Evo da se ja javim. Imam Flat 3 od 4 Mb/s. Uzeo sam taj paket kad je povećan sa 512 na 1 Mb/s. Od tada je došao do 4 i dodata je digitalna televizija, za koju moram da kežem da je odlična. Slika je stvarno bolja od analognog siglnala, ko da gledam DVD materijal iz player-a pored TV-a. Samo brzina ne dolazi baš do 4 Mb/s, kako se brzina povećavala tako se povećavala i razlika između teorijske i praktične maksimalne brzine.
I lokacija je naravno Žarkovo.
A njihov raspored kanala mi ne smeta, analogni aspored sam naučio, a na digitalnom prijemniku svi kanali imaju imena, a šaltaju se 100 na sat pa pamtim samo približno lokacije.
485-490kb/s je down na 4mbs i to je vise nego dobro, bolje od bilo kog adsl-a.
A zasto ne pozeleti nekom da predje na Radijus Vektor uz taj IKOM i SBB.
Pa uvek ce ti proporcijalno malo faliti do tih 4mbits, realno neka brzina sada je oko 3.8mbits mozda malko manje. Ako toliko dostizes, to ti je to.
Ti pricas o overhead-u ADSL-a a ovo je tema o kablovskim mrezama. Ja na svojih 15 mbps imam efektivno 17 mbps donwloada.
Ti si nas idol :d
Overhead na ADSL je veći 12~18% u zavisnostio od ISP
Jedino korisnici na telekomu koji imaju SpeedUP ili IPTV nemaju overhead i skoro dostizu brzinu kabla
BTW vidim da u Zarkovu internet radi odlicno. Interesuje me kako radi u Dzona Kenedija, jer komsija hoce da predje sa ADSL-a
Vec ima obicnu kablovsku TV IKOM ali slika je tako bezobrazno losa da to nije za gledanje, zato i ima dilemu da li da se upusta u IKOM "avanturu" sa internetom.
au sunce ti, da nije mozda 1.7MBps (nije isto sto i 17 Mbps)Ja na svojih 15 mbps imam efektivno 17 mbps donwloada.
Ti si nas idol :d
Overhead na ADSL je veći 12~18% u zavisnostio od ISP
Jedino korisnici na telekomu koji imaju SpeedUP ili IPTV nemaju overhead i skoro dostizu brzinu kabla
BTW vidim da u Zarkovu internet radi odlicno. Interesuje me kako radi u Dzona Kenedija, jer komsija hoce da predje sa ADSL-a
Vec ima obicnu kablovsku TV IKOM ali slika je tako bezobrazno losa da to nije za gledanje, zato i ima dilemu da li da se upusta u IKOM "avanturu" sa internetom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari