Nigde ne neglasavam da sam odusevljen ikomom, pazljivo procitaj moj post.
Pretpostavljam da nisi upoznat ni sa tim da "Caps Lock" znači da vičeš, te nisam znao kako drugačije da protumačim snagu tvog zadovoljstva nego kao "oduševljenje".Pre svega bih voleo da naglasim i napomenem da sam JAKO zadovoljan uslovima koriscenja, cenama i generalno ponudi koju ova kablovska nudi.
Da... verovatno si pre neki dan i dobio internet. Super stvar, zar ne? :d(Znam da je malo tesko jer je kako si naveo nepregledan, oprostices mi nisam upoznat sa internet pravopisom i pravilima da se redovi razdvajaju, veliko ti hvala znacu za ubuduce)
Ti misliš, ali samo misliš, da nešto znaš i da ti je nešto jasno. Kablovski operater, za razliku od pružaoca usluge hostinga, odgovara i za emisionu opremu i za distributivnu infrastrukturu koja dolazi do krajnjeg korisnika, baš kao što Telekom odgovara i za centralu i za bakarne parice koje idu do korisnika. Korisnika pri tome ne zanima da li je ušla voda u kablove (loša instalacija), da li im je nastalo struje (što se rešava UPS-ovima i agregatima) ili je crklo nešto od opreme (koja takođe mora da ima izvesnu redundansu i adekvatnu dostupnost, ako razumeš te termine).Na ova dva cu ti odgovoriti u jednom s obzirom da, ubotrebicu tvoj izraz "ne vredi ti objasnjavati". Uzrok pucanja konekcije/downtime ne mora da bude uzrokovan padom servera (recimo) i ja sumnjam da bi IKO mogao da zna uzrok osim ukoliko nema pristup admin software-u ili stanju na mrazi (terenu).
...Ostale odgovore iz kojih se tvoj nivo inteligencije i zrelosti vidi necu ni da komentarisem.
Nije to neko pravilo. Više stvar pismenosti i akuratnosti.Drago mi je da si me upoznao sa pravilima pisanja na forumima.
Nema na čemu.Drago mi je da sam to naucio od jednog zrelog forumasa
Ne moram da čitam misli, dovoljno mi je da vidim/čujem koliko prekida imaju pa da znam da su neozbiljni. Inače, inženjer sam i za IT i za Audio/Video tehniku.te mi je isto toliko drago da sam upoznao inzinjera it tehnologija koji po svemu sudeci moze da konstatuje (da ne bezim sa teme) kvarove na mrezi citajuci misli.
Pretpostavljam da si dugo živeo negde u inostranstvu pa ti neću zameriti na konfuznim rečenicama i težem izražavanju. Ipak, nisi ti tražio nikakve odgovore, sva tvoja pitanja su sadržala impliciran odgovor i bila su retorička. Citiram:U buducnosti cu paziti da ne pitam zasto i da ne trazim odgovore na nesto za sta smatram da ljudi nisu u pravu
Obećanu uslugu 24/7. Česti prekidi signala, poludinamička IP adresa i loš zvuk na pojedinim kanalima ne mogu biti opravdani niskom cenom. To je jednostavno neozbiljno!Sta vi ocekujete za te pare?
Ne znam kome si to uputio i šta je čovek/žena bio-la pisao-la, ali 8/1 Mbps nekome može biti sasvim ok i ako kvalitet protoka varira, tj opada u određenim periodima dana, korisnik ima pravo da bude nezadovoljan. Da li bi negde drugde dobio bolju uslugu i za koje pare nije tema i svakako nije na tebi da procenjuješ, pogotovo što ni nemaš puno iskustva sa domaćim operaterima pa da možeš da sudiš.Vodis posao a koristis flat 2 od 8mb ?
Nisam čitao ceo tred, tako da mi je to promaklo, ali se u tome slažemo, to nije do operatera, tako mu je naloženo.Skremblovanje inostranih kanala ukoliko domaca televizija ima otkupljena prava prenosa?
A ti raspolažeš? Ikom ti je prvi kablovski operater u Srbiji i već si ekspert za domaće tržište?jer to baziram na misljenju da ne raspolazete dovoljnom kolicinom informacija da bi bilo kakav zakljucak doneli
I ja tebi želim da što pre naučiš srpski i rešiš probleme koje imaš.Zelim ti uspesan zivot i zdravu karijeru u kojoj mozda neces imati toliko vremena za forume.
Otkud ti to da se nerviram?Samo nemoj da se nerviras i sve ce biti u redu.
Dva meseca je posle 18h net radio vrlo lose, dolazilo do pucanja konekcije, ms u igrama odlazio u nebo, sajtovi nisu mogli da se otvaraju itd i tako do 23h. "Standard".Koji ti je problem bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari