Istekla mi je promocija pocetkom marta, nisu mi poslali racune i tek juce skonao da treba da platim. Ova me napusi na kol centru sto nisam platio ko da sam joj iz dzepa uzeo..
Ja sam na flat 3 i menjaće mi za nekoliko danaa Motorole SB5100 su docsis 2.0 i teoretski mogu da rade max down/up 38mb/30mb - s' obzirom da je flat3 trenutno na 15mb/1mb ne ocekujem da ih menjaju barem dok ne dignu trojku na 30/2.
Zvali su te telefonom ili sta?Ja sam na flat 3 i menjaće mi za nekoliko dana
Poslao sam im neki email,pa su me zvali,i onda sam usput pitao i za povećanje brzine,i tada mi je rečeno da će mi zameniti postojeći modem,pa sam im rekao da me stavi na spisak za zamenu.I sad čekam da se jave kada će doći da ga zamene.Zvali su te telefonom ili sta?
a Motorole SB5100 su docsis 2.0 i teoretski mogu da rade max down/up 38mb/30mb - s' obzirom da je flat3 trenutno na 15mb/1mb ne ocekujem da ih menjaju barem dok ne dignu trojku na 30/2.
Dal ne uvaljuju i nove ugovorne obaveze uz nove modeme ?![]()
Zovu telefonom i pitaju za termin koji odgovara. Bili su danas po Vozdovcu![]()
Khm, šta njima znači uskoro?November 28, 2013
Uskoro HD kanali u našoj ponudi!
Ma dal' je moguće?e svašta, mora da sam ga zaobišo...
Oooooo IKOM na fejsu, pa zalbenici ima da navale tamo sa javnim porukama... a pa da evo covek ozezio po njima u "29. новембар 2013. у 23:35"
Pogledaj par postova iznad...Može link, nikako da ih nadjem na FB?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari