Сви SD канали 720р? How yes no. Trebalo bi da su 576i.upravo na sbb na d3 svi kanali su 720p na 50hz, toliko o sd na sbb...
Сви SD канали 720р? How yes no. Trebalo bi da su 576i.upravo na sbb na d3 svi kanali su 720p na 50hz, toliko o sd na sbb...
+1Zasto da pogadjamo? Nadam se da si dobio nekakav glupavi odgovor (jer tako to ide na glupava pitanja)... Idi na Kalenic pa se pogadjaj. Imaju svoju ponudu, imaju svoj cenovnik kao i posebne ponude. Ne samo IKOM nego bilo koja firma. Idi do mcdonalds pa ih pitaj da li je moguce da sto imaju onu ponudu 1+1, burger+pomfrit, da ti ne dobijes pomfrit vec da dobijes 2 burgera za istu cenu...
Na ostala pitanja koja si postavio, tvoj TV poseduje CI slot, sigurno ti nisu rekli da moras da ga imas da bi gledao 200HD kanala, jer cak i da nemas dobijas HD risiver. A sto se tice 200 HD kanala, pa takva ponuda nema nigde u EU, ima u USA.
Jesi spojio modem direktno na komp i onda testirao brzinu?
Da li jos neko ima problem sa hbo/hbo hd kanalima, danas nisu radili ispravno bilo je problema i sa slikom i sa zvukom a sada pise neovlasceni kanal ili tako nesto![]()
Pa to je otrprilike to sto moze realno, ako zelis vecu brzinu moraces da predjes na AC router ili razvuci kablJa sa mojim Netgear, takodje n300 ruterom maximalno imam 60/3, mozes da probas da menjas kanale, mozda na nekom bude malo bolje.
http://www.speedguide.net/faq/what-is-the-actual-real-life-speed-of-wireless-374
Ako sam dobro video IKOM cak ima i bolju internet ponudu:
SBB: 30/2 ~ 2700 dinara (1590 + 1130 za odrzavanje)
IKOM: 40/2 ~2600 dinara
SBB: 50/3 ~3300 dinara
IKOM: 80/3 ~3200 dinara
SBB: 70/4 ~4100 dinara
IKOM: 125/4 ~4300 dinara
SBB: 100/5 ~ 5100 dinara
SBB: 150/6 ~ 6100 dinara
IKOM: 200/4 ~4600 dinara (uz upload booster 200/5 za 5500 dinara)
Kad na to dodas da u SBB-u te ponude vaze samo za ugovore na 2 godine, dok kod IKOM-a mozes bilo koji paket uzeti bez ugovorne obaveze (osim kad prvi put dolazis na IKOM - tada moras ici na ugovor), ja bih rekao da IKOM ima osetno bolju internet ponudu.
Edit: E sad druga je stvar kome zaista trebaju ovakve brzine. Ja sam prestao da obracam paznju na povecanja jos od kad sam dobio 20 mbps. Sad su mi kao povecali na 40 mbps, ali dzaba mi to kad je etar prezagusen i wireless ruter mi maksimalno izvuce 25 mbps![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari