Ево читам шта све пишете и просто човек више није паметан шта да мисли.
Јуче и тв и нет на једно 10ак минута нестану, ајде кад сам окренуо подршку прво чух да имају проблема и да ће бити брзо решено,
па ај као нисам само ја... Малопре опет нестао нет на пар минута таман да све оде у...
Пошто су рачун скроз зезнули пре пар месеци (стигао 23-24) да се плати 15 (да није тужно било би смешно) овог месеца ми
стигне на време 14 да се плати 15

, али дупло већи јер претходна уплата није прокњижена пошто сам платио сходно кад је стигло...
Пошаљем имејл да ми се исправи ставка на сбб порталу и да ми се или пошаље рачун на имејл са месечним износом или да се исправи
пдф фајл са рачуном да сам скинем. Период одговора на тај имејл је био 4 дана... да би одговор био потпуна небулоза и скакање по живцима корисника типа "знате имате мој сбб сајт..."
Не, кад сам написао да се на том сајту исправи пдф фајл рачуна да скинем исти да платим нисам имао појма да постоји... :smash:
Ајде попуним сам уплатницу (на сајту у упутству за уплатницу један жиро рачун на рачуну други, ја попуним према рачуну) платим то и видим променили дуговања на 0,00 мада уплата још не пише.
Када бих написао шта мислим о изразу "неограничен интернет" из уговора и ЦГ НАТ уређаја повредио бих али сва правила форума, па ћу прескочити... само ми није јасно шта раде рател, заштитник грађана, тужиоци итд.
У сваком случају као што неко рече преласком са ИКОМА на СББ би човек очекивао неко побољшање, квалитет, професионалност, а добије...
О томе да за исто оно што смо имали треба да платимо кад израчунам скоро дупло више то је пародија.
Онај телеком да је оставио оне прве цене за оптику и да је развукао на време, могао је да добије СВЕ кориснике.
Мени остаје још пар месеци да видим шта ћу, али вероватно највероватније иде адсл нет плус сбб тв - осим ако се нешто не промени у међувремену.