Šta je novo?

Igre generalno

Pa i moj. Sva ona oružja su jednoručna ili dvoručna, sa jasno izraženim atributima.

Ili FPS sa temom Kosovskog boja? To bi meni bilo zanimljivo! :)

A u ulozi koje licnosti da se igra? pa, Milos (K)Obilic, naravno. :D

Meni je cudno sto do sada nije obradjena tema prvog svetskog rata, ili mozda gresim? :trust:

to bre, igrajuca banano :D

svaka cast za find :-devil-:

P.S. Idemo na L&M?

Mnogo losh framerate na bioshocku + uopshte ne provaljujem da je bilo shta drugachije u odnosu na druge fpsove, same ol' osecaj :)

Odgledao sam onih 15 min i opasno izgleda. Voda je nesto najbolje sto sam video do sada. U pocetku mi se nisu svidele ikonice, tj status barovi, totalno su starinski(pretpostavljam da su to i hteli), ali mi nisu vise smetali posle minut gledanja. Ovaj mali deo Rapturea je nenormalan. Onaj cuvar ili kako se vec zove, u onom ronilackom odelu, strava i uzas i njegovo rezanje i lupanje po onim metalnim vratima. Pa ona njegova agresivnost kada pridjes devojcici. Odvalite onom puskom. A zvuk?? Pao sam na dupe. Svaki sum se cuje. A ona devojcica koja izlazi iz rupe i ide po ADAMA. Majko moja. A tek kako kaslje.Grrrrr... Ken Levin je premasio i samog sebe. Kakav uvrnuti SS2 klon. Jedva cekam!!!!! Samo da HUD malo doteraju i picikato!!!!

Poslednja izmena:
Da, istina je da je ovo daleko od SS2 klona. Samo što ja ne smatram to previše dobrim. Neću još jedan horror FPS. Može sve biti jako dobro, ali ne ono što je BioShock trebao biti u startu, očigledno. Za sada mi deluje da će BS za SS biti isto što i DX:IW za DX. Nadam se da grešim.

Da, istina je da je ovo daleko od SS2 klona. Samo što ja ne smatram to previše dobrim. Neću još jedan horror FPS. Može sve biti jako dobro, ali ne ono što je BioShock trebao biti u startu, očigledno. Za sada mi deluje da će BS za SS biti isto što i DX:IW za DX. Nadam se da grešim.

Bilo bi shit praviti SS3. Ljudi su planirali nesto drugo, drugaciju pricu sa malo primesa SS2 i Deusa. Igra nece biti ni jedno ni drugo, vec nesto trece. Klasicna inovacija iz Irationala. Ista prica kao i za Freedom Force. Jedini su napravili igru koja vredi, a da je iz Marvel univerzuma. Znaci, sta god da naprave, ne moze da nevalja.

Prve najave su bile "duhovni naslednik SS2"... ako se sećaš. Ovo sve više ide u sasvim drugom pravcu, ako izuzmemo element horora. O tome pričam.

Izasao je Sid Meiers Railroads i FIFA 07.PES6 je izgleda odlozen za novembar,ne zna se tacno,cak ne postoji ni zvanicna prezentacija.5 oct izlazi ps2 demo,prognozira se da ce pc demo izaci iste nedelje.Vise o tome:http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136400

Pa ne znam, ja sam osetio atmosferu System Shocka par puta, recimo kada je objasnjavao nelinearnost u smislu resavanja problema sa kamerom. Takodje, opet je tu plakanje nad svakim utrosenim metkom ako ne posedujes odredjeni tip municije, a i grafika ce biti prilicno dobra. Jedva cekam, i drzim joj fige za GOTY!

Ja se samo nadam da ovog puta nece biti respawn-ovanja neprijatelja. To je jedini aspekt SS2 koji mi se nije svideo.

Pa ne znam, ja sam osetio atmosferu System Shocka par puta, recimo kada je objasnjavao nelinearnost u smislu resavanja problema sa kamerom. Takodje, opet je tu plakanje nad svakim utrosenim metkom ako ne posedujes odredjeni tip municije, a i grafika ce biti prilicno dobra. Jedva cekam, i drzim joj fige za GOTY!
Pored Obliviona? Nema šanse :)

Hoce, ali tek sledece godine (verzija za konzole).

E je** ga znaci za PC ce vjerovatno izaci konverzija i to mnogo kasnije. Kuda ide ovaj svijet?

Za konzole tek u novembru 2007, znachi za jedno godinu i po+ :)

Pih,sta cemo mi PC igraci bez jedne tako uspesne i nadasve zanimljive fransize zvana veliki kradljivac auta do 2008. god.?!Ostaje samo da se nadamo boljim vremenima.:d

Šta je to GTA? Ono kad se lunja gradom u krš automobilima bez fizike i ikakvog smisla igranja?

Ma bice stvari da se igra i bez GTA :)

Šta je to GTA? Ono kad se lunja gradom u krš automobilima bez fizike i ikakvog smisla igranja?

Ma kako nema smisla?!Ljudi ubace novu Cecu u odredjeni folder,gaze sve redom po ulici i voze super kola.To ti je bre igrivost a ne ono tvoje danonocno istrazivanje kojekakvih fantasy svetova!!!Tamo ti nema niceg sem grafike i velikog maca,a ovde ako pozelis slobodno mozes i u teretanu da odes.,)

Nazad
Vrh Dno