Šta je novo?

Ikom - Digitalna tv

Pa mozda smo ti i ja u istom delu grada (Cukarica) pa mozda ti kanali jos nisu pusteni ovde il tako nesto. Ne znam kako uopste to ide za digitalne kanale...

da, ja sam na zarkovu, ne znam sto nema kod nas SK, pocinje vikend dajte SK !! :smash::cigar:

meni umesto SOS-a pojavio se SK...Hvala lepo vise...

al ljudi nemamo vise arenusport nego arenasport 1 🙂 gde cemo pratiti okruzno takmicenje u plivanju o aziji i tako tim zemljama...Al nema veze samo kad imam sportklub da na miru mogu gledati premijer ligu i masterse u tenisu! 🙂

Kod mene su svi novi kanali aktivni na digitalnoj.

al ljudi nemamo vise arenusport nego arenasport 1 🙂 gde cemo pratiti okruzno takmicenje u plivanju o aziji i tako tim zemljama...Al nema veze samo kad imam sportklub da na miru mogu gledati premijer ligu i masterse u tenisu! 🙂

kako nemamo arenusport? :S: imamo sva 4, ali se placa=( samo arenasport 1 je besplatan, tako pise kod mene :S: ali SK je zakon x]

Treba ih zasipati mailovima zato sto su ukinuli Explorer i History. To je jedini nacin da kazemo sta mislimo.
Ja sam im poslao mail jutros. Ne verujem da ce uopste odgovoriti 🙂

Treba ih zasipati mailovima zato sto su ukinuli Explorer i History. To je jedini nacin da kazemo sta mislimo.
Ja sam im poslao mail jutros. Ne verujem da ce uopste odgovoriti 🙂

Eh, nisu samo Viasat kanale ukinuli.. Na digitalnoj vise nema ni Discovery World, Discovery Science-a, a ni Travel & Living-a (to zenska strana provalila) 🙁

Sport Klub

@variable
ja sam ženi iskopao TLC, sad je na 50-om mestu KAON-a. ima ga i na analognoj!

da li moze jedno pitanje, posto uskoro treba da uzmem lcd tv, da li bi na SAMSUNG LE-40C650 mogao da gledam digitalnu za DZ i sta je sve potrebno od dodatne opreme 😛 imam digiltanu pretplatu, ali imam 2 TV-a, nisam lud da im placam jos jedan kaon budjavi :S:

Apsolutno nista vise osim tv-a koji si spomenuo ti ne treba za pracenje digitalne tv na Ikomu, kada ubodes kabl na tv-u dovoljno je samo da skeniras kanale i mozes da uzvas u njima bez ikakve nadoknade!

Apsolutno nista vise osim tv-a koji si spomenuo ti ne treba za pracenje digitalne tv na Ikomu, kada ubodes kabl na tv-u dovoljno je samo da skeniras kanale i mozes da uzvas u njima bez ikakve nadoknade!

ok, thx :cigar:

treba da odabere neku drugu zemlju a ne srbiju, ja sa srbijom nisam mogao nista da nadjem pa sam odabrao poljsku i pronasao je 111 kanala od toga su 10 radio a 20 je skremblovano. problem je samo sto sat zuri sat vremena jel je u poljskoj druga vremenska zona.

Engleska ce ti dati dobar sat ali engleska kad skeniram izadje na 96 digitalnih tv kanala a mislim da jedino sa nemackom dobijam 101. Neznam sad koji kanali fale ali razlika je 5 digitalnih kanala 🙁

sa kablovskog foruma

Dragon88:
"Sada sam zvao korisnički servis i dobio sam potvrđenu informaciju od danas Viasat History u osnovnoj ponudi S 9 a Viasat Explorer S 32. Bravo za IKOM !!!"

Kod mene na digitalnoj jos uvek nema Viasat Explorera i Historyja, kako stoji stvar kod vas?

Što se sata tiče, IKOM je podesio GMT vremensku zonu umesto GMT+1 (u EU samo engleska). Biranjem određene zemlje uvek ćete dobiti gešku od sat vremena. To se može izmeniti podešavanjem u meniju za vreme ne birajući ofset antenu već GMT vremensku zonu.

Nema ko da im skrene pažnju, šta ćeš.

Kako da znam da li moj TV podrzava tu opciju? Imam Samsung le32a431t2. Placam im digitalnu ali ako ne mora, sto da ne...

По овом линку тај модел нема у себи ни DVB-C ни DVB-T модул тако да, ако хоћеш дигитални сигнал мораш да наставиш да им плаћаш за ренту рисивера.

Ok, hvala.

A jel moze neko da mi kaze da li mi je sve dobro podeseno na dekoderu?
SCART izlaz: CVBS
SPIDF izlaz: iskljuceno
na daljinskom p.std je namesten na PAL (imam jos i automatsk, SECAM, NTSC)

dalje... da li ima veze da li je povezano preko scart dodatka ili cinceva...

primetio sam da mi na Prvoj televiziji dolazi do seckanja kada pocinju reklame. znaci kad poce najava za reklamu secne cak i zvuk nestane na pola sekunde sekundu.
da li se to desava i kod drugih? koristim digitalnu na le32c550.

primetio sam da mi na Prvoj televiziji dolazi do seckanja kada pocinju reklame. znaci kad poce najava za reklamu secne cak i zvuk nestane na pola sekunde sekundu.
da li se to desava i kod drugih? koristim digitalnu na le32c550.

I kod mene je slična stvar. Doduše nije seckanje ali se pojave neke dijagonalne linije u duginim bojama a slika programa se izgubi. Imam utisak da ne traje baš tako dugo, možda 1/10 sekunde ili nešto slično.

Nazad
Vrh Dno