nagard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 755
Ni kod mene.код мене није.. или бар ја не знам...
није било прекида (можда у току ноћи).. ТВ чини ми се без промене..
Ni kod mene.код мене није.. или бар ја не знам...
није било прекида (можда у току ноћи).. ТВ чини ми се без промене..
Koja ste ulicaMalopre su me zvali, bicu integrisan u ponedeljak..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-Kod Monda - Trgovacka i Por. Spasica i Masere, juce izjutra prebaceni/integrisan reon, bez poziva i ubacivanja obavestenja u post sanduce kao i obavestenja na sajtu.
Net - Ip ode na 87.117..., google odma trazi captcha, zamunda cini mi se sporiji malo down i znatno up, WoW burazu (kasno sinoc/rano izjutra) povremeno primetno zakuca, flat 3
Tv - koriste se 2 Tv-a-> 1 stari i 1 novi> kod starog TV-a nakacen Echolite STB i moralo rucno da se nameste parametri 610000kHz/256QAM/6956KS/s, ubaceni sbb kanali sto znaci Hbo izgubljeni +1,+2, pinkovi na svega par kanala,
generalno cistija slika,
zanimljivo da preko STB ne mogu namestiti radio stanice, dok analogno vata 60 tv-kanala od kojih 10 ide duplo,
>novi TV - digitalna pretraga nadje sve kanale i radio stanice ALI
mana sto sam pre par godina kupio Cam modul i u njemu koristio karticu iz STB-a bez problema, a sada Cam nema nikakvu funkciju (nisu upareni modul i kartica) - znaci ostaju samo analogni kanali.
Trazi da ti vrate nazad javnu dinamicku IP adresu koju su ti OTELI!!! Ili nek vrate adresu, ili momentalni raskid ugovora ugovora!
A po kom osnovu, nazalost?
Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk
Kod koga ? Nema neki izbor...^
ugovorna obaveza kod Ikoma odavno istekla tako da nije problem raskid ugovora, a ukoliko Net nastavi da stuca u narednom periodu ili nateraju da se placa vise nego do sada (2550) odoh kod drugog
Može ako si nov korisnik i uzmeš neki od trio paketa.Moze li se iskoristiti ona fora 6 meseci po 1 dinar za sbb ? To ne bi bilo lose. Ustedeo bih 10 soma na 2 godine u odnosu na ovo sto sad placam.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
A dali su zvali za zamenu opreme risivera i modema-Kod Monda - Trgovacka i Por. Spasica i Masere, juce izjutra prebaceni/integrisan reon, bez poziva i ubacivanja obavestenja u post sanduce kao i obavestenja na sajtu.
Net - Ip ode na 87.117..., google odma trazi captcha, zamunda cini mi se sporiji malo down i znatno up, WoW burazu (kasno sinoc/rano izjutra) povremeno primetno zakuca, flat 3
Tv - koriste se 2 Tv-a-> 1 stari i 1 novi> kod starog TV-a nakacen Echolite STB i moralo rucno da se nameste parametri 610000kHz/256QAM/6956KS/s, ubaceni sbb kanali sto znaci Hbo izgubljeni +1,+2, pinkovi na svega par kanala,
generalno cistija slika,
zanimljivo da preko STB ne mogu namestiti radio stanice, dok analogno vata 60 tv-kanala od kojih 10 ide duplo,
>novi TV - digitalna pretraga nadje sve kanale i radio stanice ALI
mana sto sam pre par godina kupio Cam modul i u njemu koristio karticu iz STB-a bez problema, a sada Cam nema nikakvu funkciju (nisu upareni modul i kartica) - znaci ostaju samo analogni kanali.
Poštovani,
Naša kompanija je započela sa implementacijom NAT IP adresa.
NAT tehnologija omogućava internet servis provajderima da reše nedostatak IPv4 adresa koje provajderi više nisu u mogućnosti da zakupljuju od kraja 2014.godine.
Kako, nažalost, nemamo mogućnosti dodele javne IP adrese, kao ponuđena solucija je zakup statičke IP adrese po ceni od 610,00 dinara.
Implementacija NAT IP adresa je započeta i korisnicima kod kojih je implementacija završena, neće dolazi do daljih promena.
U pripadajućem dokumentu Korisničkog ugovora i Opštih uslova, Tehničkim uslovima korišćenja interneta, koji možete pronaći na linku http://sbb.rs/Binary/63/net_tehnicki_uslovi_20131115_v2.pdf , na šestoj stranici su precizirane odredbe za korišćenje opreme i konfiguracije mrežnih parametara. Shodno navedenom dokumentu i navedenim odredbama, ni jedan član ugovora nije prekršen od strane naše kompanije.
Zahvaljujemo se na razumevanju.
Da, to si dobro primetio. Trebalo bi da revidira čovek stav..ne zelim da ti "pisam u mleko" ali sbb i njihova n1 su doziveli procvat za vreme vlasti te suprotne opcije, cini mi se.
i ja sam u film.gradu od juce primetio znatno sporiji net, ali niko ne zove za obavest i da mi daju modemTrazi da ti vrate nazad javnu dinamicku IP adresu koju su ti OTELI!!! Ili nek vrate adresu, ili momentalni raskid ugovora ugovora!
Na šta si prešao?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ja sam se juče zvanično razveo od SBB/IKOMa :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari