Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Istekla mi je promocija pocetkom marta, nisu mi poslali racune i tek juce skonao da treba da platim. Ova me napusi na kol centru sto nisam platio ko da sam joj iz dzepa uzeo..

Istekla mi je promocija pocetkom marta, nisu mi poslali racune i tek juce skonao da treba da platim. Ova me napusi na kol centru sto nisam platio ko da sam joj iz dzepa uzeo..

Trebao si ti nju da napušiš što ti nisu poslali račune!

Da li još nekom ne radi IKOM-ov telefon?
Izgleda da testiraju prenos broja.cheers

Dobro je da sam bacio pogled ovde, vec sam se spremio da ih zovnem jer mi telefon ne radi od kako mi je promenjen modem...

Utisci posle 24h, koliko sam primetio nema vise onog gubljenja konekcije na 5-6s svakih 4-5 sati ali to ne mogu da proverim jer modem ne poseduje nikakav log. Za pristupanje EPC3208G i dalje se koristi 192.168.100.1, i ako se ostave prazna polja user/password dobije se ovo (isprobao sam kombinacije Admin/password, Admin/cisco, Cisco/Admin, etc. ali nista od tih kombinacija):

29nW7Qi.png

Nesto mi govori da ovo nije admin nalog, jer nemam ama bas nikakva podesavanja. Uz pomoc Google, zakljucih da ovaj Cisco modem deli Kabel BW u Nemackoj i dostupno je mnogo vise opcija:

istj.png

Poslednja izmena:
Да ли те модеме мењају свима? На Flat3.

Da, tako je bilo i pre 2 godine (negde u maju 2012 koliko me secanje sluzi?) kada je flat4 isao iznad 15Mb/s pa su menjali svima modeme.

Thompsoni su DOCSIS 3.0 i sto bi ih menjali ?:)
Ne rade oni sad zamene modema, nego kome odapne daju novi :)

a Motorole SB5100 su docsis 2.0 i teoretski mogu da rade max down/up 38mb/30mb - s' obzirom da je flat3 trenutno na 15mb/1mb ne ocekujem da ih menjaju barem dok ne dignu trojku na 30/2.

a Motorole SB5100 su docsis 2.0 i teoretski mogu da rade max down/up 38mb/30mb - s' obzirom da je flat3 trenutno na 15mb/1mb ne ocekujem da ih menjaju barem dok ne dignu trojku na 30/2.
Ja sam na flat 3 i menjaće mi za nekoliko dana

Zvali su te telefonom ili sta?
Poslao sam im neki email,pa su me zvali,i onda sam usput pitao i za povećanje brzine,i tada mi je rečeno da će mi zameniti postojeći modem,pa sam im rekao da me stavi na spisak za zamenu.I sad čekam da se jave kada će doći da ga zamene.

Poslednja izmena:
Zovu telefonom i pitaju za termin koji odgovara. Bili su danas po Vozdovcu :)

To je teoretski, dok je u praksi 15Mb/s plafon, mozes da Googlas ili da prelistas ovu temu da vidis da ljudi sa motorolom nisu mogli da izvuku vise od 15 kada je flat4 dignut pre 2 godine. Secam se da su tada slali obavestenje da se korisnici FLAT4 sami jave za zamenu.

Dal ne uvaljuju i nove ugovorne obaveze uz nove modeme ? :)

Ne uvaljuju... Obicna faktura zamene.

Zovu telefonom i pitaju za termin koji odgovara. Bili su danas po Vozdovcu :)

Juce su bili na Zvezdari.

Poslednja izmena:
Taj "Cisco" mislim da je kupljeni WebStar od ranije, da ne pomislite kako je sad to neki ultra-mega modem/ruter. Nego je Cisco kupio WebStar (poznati po tome sto ih je SBB masovno delio) i nalepio svoj logo umesto prethodnog.

Probajte admin/1k0m, mada je to mozda samo za one Thomsone.

Npokon i IKOM da otvori nalog na društvenoj mreži. Još Twiter da otvore... :happy:
https://www.facebook.com/ikomline

P.S. Upravo zamenjen modem Motorola za Cisco

Poslednja izmena:
To se svi pitamo?

Tuga...
Barem da ubace u osnovnu ponudu rts hd i nova hd.
Nego, zašto nema "nova" kanala u osnovnom digitalnom paketu, a ima ga u analognom?

Ima ga,ali se zove info kanal. :d

Ma dal' je moguće? :) e svašta, mora da sam ga zaobišo...

Oooooo IKOM na fejsu, pa zalbenici ima da navale tamo sa javnim porukama... a pa da evo covek ozezio po njima u "29. новембар 2013. у 23:35"

A kada sam im predlagao da otvore nalog na FB i TW,rekli su da će nas obavestiti kad budu na tim mrežama,a ja tek juče saznao,pojma nisam imao.
Profesionalizam na "visokom" nivou.

Nazad
Vrh Dno