Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Ja sam od danas na Ikom-u. Bila ekipa,podesili sve i radi super,net super,
digitalna TV takodje, mada sam malo vise ocekivao na kvalitetu slike.
U svakom slucaju zadovoljan.
Nego imam dva pitanja:
1. Da li je neko provalio kako se lista kanala sredjuje po sopstvenoj zelji a da ne ulazi u "favorite list"
Ja koje god dugme da pritisnem nista se ne dogadja.
2. Kako da saznam svoj CA PIN za adult kanale ? Je l` moram njih da zovem a oni ce mi reci ili sta?
Hvala na odgovorima.

1. Na Kaon-u ne možeš da sortiraš kanale
2. Pin je 1234 - ako plaćaš paket koji sadrži adult kanale.

Na Kaonu mozes jedino da izlistas kanale po abecedi (ako ti je nepregledno izlistano po broju).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

@radax,kiza HVALA
Da, dobio sam Kaon... znaci nista od redosleda kanala kakav ja zelim da napravim.OK
Uzeo sam Flat3 tako da su mi adult kanali u paketu.
Pozdrav

@radax,kiza HVALA
Da, dobio sam Kaon... znaci nista od redosleda kanala kakav ja zelim da napravim.OK
Uzeo sam Flat3 tako da su mi adult kanali u paketu.
Pozdrav

Mozes svoj raspored napraviti ako ne koristis Kaon, a imas TV sa ugradjenim DVB-C tjunerom.
Medjutim, u tom slucaju nemas HBO i ostale premium kanale koje imas samo preko Kaona ili nekog modula. Sve detalje imas u temi o IKOM digitalnoj TV.

Zadrzimo se ovde ipak na internetu. Kako ti funkcionise internet?

Mislim da je moguće sortirati kanale na Kaonu, samo se uđe u servisni menu, šifra je 1111.

Iskreno ne znam. Sećam se da je bio neki deo menu-ja koji je bio zaključan i da je tražio šifru (1111). Posle toga sam isključio to zaključavanje i nisam se previse zamarao Kaonom.
Ako nema sortiranja kanala, ja se izvinjavam.

Mozes svoj raspored napraviti ako ne koristis Kaon, a imas TV sa ugradjenim DVB-C tjunerom.Zadrzimo se ovde ipak na internetu. Kako ti funkcionise internet?
E vidis te ideje preko DVB-C se nisam setio a imam tu opciju,mada kako ti kazes da fali kanala ... ***.
A sto se tice neta super je,tu nemam nikakvih zamerki.
Pogledajte prilog 95516

------------------
Ja sam negde video da se moze ici sa nekim PIN-om ali da me sad` ubijes ne znam u kojem je to delu settingsa.

Poslednja izmena:
^ Nece ti faliti kanala ako pazaris Conax CAM modul, u njega ubacis karticu iz Kaona i sve to zveknes u CI slot na tv-u. Kaon sa sve daljincem stavis u spajz da plasi bubasvabe i uzivas. Ali kao sto neko rece pre mene prelistaj malo temu Ikom - Digitalna tv

Poslednja izmena:
Ako je neko ovo radio već sto ja planiram pa ako moze da mi pojasni bio bih zahvalan.

Pod ugovorom sam kod ikoma vec neko vreme(onaj ugovor od 2 godine na flat 2 paketu), e sad, mogu li preci na jaci paket flat3 uzeti dekoder za digitalnu tv i ako mi posle ne bude trebala brzina flat3 paketa i resim da se vratim na slabiji flat2 mogu li sve to da odradim bez penala bilo kakvih i da li je onda bolje da za prvu ruku ne uzimam dekoder za digitalnu tv ili to nema veze jer i njega isto samo vratim kadpredjem opet na slabiji paket ?

Koliko znam, IKOM za vreme trajanja ugovorne obaveze dozvoljava promene brzine samo na veci paket.

Mislim da se sa veceg moze ponovo najnormalnije vratiti na manji to jest onaj potpisan u ugovornoj obavezi a to je u ovom slucaju flat2 (ne moze se ici na manji iz ugovorne obaveze a to je flat1), nek napise neko ko je menjao ako ima takvih..

Tako je. Može na veći pa kasnije na manji ali ne može se ići ispod paketa iz ugovora.

Ja kad sam uzimao IKOM u onom poslednjem vozu od 12 meseci, pa kad sam kasnije uzeo Flat 3, na dodatnom ugovoru za Digitalnu TV ne pise nikakva duzina trajanja. Mislio sam da ce i tamo pisati 12 , da se osiguraju da se ne ide na manji paket, jer bi u tom slucaju Digital morao da se placa. Medjutim onaj njihov sluzbenik mi tada rece da Digital nema ogranicenje i ako hoces da se vratis na Flat 2 vratis i Dekoder i prestanes da koristis digital bez nekih sankcija.

E sad od tada su menjali pa je ugovor 24 meseca, da li su menjali jos nesto to znaju oni sto su kasnije potpisivali.

Poslednja izmena:
Kakva su vam iskustva u Pozeskoj ulici kada je IKOM u pitanju?
Meni radi uglavnom odlično. Imam sada već preko godinu dana Flat 5 paket i imao sam nekoliko puta prekide servisa i par dana problematičnog linka (mada je mislim tada bio problem sa celom Srbijom), i to je sve što se problema tiče.

Gore sam postavio pitanje pa da precizno odgovorim posto sam zvao Ikom, javila se neka teta Zorica i kaze da nikakvih penala nema ako idem na vecu brzinu uvek se mogu vratiti na staru iz ugovora (flat 2), digitalan dekoder mogu odmah da potrazujem i isti se mora vratiti u slucaju prelaska na manji paket flat 2 iz ugovora jer on ne obuhvata digitalnu tv a i mogu uzeti digitalan dekoder naknadno, kako god zelim, ona jedino kaze zasto ga ne bih uzeo odmah kad je vec on u toj ceni..zahtevi standardno idu putem maila, forme na sajtu ili pozivom ikoma do 15og u mesecu za sledeci mesec.....toliko od mene.

Jel imao jos neko prekide u radu veceras i sinoc izmedju 21 i 23h? Vozdovac.

Mhm. Ja imam veceras prekide koji i dalje traju. (Vozdovac)
Smor:)

Poslednja izmena:
Ja mislim da moraju neka setovanja da nam promene... lajt shou na modemu mi je drugaciji :D

Ne znam kako da editujem post, noob.
Zvao sam tehnicku podrsku, resetovali mi modem, promenili setovanja. Radi sad.

Ne znam sta se desava, ali kaze da to nije uobicajeno i da ce videti sta ce da rade sa mojim slucajem :D

Jel ima neko problema na Banovom brdu ( Pozeska ) u poslednje vreme sa pucanjem neta? Pre sam imao onaj thomson modem, i pokvario se pa su dosli i dali mi SA 2100, ali opet mi net puca. Jel ima neko slican problem ? Iam Flat 3.

Jel ima neko problema na Banovom brdu ( Pozeska ) u poslednje vreme sa pucanjem neta? Pre sam imao onaj thomson modem, i pokvario se pa su dosli i dali mi SA 2100, ali opet mi net puca. Jel ima neko slican problem ? Iam Flat 3.

ja sam na cukarickoj padini,flat 3,imam modem thomson,zadnja tri dana puca net ali samo uvece po dva puta!!!

Ja sam ulica iznad tebe,paket Flat3 i Motorola modem ...
apsolutno nikakav problem sa internetom nemam bez obzira na dan i doba dana ( daj Boze da ne ureknem sad svoj internet ;) )

Kako vam radi facebook? Ja sam usao dva puta u razmaku od nedelju dana i cesto nece da ucita ni pocetnu posle unosa mejla i passworda

Na dve lokacije ne mogu da otvorim bench forum sa ikom internetom vec nekih 6 casova...

Poslednja izmena:
Ni sajt nece na Ikomu, kako kazu kolege :) Meni na Telekomu radi.

Vrh Dno