Postovani posetioci foruma.
Kao novi korisnik IKOM kablovske televizije i generalno vodjen prvim iskustvima rada kablovksih operatera u Srbiji moram da vam iznesem svoje misljenje u vezi par stvari koje sam primetio da se ucestalo ponavljaju na ovoj temi a u vezi su sa poslovanjem IKOM-a. Pre svega bih voleo da naglasim i napomenem da sam JAKO zadovoljan uslovima koriscenja, cenama i generalno ponudi koju ova kablovska nudi. Sve je u skladu sa uslovima u kojima zivimo (relativno mala pretplata) i tehnicki gledano (broj/izbor kanala, brzine interneta) je u redu. Primetio sam da se dosta vas, postovanih clanova, osvrce na stvari za koje bi vas u nekoj savremenijoj zemlji od ove nase smatrali za manje/vise *****a. I ako je samim ugovorom garantovana brzina i protok dolazi do odredjenog broja prekida ali to je normalno. Nacin na koji mreza kablovskih operatera funkcionise diktira da do odredjenih prekida mora da dodje u sled loseg vremena, radova,problema sa nadprovajderom, napajanja pojacala (struja) itd. I ako te konkretne stvari nisu definisane samim ugovorom ja ne vidim razlog da se oko toga dize buka i da se kako je jedan clan u prethodnom postu naglasio (prim. aut.) "zvati i naj... im se keve". Za cenu koju placamo (konkretno ja imam flat 2) dobijamo 127 kanal 8mb protok sa 1mb upload. Cena od 1850 rsd podeljena sa 30 dana u mesecu iznosi 60 rsd / dan. Sta vi ocekujete za te pare? Bolji / brzi upload ? Imate one njihove booster pakete pa lepo plati. Uslugu dan za dan i resavanje problema istog momenta? To koliko znam ni jedan kablovski operater nema (pa ni u inostranstvu). Ja sam preko placao 33 dolara za BASIC (osnovni) paket kablovkse televizije sa 55 kanala (digitalnih ali u sd formatu). Gospodinu koji "zove da se naj... keve" preporucujem da malo preispita svoje manire, da se malo edukuje pre nego sto iznese odredjene primedbe ili komentare. Cekajuci pored tv-a ili na interentu da padne protok ili da nestane neki kanal je bez presedana nenormalno. Vodis posao a koristis flat 2 od 8mb ? Molim vas. Prebaci se na najveci paket pa te manje oscilacije u kvalitetu signala neces ni primetiti, simple as that. Nadavni problem sa pink-ovim kanalima je, koliko sam ja upoznat, do TV Pink-a (udar groma u antenu koja prima signal sa satelita, sad pustaju sve programe i radio stanice iz onog mini busa).Skremblovanje inostranih kanala ukoliko domaca televizija ima otkupljena prava prenosa? Normalno i sasvim opravdano. Ko zeli da gleda LS na hrt-u moze da skokne do komsija pa tamo da gleda do mile volje ali RTS sigurno nece dozvoliti da njihov medijski prostor okupira inostrana televizija.U ostalom postoji i arenasport paket. Sve u svemu, dosta nepotrebnih negativnih komentara baziranim na neznanju,netoleranciji, nerazumevanju i nepostovanju. Ja za sada nisam imao problema sa IKOM-om i svima koji su u prilici da koriste njihove usluge cu ih rado preporuciti. Toliko od mene, izvinite na dugackom post-u.