Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Zato što u pismu kažu da se javis do 15. Decembra, inače se podrazumeva da pristajes na ponudu, ja i ove i prošle nisam potpisao ništa, ali imam tu promociju..

Prošle nedelje je na Travel kanalu išla epizoda snimana u Srbiji (onaj baja što vozi motor po celom svetu), ali je besomučno seckao snimak. Izgleda da je bilo puno žalbi i pritužbi, pa je emiter ponovio istu epizodu sinoć, ovog puta bez seckanja. A možda je i sam Ikom pustio ponovo epizodu, ko će ga znati...

Sta li planiraju sa brzinama za down/up sad za NG zna li ko ? :D

Bolje da ubace neki novi HD kanal. Brzine su za sad odlične.

Ja prezadovoljan, eventualno ako bi up povećali sa 2 na 3.

Lol.

Bas bi osetio razliku :d

Ja net koristim mahom za posao, vrlo vrlo malo za razonodu i gaming.

Ma upload haos, kad treba neki malo veći fajl brzo da uploadujem koristim 3g, i to je osetno brže od ovog jadnog IKOM uploada.

Taj rad, imam Telenorov modem kao backup, on baca i po 7-8mb upload kad mi nešto brzo zatreba.

Pa sta rade ovi strucnjaci ovo je strasno.
Pokvarise titlove na Discovery Science,nema ih,kanal koji sam najcesce gledao od svih dokumentarnih!!
Na BBC Earth HD nema titlova vec 6 meseci,C MUSIC TV HD je HD ali samo u pokusaju,isto tako jedno sest meseci..?!

I neke radio stanice ne rade 6 meseci... Izgleda postoji jedan strucnjak za tv koji izgleda svrati svakih 6 meseci, na sajtu stoji vest da su 10.12 menjali programsku semu za Barajevo i Sopot.

Ne znam sto se tice Discovery science, ali sto se tice BBC Earth HD AFAIK ne postoje srpski titlovi, postoji slovenacki titl, tako da ne mogu oni da ubace titl ako na satelitu ne postoji srpski titl.

Dobili su dopis iz ministarstva da ugase titlove kako bi naterali plebs da nauci engleski.
I vi se jos posle zalite, a oni sve to rade za vase dobro... :D

u petak imali proslavu/pijanku na Kalemegdanskoj Terasi -bio i Irac non-alcohol :D - po neformalnoj prici novi HD kanali kraj februara, a net Up prate ponude konkurencije (prvenstveno telekom) -// ne, nisam bio tamo :type:

A ima li nešto po neformalnoj priči za net u Vinči ?

u petak imali proslavu/pijanku na Kalemegdanskoj Terasi -bio i Irac non-alcohol :D - po neformalnoj prici novi HD kanali kraj februara, a net Up prate ponude konkurencije (prvenstveno telekom) -// ne, nisam bio tamo :type:

pa mogli bi onda i televiziju malo da prate a ne net samo. I Telekom i SBB- odavno imaju 72h unazad kao uslugu :smash:

pa mogli bi onda i televiziju malo da prate a ne net samo. I Telekom i SBB- odavno imaju 72h unazad kao uslugu :smash:

I oni su kao pravili anketu za to premotavanje u nazad,ali kao što su i sajt redizajnirali posle 20-ak godina,tako će i ovo omogućiti kada se ljudi uveliko budu teleportovali.:d

^^
Lol
Mislis,teleprontuju ili kupe bespilotni vazduplohov ....:d:D

Da li Ikom i dalje deli CI module?

Da li se svi digitalni kanali i dalje mogu gledati bez njihovog dekodera?

Hvala puno na odgovorima.

Od Ikoma sam dobio Cisco epc3208 koji ima samo jedan LAN port. Da li Ikom nudi nešto drugo od opreme što ima više portova, želim i TV da povežem na Internet.

Imam i njihov dekoder (set-top box) PowerboxHD 1822 koji može da snima na USB, ali neke programe ne mogu da gledam na računaru, recimo RTS 1 mogu, a Travel ne, kao da je kodiran. Na samom set-top box uređaju, sa USB-a mogu svi programi da se gledaju. Da li je ovo normalno?

Ne nude. Kupis ruter i imas i vise LAN portova i wifi, pogotovo sto wifi ruteri uopste nisu skupi. TL-WR740N ti zavrsava posao.

Sto se tice snimanja, tako je i kod mene na Echolite ne mogu svi da se gledaju jer su kodirani, mozes da ih gledas samo na STBu.

Da, i ja imam isti problem. Koristim LG Blu-Ray HDD recorder i sve što sa TV-a snimim na njega mogu potom da prebacim i na USB i gledam na drugim uređajima. Sve OSIM programa snimljenih sa tzv. skremblovanih kanala. Te sadržaje mogu posle samo da gledam direktno sa hard diska, nema opcije prebacivanja istih na USB.
Trip...

Da li su nekom stigli racuni? Da li su jos nekom 2 racuna prazna?

Moguce, caste nas stare korisnike za NG :p

Cudno je sto je prvi racun popunjen i to na 2625din, a naredna 2 su prazna (feb/mar)... Plus ja sam na TEL3 akciji tako da bi od 1.januara trebalo da bude 2775din.

Uvode nam taksu na RTS + Ikom poskupljuje pakete .... politika pišaj po gradjanima

Vrh Dno