HerbalKing
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2008
- Poena
- 320
definitivno ako mi ne donesu ciso ruter, raskinucu ugovor onako nemam obavezu i preci na adsl, i to ako se veceras ne jave.. bas me briga ko ih ..
Zarkovo .. vec dva dana oko 1-2 ujutru puca net... a preko dana radi ko kilavi radovan.. ima li neko jos problema?
Upravo se to meni desava.. ili puca ili zabode ping na 200-300 i to je to.. u glavnom gubim net posle ponoci, i taj prekid traje nekih pola sata.Meni u zadnjih 10 dana u Zarkovu internet radi ocajno. Stalno puca na svkaih 20-30 minuta. Zvacu ih u ponedeljak da se zalim, ne mogu da radim normalno.
EDIT: upravo sam ih zvao, rekli su mi da su primetili problem sa signalom koji varira, otvorice nalog i poslace ekipu da to srede.
Sutra konacno dolaze da pogledaju sta se dogadja, Internet mi se raspada kao nikad do sada, puca mi veza na 15 minuta. TV mi je uzas, slika pikselizovana, zvuk secka. Nesto gadno ne valja.
Pošto bi trebalo da uskoro pređem na njihov kablovski net, na šta da obratim pažnju što se opreme tiče? Pošto ću uzeti malo jači paket sa digitalnom TV, tražiću CAM modul, ali me interesuje jel postoji neka fora sa modelima modema?
Upload im je tragedija nemoj ni da se mucis, samo ces se nerviratiOk. Koliki im je uopšte upload ne mogu da iskopam nigde?
Pošto bi trebalo da uskoro pređem na njihov kablovski net, na šta da obratim pažnju što se opreme tiče? Pošto ću uzeti malo jači paket sa digitalnom TV, tražiću CAM modul, ali me interesuje jel postoji neka fora sa modelima modema?
Uzmi i telefon, nista se ne placa dodatno, telefon slobodno isključi. Ako njega uzmes doneće ti bolji modem, ja sam dobio Thomson thg571.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari