TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
Taj neki sto spominju ljudi ovde da su poceli da im menjaju. Pogledaj prethodnih nekoliko strana.
To sam primetio. Zanima me da li je bolji od ovog thomsonovog belog
Taj neki sto spominju ljudi ovde da su poceli da im menjaju. Pogledaj prethodnih nekoliko strana.
Moraćeš da im predložiš da je otvore.Meni je njihov radnik prvo rekao da jeste njihova,pa posle gdja.Jadranka da ipak nije.Sta im se desilo sa Facebook stranicom?
Ako ih budeš zvao pitaj kada će da dele nove risivere.Isparavite me ako grešim, ali kako ja amaterski vidim, mi sa ovim digitalnim (analognim) KAON reciverima ga duvamo za HD kanale?
ko nas j... što nam televizor nema DVB-C pa da moze da se stavi ona kartica!?
Nije poenta samo u rezoluciji kanala. Mora emisija/film/utakmica izvorno da bude u FHD da bi ti mogao da iskoristi kanal koji je pusten u 1080p. To ti je isto kao kad bi sad kuci na svom FHD monitoru pustio divx film...Zato ljudi skidaju 720p ili 1080p film. Tako i program, ako nije smiljeno FHD kamerom dzabe...
Iskreno RTS HD meni licno ima funkciju samo za neke tekme i ostale sportske prenose koji su skoro po pravilu u visokoj definiciji..
Glupo mi je da zovem da pitam zasto Dorcel HD ne radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari