Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

definitivno ako mi ne donesu ciso ruter, raskinucu ugovor onako nemam obavezu i preci na adsl, i to ako se veceras ne jave.. bas me briga ko ih ..

dobih modem EPC2100R2 aKa prvi webstar sto delili jos pre 20 godina xD

Zarkovo .. vec dva dana oko 1-2 ujutru puca net... a preko dana radi ko kilavi radovan.. ima li neko jos problema?

zarkovo, meni se desava da gubi konekciju ili zabode ping na 400, a kada pogledam log nema niceg... vreme prekida je uglavnom posle ponoci, al se desava i od poslepodne pa na dalje...

Meni u zadnjih 10 dana u Zarkovu internet radi ocajno. Stalno puca na svkaih 20-30 minuta. Zvacu ih u ponedeljak da se zalim, ne mogu da radim normalno.

EDIT: upravo sam ih zvao, rekli su mi da su primetili problem sa signalom koji varira, otvorice nalog i poslace ekipu da to srede.

Poslednja izmena:
Meni u zadnjih 10 dana u Zarkovu internet radi ocajno. Stalno puca na svkaih 20-30 minuta. Zvacu ih u ponedeljak da se zalim, ne mogu da radim normalno.

EDIT: upravo sam ih zvao, rekli su mi da su primetili problem sa signalom koji varira, otvorice nalog i poslace ekipu da to srede.
Upravo se to meni desava.. ili puca ili zabode ping na 200-300 i to je to.. u glavnom gubim net posle ponoci, i taj prekid traje nekih pola sata.

Sutra konacno dolaze da pogledaju sta se dogadja, Internet mi se raspada kao nikad do sada, puca mi veza na 15 minuta. TV mi je uzas, slika pikselizovana, zvuk secka. Nesto gadno ne valja.

Sutra konacno dolaze da pogledaju sta se dogadja, Internet mi se raspada kao nikad do sada, puca mi veza na 15 minuta. TV mi je uzas, slika pikselizovana, zvuk secka. Nesto gadno ne valja.

Nadam se da ce da ti srede to brzo,kod mene u BGD sa Ikomom bas nisam imao problema uopste ni jednom.Nestane par puta internet,ali se pojavi dosta brzo.

Bili su momci danas, izgleda da su iz nepoznatog razloga konektori i razvodnici otisli u vecna lovista (sto me ne cudi, imao sam samo 1 upstream kanal na modemu u zadnjih 7 dana). Izmenili su sve sta treba, videcemo da li ce da sljaka.

Pošto bi trebalo da uskoro pređem na njihov kablovski net, na šta da obratim pažnju što se opreme tiče? Pošto ću uzeti malo jači paket sa digitalnom TV, tražiću CAM modul, ali me interesuje jel postoji neka fora sa modelima modema?

Pošto bi trebalo da uskoro pređem na njihov kablovski net, na šta da obratim pažnju što se opreme tiče? Pošto ću uzeti malo jači paket sa digitalnom TV, tražiću CAM modul, ali me interesuje jel postoji neka fora sa modelima modema?

Ne mozes da biras.. Sta ti donesu to ti je.

Ok. Koliki im je uopšte upload ne mogu da iskopam nigde?

Na IKOM-ovom sajtu predjes misem preko download brzine, tada ti prikaze tooltip sa upload brzinom.

Uzmi i telefon, nista se ne placa dodatno, telefon slobodno isključi. Ako njega uzmes doneće ti bolji modem, ja sam dobio Thomson thg571.

Danas 20 prekida po 5 minuta lokacija Banovo Brdo. Samo iščezne net a tv radi. Cenim da mi crkava modem pošto kad ga resetujem sve ok radi, al treba se svaki put dići :( Ili ima još neko te prekide danas?

Ne mora da znaci, isto je tako kad je los signal zbog instalacije ili neceg drugog..

RADOVI NA MREŽI
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da će u utorak 17. septembra 2013. godine, zbog planiranih radova na mreži, u vremenu od 00:00 do 06:00 časova, doći do prekida signala Interneta svim korisnicima Flat 3 paketa i korisnicima Interneta na teritoriji Dorćol, Vračar, Karaburma, Voždovac, Novi Beograd i Zemun.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM

Kakvi su to radovi na mrezi koji uticu samo na Flat 3 korisnike... :)

Digose konacno na FLAT3 upload

24bw7m1.png

Jel to sa upload boosterom?

E kad bi tako bilo bez njega :)

Nazad
Vrh Dno