Uopste ne mislim da je glavni razlog sto ljudi uzimaju F5 veci upload. Mogu da se kladim da vecina korisnika uzima F5 vise zbog kompletnog tv paketa nego zbog uploada. Vi zaboravljate gde mi zivimo, i da je velika vecina populacije tehnicki nepismena. Sacica ljudi koji kukaju na benchmarku i slicnim tehnickim forumima predstavljaju statisticku gresku
S druge strane treba ocekivati da ce uraditi boost uploada na F4 i F5 paketima narednih meseci (setite se da IKOM nikada ne unapredjuje brzine na svim paketima odjednom). A do tada, vama kojima je bitniji upload sada imate jos bolju situaciju nego pre. Kao sto neko rece, spustite se na nizi paket, uzmite upload booster od 1mbit - dobicete veci upload nego sada sto imate + cete ustedeti 250, 900 ili 1400 dinara.![]()
Da li nekome puca net ovih dana? Ja ostah bez signala malopre, i jednom juče - reset modema rešava sve, ali ranije se nije dešavalo. U pitanju je blok 70.
Isto sam u bloku 70 ali nisam primetio nikakve probleme za vikend. Koristim Flat2 paket. Da li si im prijavio problem?
isto. a ni net bas nije ni priblizno dobar ko sto je bioVeć duže vreme kablovska je loša, 70% kanala ima smetnje i to većinom oni koje često gledam.
Žarkovo.
isto. a ni net bas nije ni priblizno dobar ko sto je bio
Meni net radi izuzetno dobro, isto sam u Zarkovu.
Moze li mala pomoc. Kupih danas Dlink go-rt-n300 bezicni ruter i iz nekog razloga ne dobijam izlaz na internet kad povezem ruter sa ikomovim modemom. od ikoma imam onaj beli thomson modem. ethernet iz njega u wan port na ruteru i ethernet iz kompa u prvi lan port (ima 4 na ruteru). Sija samo power lampica, internet lampica se ne pali uopste. U interfejsu rutera odabrana dinamicka adresa medjutim dole u statusu pise "link down (dhcp client" . A kad odradim windowsov network troubleshooting, dobijem poruku "dns server is not responding" .
Postoji li neki parametar Ikoma koji rucno moram da unesem u interfejs rutera da bi radilo, ili je ovo cudo neispravno?
ovaj ruter je u pitanju - http://www.dlink.com/ro/ro/home-solutions/connect/go/go-rt-n300-wireless-n-300-easy-router
To crveno nema veze, a inače generalno to mora samo da proradi. Redosled gašenja tj. paljenja: pogasi sve, upali modem i sačekaj oko minut da popali lampice, pa tek onda pališ router. Nekada spasava i paljenje kompa na kraju, što je posebna nebuloza, ali čitao sam i o takvim slučajevima. Pomislio bih još svašta, ali sve otpada jer kažeš da ti ne pali internet lampicu. Izbrisao bih ovo "domain name". A i pogledaj da li ti je kao na slici, lupetam, ali ipak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari