Šta je novo?

Igra Koju ste najduze igrali?

Yu_Skywalker je napisao(la):
WoW 5 i po meseci non stop, i sad sam na pauzi vec 3 meseca, ali igracu jos.
Pre 9 godina sam igrao XWing vs Tie Fighter mesecima

Zar vec ima devet godina od te igre :/ beh

Morrowind/WoW

Poslednja izmena:
Nwn

Sto se tice igranja iz cuga najvise sam igrao Heroje III od 9 ujutru(subota) do 5 ujutru(nedelja), bez prestanka osim sto sam rucao.Inace Diabla II(LOD) vec igram nekih 5 godina i igracu ga jos dosta.

Isto što se tiče igranja iz cuga, jednom sam igrao Age of Empires prvi deo oko 30 sati, i pravio sam samo pauze za has. Počeo sam uveče sa ortacima i završio sutradan uveče kad su opet ortaci došli, tj. otišli! Ala sam posle toga lepo spavao, i dugoooooooo. :shock:

brood war, privateer2, civ3. Najduze iz cuga sam igrao neku strategiju na PS konzoli od petka ujutro do nedelje u 7 uvece (kada sam morao da je vratim) sa pauzama za klopu. Sad sam i zaboravio kako se zvala igra, verovatno posledica neprekidnog igranja :D ...

Po vremenu posvecenom igri to je WoW (od 13.2.2005. 1. lik full epic 2. je na putu da to postane) a nameravam da ga igram i posle expanzije :D
2. NWN sa svi expanzijama
Po tome koliko igru drzim na compu- Heroes III SoD, ranije dok sam bio u mrezi igrao sam pomalo, ali sada jako retko.

GT4 na ps2 i cssource(kao i cs1.6) na pc-u!

Age Of Empires II

Operation Flashpoint plus nastavak i dodaci, Lock On, IL2, PES serijal.

Verovatno Transport Tycoon Deluxe koji konstantno imam instaliranog od kraja '96. Uz njega je i Mortal Kombat II koga naravno igram preko emulatora :)

Morrowind, naravno :) A po instaliranom stažu, odnosno vremenu provedenom na mašini - Quake III :)

Pirates na C64. DOA2 na Sega Dreamcast-u i Heroes serijal na PC-u (izuzev cetvorke).

BF1942(DC),BF2 i Operation Flashpoint sa dodacima

Age Of Empires II - The Conquerors
I dan danas je igram na netu,preko All Seeing Eye !

Solitaire....na svim masinama i na mobu....

Guild Wars oko 250 sati... Mada Baldur`s Gate-ovi i Fallout-i koji sam presao po 2 puta su tu negde..

Hitman 2 bi bio cisti pobednik da nije ogranicen brojem misija, a Descent 2 da nije ogranicen nedostatkom igraca. Ovako zbog muliplayera pobedjuje Quake2

sepsa je napisao(la):
Duke Nukem Forever
:)

Ne ne pitanje je koju ste igru najduze igrali ne cekali :)

Secam se da sam razmisljao da kupim Voodoo1 za nadolazeci Duke Numek For(n)ever. Od tada je proslo Voodoo123, Geforce 1234567 i nista...

Poslednja izmena:
Lords of the Midnight na Spectrum-u.

Pa na 'Debeljku'.

Pa na Spectrum emulatoru na Atari-ju.

Pa na doticnom na Amiga-i.

Pa na razno-raznim verzijama emulatora na isto tako raznim verzijama 'Pentijuma'. ;)

Age of empires 1

Nazad
Vrh Dno