Evo moj slucaj, ugovor sam potpisao 03.Nov... net dobio 13.Nov, a racun dobio tek sada u januaruPozdrav svima,
1. od kog datuma se računa mesec dana besplatnog interneta, od dana kad' sam se prijavio, ili od dana kad' su mi instalirali modem.
Ma ako ti dodju dupli racuni... ti ih nazovi i javi im... a sigurno mozes baciti te racune koji su se vodili na ime tvog dede... jer ako platis racune koji se vode na tebe... nece te iskljucivati...2. račun za kablovsku se vodio na ime mog dede, a ugovor za internet (kablovska obavezan deo paketa) sam nedavno potpisao na svoje ime. Da li treba da odjavljujem dedu, ili će to oni sami da urade?
Pozdrav svima,
evo dočekah IKOM interent posle 7 godina, no da ne davim, ono što me zanima je:
ja vec 7 godina koristim IKOM!:banana:Pozdrav svima,
evo dočekah IKOM interent posle 7 godina, no da ne davim, ono što me zanima je:
1. od kog datuma se računa mesec dana besplatnog interneta, od dana kad' sam se prijavio, ili od dana kad' su mi instalirali modem.
2. račun za kablovsku se vodio na ime mog dede, a ugovor za internet (kablovska obavezan deo paketa) sam nedavno potpisao na svoje ime. Da li treba da odjavljujem dedu, ili će to oni sami da urade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari