Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Što se tiče Youtube-a, i na SBB-u ista priča. Danima kriminalno loše radi...

I meni OK radi.
Bas sam danas gledao nekoliko epizoda Drzavnog posla :)
Mozda to ima veze sa delom grada a ne provajderom?

Meni nešto Benč loše radi ovih dana. :d

smanji tezinu kad dizes iz benca, nisi ti konan :D

Poslednja izmena:
Jel' moguće da Ikom ima 30 dana otkazni rok? Krajem januara sam otkazao jer sam se preselio, ali mi traže da platim i februar iako necu koristiti.
Nema ljudskog razgovora sa njima, samo se pozivaju na ugovor. Vezane su mi ruke, svestan sam da će naplatiti sudski sve što smatraju da treba.

Reinstalirajte Adobe Flash Player. Nakon toga YT kod mene radi mnogo bolje !!!

Zar nije YouTube prešao na HTML5?

Vec dva dana nemam prevode na foxovima, unicerzalu, diskaveriju itd. U podesavanjima tv pise na nema dub kanala. U analognom rezimu prevodi su u redu. Nista nisam cackao, ovo se desilo odjednom.

Vadio cam modul vracao, azurirao listu kanala, nista ne pomaze. Neka ideja sta bi moglo da bude posto je definitivno nesto do mene?

Pritisnuo nehotice dugme na daljincu "Subt."? Pričam gledajući u pasulj, jer nisi naveo tv.

panasonic st50 serija. nemam to dugme. pokusavam da utvrdim neku zavisnost, jer kako moze da ima prevod u analognom rezimu

Pa lepo, u analognom režimu je prevod "nalepljen", dok je u digitalnoj varijanti u pitanju dvb.
EDIT: nađoh "Subtitles can be turned on and off with the Subtitle button on the remote." Da nije to dugme ispod TXT? Dok budeš eksperimentisao s daljinskim, sačekaj 10-15 sekundi da se titlovi aktiviraju posle svakog pokušaja s dugmetom.
EDIT2: Imaš li dugme CC?

Poslednja izmena:
Tacno u pravu si ! Neznam onda sta je u pitanju ali sada radi mnogo bolje nego prethodnih dana !!!

Hvala, resih problem ali ne na taj nacin. Promenio televizor, preskenirao kanale, isto, negde ima titl negde ne. Vratio na prvi tv, prebacio na fabricka podesavanja i protadilo je.

Par detalja na tu temu:

- Izbor zemlje na TV-u može slobodno da stoji na "Srbija", ako je TV noviji i ako ta opcija postoji
- Jezik titlova treba da stoji na "srb"

Mene je zbunjivalo sto iako je stajalo titl na srpski, pisalo je i no subtitle channel

Jel' moguće da Ikom ima 30 dana otkazni rok? Krajem januara sam otkazao jer sam se preselio, ali mi traže da platim i februar iako necu koristiti.
Nema ljudskog razgovora sa njima, samo se pozivaju na ugovor. Vezane su mi ruke, svestan sam da će naplatiti sudski sve što smatraju da treba.

Teoretski, koliko shvatam, otkazni rok kod njih moze da bude i 45 dana ako se usluga otkaze 16.-og u mesecu (od 16. do 31. 15 dana + 30 dana sledeci ) Tada je potrebno platiti i naredni mesec.
Ako se zahtev podnese najkasnije do 15.og u mesecu onda je taj mesec ujedno i zavrsni u kome se placa ( pod uslovom da je ugovor istekao)
Dakle bolje platiti i taj naredni mesec nego da recimo prodaju dug nekom izvrsitelju.

Ne mozes nijedan ugovor na svetu raskinuti bez placanja penala pa ni IKOM-ov.
Kako god okrenes i da ne prebacuju na agenciju nego da te tuze, taj spor moze trajati godinama ali ce kad tad doci dan kad ces morati da platis to sve i to sa povecim kamatama. Ne isplati ti se inacenje.

Ali ne vidim problem. Tebi sigurno stan nece zvrjati prazan. Ili ces ga izdati ili ces ga dati nekome ili prodati. Pretplata ide uz stan i taj ko udje u njega ce nastaviti da placa pretplatu.

Ne inatim se, vec u tom stanu novi stanari ne zele da placaju ikom usluge. Ikom ne zeli da raskine ugovor, cak ni uz placanje penala.

Poslednja izmena:
Lepo pise, samo ne znam da li ce ti se svideti
http://www.ikom.rs/wp-content/uploads/2014/09/opti-uslovi-UZORAK.pdf

clan 21.

Sustinski mozes da ga raskines ali moras da platis pretplatu za sve mesece do isteka ugovora.
To je zato sto je koriscena promotivna akcija.

Nema sta novi stanari da nece da placaju, onda nadji druge nove stanare. To dobijaju uz stan i moraju (ili to uracunaj u cenu najma stana) To je tvoj uslov da bi izdao stan.

Poslednja izmena:
Možda tako neko neće hteti ni vodu. :d

imam jedan mali baš mali problemčić ;)

U julu , prošle godine , sam pozvao ikom, da dodju i odrade instalaciju u kući roditelja u vinči. Kad oni dodju na odmor, da imaju ljudi tv. Iskreno ali nisam ni išao na sajt i proveravao , šta i kako, skoro udjem i vidim da imaju akciju 100 rsd za narednih 6 meseci. Da li možda neko zna da li je ta akcija bila letos ili možda slična. jer nama je odmah naplaćivano po redovnoj ceni.

Puče net pre 40min, kažu u podršci imaju neki kvar na mreži.

Havarija od Ikoma...

Nije bilo ni na Ceraku kao sto rece kolega, odnsono Filsmki Grad, al sad je ok, vrnuo se pre nekih 10tak minuta

Na Čukarici nije bilo neta jedno 20-ak minuta pre jedno sat vremena, sada je ok.

Puče net pre 40min, kažu u podršci imaju neki kvar na mreži.

Havarija od Ikoma...

Imaju oni odavno havariju,ali u svojoj glavi.
Ne znam da li postoji firma koja posluje ovako amaterski kao IKOM.:mad:

Vrh Dno