Čuo sam nešto o tome, ali meni je na tošibi podešen srpski i radi normalno.
U svakom slučaju probaj.
Kakav sada DVB-T2 tjuner u diskusiji o Ikomu?Da počnemo ispočetka...
Da li ne neko, IKADA video karakter "Č" ili "Ž" na EPG-u kod Ikoma?
Šta pod tim podrazumevaš? Kakvo "uvaljivanje"? :trust:Nemoj da diras IKOM. Oni su genijalci sa uvaljivanjem Thompson modema.
Наравно, свуда пише како би требало.Nisam, da li je neko vido nasa slova kod Sbb-a ?
Sa novom smart karticom imaš otključane sve kanale par dana, posle toga zaključaju one za koje namaš pretplatu.Zamenjen risiver karticom danas konacno, imam i HBO HD kanale, izgleda da ne treba doplata na Flat 5.
Zamenjen risiver karticom danas konacno, imam i HBO HD kanale, izgleda da ne treba doplata na Flat 5.
Kad si prešao na Flat 5? Kad su meni karticu ubacili polovinom avgusta, i meni su se pojavili svi kanali bez skremblovanja, a imam flat3 paket. Imao sam sve Arene, Cinemaniju, itd. Taman sam se poradovao da su nešto "zeznuli", ali nakon nedelju dana su mi ograničili sve kanale koje nemam sa flat3 paketom.
Evo to potvrđuje i jddipqd
Uz conax ide nova smart katica (radila bi normalno i stara, ali je iz nekog razloga menjaju)Imam vec 6 godina flat 5, ali su mi tek sad zamenili risiver sa conax modulom. Moguce da je samo par dana zbog zamene, nisam bio tu kad je covek menjao pa nisam mogao da pitam.
koji je minimalni paket potreban da bi se dobio HD risiver?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari