Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Vidim da se ostali ne zale, ali kod mene na padini je takodje jako losa situacija sa uploadom - isti simptomi kao tvoji. Ja sam na Flat 2 + ub 512kbps, pa mi je sad jos cudnije da samo ti i ja prijavljujemo ovaj problem a obojica koristimo ul-booster opciju :trust: Zvao sam ih i ja, cak poslao i pisamce, ali isto toliko (ne)uspesno :mad:

Od juče je kao nešto bolje, premašuje 100kB/s ali poprilično šeta gore-dole. Zvuči kao da je do boostera ali evo i Grga kaže da ga isto muči. A više stvarno nemam živaca da ih zovem, svako malo nešto otkazuje... :wall:

I kod mene (Novi Beograd, blok 70) ima problema sa uploadom. Nije katastrofa, ali osetno.
Rezultati sa speedtest-a od poslednjih nedelju-dve su u attachmentu.

Grga, koji ti paket koristis? Meni na ovoj slici izgleda kao da imas flat 3. I to su sasvim ok podaci za taj paket (8/384), pogotovo ako uzmemo nepreciznost speedtesta u obzir.

Gde si dobio to? Kao pismo ili? Pretpostavljam da je flat3 u pitanju. Znaci kao sto smo i ocekivali, pocetkom leta ce prakticno da izjednace SBB ponudu :)
Da,malopre sam dobio njihovo pismeno obaveštenje.

IKOM je do sada pokazivao probleme uvek tokom podizanja brzina. Nadam se da problemi koje korisnici imaju sada nastaju opet zbog ovih ubrzanja (Flat 4, Flat 3 i upload).
U suprotnom, ako se ovo nastavi treba biti uporan i sedeti im za vratom.

Grga, koji ti paket koristis? Meni na ovoj slici izgleda kao da imas flat 3. I to su sasvim ok podaci za taj paket (8/384), pogotovo ako uzmemo nepreciznost speedtesta u obzir.
Da, ali obrati paznju na njegove upload brzine do 23.05, odnosno do 'pucanja' DNS-ova. Sve su identicne i maksimalne, a posle toga show program daj kol'ko das :d

:p Upravo me zvao ortak iz zarkova da mi se pohvali za nove flat3 brzine. Kaze dobio jutros kovertu, a od popodne mu i pustili 10/512.

Poslednja izmena:
Podizu i dl na Flat 2 koji ide na 6 Mbps.
Ujedno Flat 2 poskupljuje za 30 dinara.

Meni niko nista nije rekao o tom povecanju :) ja sam se prijavio skoro za onu akciju prelazak na flat 3 i dobijem za dzabaka digitalnu tv i one placene kanale. Inace i ja sam imao i dalje imam probleme sa dl, trenutno sam flat 2 i na speedtest-u pise oko 3 Mbps a koliko znam flat 2 bi trebalo da je 5...

Podizu i dl na Flat 2 koji ide na 6 Mbps.
Ujedno Flat 2 poskupljuje za 30 dinara.

Па првог априла су подигли Flat 2, са 4 на 5мб, зар ће већ у јуну поново да повећавају. Пошто сам потписао уговор на годину да ли ће и мени рачунати нову цену или само новим корисницима.;)

Poslednja izmena:
Da, ali obrati paznju na njegove upload brzine do 23.05, odnosno do 'pucanja' DNS-ova. Sve su identicne i maksimalne, a posle toga show program daj kol'ko das :d

:p Upravo me zvao ortak iz zarkova da mi se pohvali za nove flat3 brzine. Kaze dobio jutros kovertu, a od popodne mu i pustili 10/512.
Jel' on siguran?
Kod mene je još uvek isto?
1978726293.png

u štampanom pismu koje nam je stiglo piše FLAT3 ide na 10M-UP/512k-DOWN i to od 1. jula.

iako se danas restartovao modem (i TV je bila nestala), pa i posle mog rucnog restarta modema i dalje hvata FLAT3 na 8Mbps, sto i odgovara fajlu koji "vuce" sa IKOM-a, tj. fl3_08192_0384.cfg, ne znam kako bi njemu išlo na 10Mbps.

pozz

Pa ni meni nije jasno...

Pa ni meni nije jasno...

Meni se izvinjava ortak, a ja se izvinjavam forumasima na dezinformaciji. Decko bas i nije neki techno freak pa sam morao da mu objasnim da "danas mi sljaka internet ko lud" nije isto sto i provera brzine na speedtest-u :D Jos jednom, izvinjenje svima :wave:

:wave:

Добих и ја писамце од Икома, обавештавају да од 01.07 пакет Flat 2 иде на 6мб, а нова цена је 1725 дин.:)

Добих и ја писамце од Икома, обавештавају да од 01.07 пакет Flat 2 иде на 6мб, а нова цена је 1725 дин.:)

Fenomenalno :mad: Znaci ogromna vecina njihovih korisnika koja je na flat2 paketu ce placati povecanje brzina ostalima, a pritom ce ostati na mizernih 128k uploada kao i prethodnih xy godina (verovatno od kad postoji flat2) Izgleda da ikom-u, ko i Tadicu, kreiranje paketa rade Saper i ekipa :whip:

Pre ce biti da ce nam svima uskoro paketi kostati tih 30 din vise. S obzirom na divljanje evra, dobro je da je samo 30 din.

Upravo to. Kazu poznavaoci prilika da posle formiranja vlade ode evro i preko 120 ko od sale sa daljom tendencijom rasta u odnosu na dinar. Sad ce korisnici interneta da se udruze u zahtevima da se cene odrze na sadasnjem nivou i nikom nece biti vazno dal ima 10, 15 ili 50 Mb.

u štampanom pismu koje nam je stiglo piše FLAT3 ide na 10M-UP/512k-DOWN i to od 1. jula.

iako se danas restartovao modem (i TV je bila nestala), pa i posle mog rucnog restarta modema i dalje hvata FLAT3 na 8Mbps, sto i odgovara fajlu koji "vuce" sa IKOM-a, tj. fl3_08192_0384.cfg, ne znam kako bi njemu išlo na 10Mbps.

pozz

Daj slikaj to pismo i okaci ovde da vidimo.

aaa obrnuto UP i DOWN, pa zar vam nije bilo lakse da napisete sta je u pitanju, nego WTF blenem k'o tele u vrata...

a 1900 din. pise za one sto su iskoristili promotivno...

Da li je neko od korisnika Flat 5 interneta dobio pismo vezano za nas paket??? Mada mislim da ce Flat 5 ostati nepromenjen

veceras oko 12 vidim ne radi net, restarujem modem nadaju ci se da je to zbog promene brzine, kad ono medjutim jos uvek isto. Nadam se da ce uskoro da se povaca brzina neta.

veceras oko 12 vidim ne radi net, restarujem modem nadaju ci se da je to zbog promene brzine, kad ono medjutim jos uvek isto. Nadam se da ce uskoro da se povaca brzina neta.
Brzina se povecava za mesec dana tj. prvog jula.

Opet je bio večeras prekid,ali sve je po starom.Ne znam samo zašto se to već drugi put dešava u skoro isto vreme u zadnja dva-tri dana.
Sad je opet bio drugi prekid za kratko vreme...

Poslednja izmena:
Vrh Dno