB
Channel 6: -0.1 dBmV 41.7 dB
Channel 7: 0.1 dBmV 41.8 dB
Channel 8: 0.1 dBmV 41.5 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 30.5 dBmV
Channel 2: 30.5 dBmV
Channel 3: 29.8 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV
Ne rade sad za praznike pa ne mogu da ih zovem...inace skorije su menjani spliter i modem, ne verujem da je do toga...
Povratni iliti Upstream ti je loš. Treba da ga "nafircaju" barem na 40dBmV a idealno bi bilo izmedju 45 i 50dBmV. To ne bi trebalo da utiče na upload/download brzinu kada internet radi, ali bi moglo da utiče na često resetovanje modema. Što se tiče dolaznog, perfektan ti je.
jel moguce placari preko telenor banke online racune za ikom ?
Ja sam na Konjarniku. Ustanička. Sve odlično radi. Slobodno uzmi Ikom.I nikog nema sa Konjarnika na Ikomu? Veselo onda cu morati na slepo i bicu prvi sa Konjarnika na Ikomu a da je ovde prisutan. Ok, nadam se da necu zazaliti kao davno pre ali tada nisam imao druge solucije sem ikoma jer mts nije postojao tj nije imao tv ili iptv a i ptt nije bio tada prisutan.
Hvala ti druze.Ja sam na Konjarniku. Ustanička. Sve odlično radi. Slobodno uzmi Ikom.
Hvala za info, ja od sutra prelazim za sada samo na digitalnu a za godinu i po dana cu videti za ostalo kad mi istekne super box kod TS. Da li ce davati nesto bolje do tada ili da ih batalim i predjem skroz na Ikom.Imam Flat 4 paket, 100 MBit, i zakucan je preko kabla na stotku. Inače mi ide preko WiFi, pa mi je tako malo sporije, nekih 75 MBit preko 2.4 GHz.
Gde pise da imaju 100 min ikom ili mts? Mts ima 150 min uracunatih u onih bese 660 din.Pise da ima 100 minuta.
Cam modul da li imaju?
Gde pise da imaju 100 min ikom ili mts? Mts ima 150 min uracunatih u onih bese 660 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari