Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jel to Ikom uz flat3 daje docsis 3.0 ?

Ovi iz IKOM-a kao da ne znaju da svi rade u istoj firmi.
Sad mi u mejlu rekoše da ono nije njihova stranica,a njihov radnik mi je rekao da jeste,a i po vestima mi izgleda da je njihova stranica.Ja nikako ne mogu da ih razumem.Na kojim drogama su.
Poslao sam im mejl sa stranicom,pa ćemo videti šta kažu,mislim dok se dogovore da li je to njihova stranica ili nije. :D

pa po tonu obracanja kao da to odrzava neko ko radi tamo. mada moguce i da je neko bezveze tresnuo IKOM-ov logo i radi copy/paste sa sajta...

Jesi li pročitao da sam napisao da mi je njihov radnik rekao da je to njihova stranica?

A jesi li pročitao da si napisao da ti je drugi preko mejla napisao da nije njihova? Brate, sam si napisao da je možda jedno, možda drugo, šta se odmah busaš...

O kom busanju ti pričaš?
To preko mejla pišu neke izgleda žene koje veze nemaju sa životom,a ovo mi je radnik kad je bio lično našao.
Drugo,kada sam im poslao link sa stranicom,odjednom su zanemeli i nema odgovora do danas.

Pukao je i kod mene na Zarkovu, ceo jucerasnji dan, a pogotovo uvece se vukao kao prebijen.

Opet nešto rade.Nema neta već više od 30 minuta.Opet testiraju prenos broja.:)

Od pola 7 jutros ne radi od zarkova,vidikovca do petlovog brda..kad ce proraditi to samo oni znaju..

Stigao Cisco i kod mene. Ako nekog interesuje username/pass su blank. Ali nema nikakvih podesavanja samo jos neke dodatne informacije.

Poštovani korisnici,
Obaveštavamo Vas da će u utorak 25. marta 2014. godine, u vremenu od 00:00 do 05:00 časova, doći do prekida signala svih usluga na delu teritorije Konjarnik, zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM

Od kada je Jerković u Konjarniku ? :D ili sam ja izolovan slucaj

Nisi komsija, i kod mene isto :D

Mene danas zvali da zakazu menjanje modema a nisam ih cak ni zvao mada sam nameravao

Pozdrav
moj modem je Cisco EPC2100R2 i taj modem sam dobio od njih jos 2009 god. a koristim paket FLAT 3, dali neko zna hoce li menjati modem kod mene ako promene brzinu interneta za moj paket !!! Izvinjavam se unapred ako je mozda glupo pitanje !!! POZDRAV

Istanko78, EPC2100R2 je DOCSIS 2.0, znaci dobices novi modem uskoro.

Znaci svima pocinju polako da menjaju modeme?
ja imam Motorolu SBV5121E, isto DOCSIS 2.0 i FLAT 3, znaci i mene ce uskoro castiti novim modemom?

RADOVI NA MREŽI

Poštovani korisnici,
Obaveštavamo Vas da će u četvrtak 27. marta 2014. godine, u vremenu od 00:00 do 05:00 časova, doći do prekida signala svih usluga na delu teritorije Voždovac zbog planiranih radova na mreži.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM

Vrh Dno