Једино што се за који месец селим, а тамо SBB влада... Кад сам видео њихов ценовник, 10х сам проверавао је л' ја нешто пропуштам, или је стварно онолико скупље.
Promotivno priključenje na kablovsku televiziju i Internet od 15. maja do 15. septembra 2012.
100 din – priključna taksa za kablovsku televiziju + 3 meseca pretplata + 3 meseca Internet 5 Mbps (Flat 2)
100 din – priključna taksa za Internet + 3 meseca pretplata na paket FLAT 2 (5 Mbps)
U sve navedene cene je uključen PDV.
Nije na godinu, na dve godine je. Bilo bi fer posto je vec na 2 godine da flat dva bude 10Mb, paket 3 15Mb itd....Ovo je realno super ponuda, ako je ugovor na godinu dana
Nije na godinu, na dve godine je. Bilo bi fer posto je vec na 2 godine da flat dva bude 10Mb, paket 3 15Mb itd....![]()
Nije na godinu, na dve godine je. Bilo bi fer posto je vec na 2 godine da flat dva bude 10Mb, paket 3 15Mb itd....
evo slike sa sbb sajta vezano za ponudu jos je kod njih ugovor na 12 meseci i daju vecu brzinu dosta vecu od standardne ko potpise taj ugovor..
ja imam sb5101 i flat 4.
posle restarta, download je i dalje 15, iako i ja vidim u specifikacijama da može da izgura oko 30.
piše u obaveštenju da je potrebna zamena modema ukoliko to nije urađeno ranije, a ako jeste, nova brzina je već omogućena.
Vidim da se ostali ne zale, ali kod mene na padini je takodje jako losa situacija sa uploadom - isti simptomi kao tvoji. Ja sam na Flat 2 + ub 512kbps, pa mi je sad jos cudnije da samo ti i ja prijavljujemo ovaj problem a obojica koristimo ul-booster opciju :trust: Zvao sam ih i ja, cak poslao i pisamce, ali isto toliko (ne)uspesnoZna li neko šta se dešava sa uploadom na Ikomu? Već 2-3 dana je jezivo loše. Imam FLAT3 + uploadbooster 1024Kb/s i do pre neki dan je torentovanje išlo finom brzinom od 160-170kB/s no sad se vuče negde između 60 i 100 (u najboljem slučaju). Ljubazna operatorka me napravila na budalu, usput budi rečeno, a da nije bila ni od kakve pomoći. Speedtest koji je kao objektivno merilo varira od 0.9 do 1.1Mb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari