Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Све је ово супер, само чему статичка ИП адреса, мени би баш одговарало да је динамичка.![]()
Nije staticka, ako hoces drugi IP, promeni mac adresu mrezne karte i resetuj modem.
Све је ово супер, само чему статичка ИП адреса, мени би баш одговарало да је динамичка.![]()
Vidim da se ostali ne zale, ali kod mene na padini je takodje jako losa situacija sa uploadom - isti simptomi kao tvoji. Ja sam na Flat 2 + ub 512kbps, pa mi je sad jos cudnije da samo ti i ja prijavljujemo ovaj problem a obojica koristimo ul-booster opciju :trust: Zvao sam ih i ja, cak poslao i pisamce, ali isto toliko (ne)uspesno![]()
I kod mene (Novi Beograd, blok 70) ima problema sa uploadom. Nije katastrofa, ali osetno.
Rezultati sa speedtest-a od poslednjih nedelju-dve su u attachmentu.
Da,malopre sam dobio njihovo pismeno obaveštenje.Gde si dobio to? Kao pismo ili? Pretpostavljam da je flat3 u pitanju. Znaci kao sto smo i ocekivali, pocetkom leta ce prakticno da izjednace SBB ponudu![]()
Da, ali obrati paznju na njegove upload brzine do 23.05, odnosno do 'pucanja' DNS-ova. Sve su identicne i maksimalne, a posle toga show program daj kol'ko das :dGrga, koji ti paket koristis? Meni na ovoj slici izgleda kao da imas flat 3. I to su sasvim ok podaci za taj paket (8/384), pogotovo ako uzmemo nepreciznost speedtesta u obzir.
Upravo me zvao ortak iz zarkova da mi se pohvali za nove flat3 brzine. Kaze dobio jutros kovertu, a od popodne mu i pustili 10/512.
Podizu i dl na Flat 2 koji ide na 6 Mbps.
Ujedno Flat 2 poskupljuje za 30 dinara.
Jel' on siguran?Da, ali obrati paznju na njegove upload brzine do 23.05, odnosno do 'pucanja' DNS-ova. Sve su identicne i maksimalne, a posle toga show program daj kol'ko das :d
Upravo me zvao ortak iz zarkova da mi se pohvali za nove flat3 brzine. Kaze dobio jutros kovertu, a od popodne mu i pustili 10/512.
Pa ni meni nije jasno...
Добих и ја писамце од Икома, обавештавају да од 01.07 пакет Flat 2 иде на 6мб, а нова цена је 1725 дин.![]()
Mmmmm...ne...ne verujem da si dobio baš takvo pismou štampanom pismu koje nam je stiglo piše FLAT3 ide na 10M-UP/512k-DOWN i to od 1. jula.
Malo se zeznuo čovekMmmmm...ne...ne verujem da si dobio baš takvo pismo![]()
u štampanom pismu koje nam je stiglo piše FLAT3 ide na 10M-UP/512k-DOWN i to od 1. jula.
iako se danas restartovao modem (i TV je bila nestala), pa i posle mog rucnog restarta modema i dalje hvata FLAT3 na 8Mbps, sto i odgovara fajlu koji "vuce" sa IKOM-a, tj. fl3_08192_0384.cfg, ne znam kako bi njemu išlo na 10Mbps.
pozz
Pa lako je tako. Šalimo se malo, vežbamo forenziku.aaa obrnuto UP i DOWN, pa zar vam nije bilo lakse da napisete sta je u pitanju, nego WTF blenem k'o tele u vrata...
Brzina se povecava za mesec dana tj. prvog jula.veceras oko 12 vidim ne radi net, restarujem modem nadaju ci se da je to zbog promene brzine, kad ono medjutim jos uvek isto. Nadam se da ce uskoro da se povaca brzina neta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari