Duca89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2008
- Poena
- 345
Како је екстра овај Фокс, штета што нема слика, какви каубоји ајао.![]()
Da, sit sam se nagledao sinoc :d
Како је екстра овај Фокс, штета што нема слика, какви каубоји ајао.![]()
Za vikend prelazim u podstanare u stan sa Ikomom gde je prethodni stanar potpisao ugovor na flat2. Mogu li ja da se prebacim na flat3, iako nisam potpisnik prvobitnog ugovora? (ugovor je potpisan sad nedavno, u septembru)
Da, sit sam se nagledao sinoc :d
Savršeno, hvala puno!Mozes, mailom ili formom na sajtu, isto tako vratis posle na flat2.
Za vikend prelazim u podstanare u stan sa Ikomom gde je prethodni stanar potpisao ugovor na flat2. Mogu li ja da se prebacim na flat3, iako nisam potpisnik prvobitnog ugovora? (ugovor je potpisan sad nedavno, u septembru)
Kod mene (Karaburma) FOX radi normalno.Još uvek mi ne radi FOX, zvao sam danas korisnički servis ali mi rekoše da je kod njih sve ok i "posavetovaše" me da ponovo pretražim kanale na risiveru, i ja joj kažem da to ne pomaže, doduše ne koristim njihov risiver nego joker cam. Ipak sam ponovo pretraživao kanale ali opet isto, nestaje slika na foksu stalno i samo stoji obaveštenje da je loš signal. Svi ostali kanali mi rade normalno. Nemam više živaca da opet zovem, pa me zanima kako je kod ostalih da li imate problema sa digitalnim prijemom FOX-a?
Na daljinskom od Kaona pritiskaj dugme dole levo "P.STD", pa će da ti se pojavi slika i tonPa ne znam šta da radim onda, evo hteo sam da probam i sa Kaon risiverom, medjutim moj televizor nema scart priključak, i jedva sam ga nekako priključio preko komponentnog ulaza ali neće da radi nego se slika jedva nazire i nema tona...
Rešenje:ja na Kaonu uopšte nemam FOX :?
Na analognoj radi fino
Ako neko ima problema sa digitalnom TV evo šta treba da uradi da bi radili svi kanali:
1. Na daljincu digitalne televizije pritisne dugme MENU
2. Kada se pritisne dugme MENU izabere se opcija PODEŠAVANJE SISTEMA
3. Kada se uđe u opciju PODEŠAVANJE SISTEMA izabere se opcija FABRIČKA PODEŠAVANJA zatim se pritisne dugme OK
4. Kada se sve to uradi pojavise prozor gde piše RUČNO PRETRAŽIVANJE KANALA
5. Kada sistem dođe do 100% risiver će se sam isključiti i prebaciti se na RTS 1.
6. Time je završena kompletna pretraga kanala i sada bi svi trebali da rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari