Šta je novo?

Igre generalno

Cezar 4 je stvarno užas. Kod ortaka na 7600 GS, P4D805 žestoko overklokovanom i giga rama secka kao blesavo :trust: Da ne ulazimo u gejplej, nije potrebno :)

True,true! Ne valja ni za ...!

Jel probao ko od vas Company of Heroes? Kakvi su utisci? U SK vidim da je dobila veoma veliku ocenu, i velike pohvale.

GTA tek 2008??? Predlažem da se kolektivno samoubijemo :D

U pravu si treba to da uradimo.

Šta je to GTA? Ono kad se lunja gradom u krš automobilima bez fizike i ikakvog smisla igranja?

Ljudi sto ste tako zapeli za fiziku? Davno bijase kad su se pravile igre da bi se ljudi zabavljali,a sad samo traze neku fiziku i sta ti ja znam vec. Ja kad se zazelim fizike sjednem u auto i pokusavam da vozim duplo preko ogranicenja da isprobam kakvu fiziku ima moj auto:smoke:
A sto se tice grafike ni ja nisam zadovoljan pogotovo sa GTA SA, al' ona je i tako pravljena sa PS2 pa je poslije 1 i nesto vrsena konverzija za PC. Svako ima svoj ukus.

Grafika u GTA SA je sasvim OK (na maksimumu detalja, naravno)...

A, pa to jeste :)
Ono, vozim bajs i neki crnci krenu da pucaju na mene :)

Pa jedan deo provera motion capture za GTA je radjen u BG-u. I Rockstar radi sa nasim ljudima ovde. Da se zna.

Nije dovoljno sto se Hilari okomila na nju, vec je i vi bez razloga pljujete.
Jest da nije imala atmosferu kao vice city ali nemozete reci da je losa.
Ja ne mogu da smislim igre tipa cod2, quake4, warcraft sve avanture, cudovista,svemirce, fantasy svetove,ali ne kazem da su njesra, samo da ih ja ne volim.
GTA serijal je odlican i tu nema price. Jos je i domaci proizvod :D

Poslednja izmena:
Izasao DEMO Medieval 2: Total War
http://www.gamershell.com/download_15886.shtml

Dark Messiah of Might and Magic se pozlatio! :banana:
24.10 zvanicno na policama, sto znaci da mi sa "nezvanicnim"
izvorima mozemo da pocnemo da odbrojavamo :d .

Nije to manja verzija FS-a nego repack 1 dvd, koji je bio pokvaren.

Ako samo pola budem uzivao kao u Crusaderu bice OK.Sad videh da je izasao Stronghold Legends.jedan i po giga

Ovo treba da se pojavi kao modul za NWN2?

Tako pise... "Rogue Dao Studios announces the Planescape Trilogy, a massive campaign set in the Infinite Planes for Obsidian Entertainment's Neverwinter Nights 2..." itd. Nisam igrao nijedan neoficijelni modul za nwn, ali pretpostavljam da je to to..

Izasao je F.E.A.R. extraction point tj. ima da se nadje,ajd vi srecnici sa p2p skinite,nije tezak,oko 1,3 gb.

Ni ja nesto ne vidim da je izasao taj Extraction Point.

Posle duze vremena sam bacio pogled na gamespot,odoh da vidim sta su opisivali u poslednje vreme kad ono sve sjajne ocene:

Age of Pirates 4,7
Mage Knight Apocalypse 4,4
Neverend 3,3
Scarface 6,0
Alliance Future Combat 2,3

:d

Stigoše Sid Meyer's Railroads i Football Manager 2007.

@goran.rs
U svakom slučaju, najgore je ocenjena domaća, mislim naša igra :D

spreman addon za oblivion
1161166965originalcopygg3.jpg

:d

Cuveni vitezovi koji govore "NI" :D

Nadam se da ste videli jutrosnji "release"

Dark Messiah Of Might And Magic
FEAR: Extraction Point
Star Wars Empire At War Forces Of Corruption

Ova prva mu dodje malo poveca,7,6 GB.

Vrh Dno