Mnogo se oni prave glupi...Kako sam pre dve godine dobio modem, cbn, i upitao sam IKOM da li planiraju da mi promene modem radi prelaska sa DocSis 2.0 na 3.0. Odgovorili su mi da moj modem vec podrzava 3.0 standard; tako da menjaju modeme korisnicima koji su "davno" dobili modeme. Naravno, "zvanicno" ne znaju nista o povecanju brzina.![]()
Kako sam pre dve godine dobio modem, cbn, i upitao sam IKOM da li planiraju da mi promene modem radi prelaska sa DocSis 2.0 na 3.0. Odgovorili su mi da moj modem vec podrzava 3.0 standard; tako da menjaju modeme korisnicima koji su "davno" dobili modeme. Naravno, "zvanicno" ne znaju nista o povecanju brzina.![]()
Zabole njih šta njihovi korisnici žele.Ja sam ih to isto pitao,ali nisam dobio nikakav konkretan odgovor,kao i obično.da li ima sanse da IKOM uskoro ukljuci u ponudu bezicne rutere?da ne moram da na njihov modem dodatno kacim jos i ruter
Sad ce ispasti da branim nekog provajdera ali ako vam treba wi-fi kupite neki kršteni router pošto ono što dobijete na korišćenje od provajdera je po nekom pravilu težak krš...
Најбоља варијанта је да повеже HD излаз из рисивера на монитор (ако пријемници које даје Иком то имају) а ако нема, онда нека повеже аудио/видео излазе из пријемника на улазе на теве картици ... али у оба случаја на пријемнику бира програм тј ако има и телевизор, онда ће да гледа исто. Друга варијанта је да прикачи кабл на антенски улаз и гледа аналогну телевизију.Njegova prva ideja je da kupi neku karticu sa dvb-c tunerom ali izgleda da je to ovde retka i skupa zverka ( a i ne bi mogao da gleda kodirane kanale ).
Dakle, da li je moguće spojiti Ikom risiver sa nekom "običnom" tv karticom?
Kaon risiver nema hdmi konekciju, tako da je tvoj prvi predlog otpao...Најбоља варијанта је да повеже HD излаз из рисивера на монитор (ако пријемници које даје Иком то имају) а ако нема, онда нека повеже аудио/видео излазе из пријемника на улазе на теве картици ... али у оба случаја на пријемнику бира програм тј ако има и телевизор, онда ће да гледа исто. Друга варијанта је да прикачи кабл на антенски улаз и гледа аналогну телевизију.
Zar nije to composite video tj. CVBS? Ne znam tacno kakav adapter ima na XP2000 Global, ali kod mene na XP2000 Expert stoji CVBS kada prikljucim crveni, beli i zuti kabl.Druga kombinacija mi je pomerila d*pe.... Znači, kabl koji ide iz risivera ( crveno, belo , žuti ) ubacim u onaj adapter koji se dobija uz karticu, prebacim karticu na s-video i dobijem potpuno lošu sliku bez tona....
Spojim risiver preko tih kablova ( ali bez adaptera ) na crt televizor...odlična slika..... ( probam sa još jednim adapterom...opet isto slika nikakva )
Da li da se kupi još jedan adapter/kabl pa da se još jednom proba ili imate još neku ideju šta bi moglo da bude....
Zar nije to composite video tj. CVBS? Ne znam tacno kakav adapter ima na XP2000 Global, ali kod mene na XP2000 Expert stoji CVBS kada prikljucim crveni, beli i zuti kabl.
Za ovaj novi Cisco modem... Menjaju li ga svima, ili samo onima sa vecim paketima? Na flat2 sam, i imam onu Motorolu sa kojoj nisam bas zadovoljan - mozda i nije zbog nje, ali ranije (dok sam bio na PTT ADSL-u) mi se nije desavalo da Wireless ruter (koji ide posle Motorole) povremeno zablokira.
Za ovaj novi Cisco modem... Menjaju li ga svima, ili samo onima sa vecim paketima? Na flat2 sam, i imam onu Motorolu sa kojoj nisam bas zadovoljan - mozda i nije zbog nje, ali ranije (dok sam bio na PTT ADSL-u) mi se nije desavalo da Wireless ruter (koji ide posle Motorole) povremeno zablokira.
Kakav je to cisco modem? Ja imam Thomsonov beli, flat 5
Ja imam thompson modem(flat2) i neki put se desi da moram da ga resetujem po par puta da bi mi dao IP(iskljucujem sve sto se kaci na komp osim mobo)
Sve one glavne diode na njemu svetle tj. kao da je sve odradio eth/mod ali meni i dalje apipuje
Bilo bi super da ovaj krsh od 3-4g zamenim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari