Show_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2007
- Poena
- 349
Ovi ne prestaju da troluju ***.. Da, mnogo pisemo o igrama jer ima sta da se pise, kad cujem neku zanimljivu vest ili vidim neki novi skrin/trejler ja cu to da podelim sa drugima, smeta vam? Da li je toliko dobar Gears i Fable da ne stizete sa drugima da podelite komentare o njima? Ocigledno su toliko dobri da cak imate i vremena da trolujete u temama u kojima vam nije mesto..
GeoW2 je nesto sto bi trebali da probate i da se iskreno odusevite.Ja sam ga presao i evo sad cu ti ukratko reci nesto o njemu.
Graficki jedna od najlepsih next gen igara do sada izaslih.
Nivoi su svaki drugaciji i ni u jednom momentu neces reci,dosadno je nastavicu sutra.
Prica je standardna kakva moze biti u jednom suteru ali nije nezanimljiva i bolja ne treba.
Ne mozes bas da bauljas samo napred i da sibas sve redom ipak mora malo taktiziranja prilikom borbe,srecom igra ima najbolji cover sistem ikad primenjen tako da napucavanje predstavlja pravo zadovoljstvo.Ubedljivo najbolje napucavanje na konzolama i ko god hoce pravi shooter neka uzme GeoW i dobice ga.Igra je fenomenalna i steta je sto nece izaci na pc-u(ovo govorim iskreno)da se i pc igraci pocaste ovom poslasticom.Co-Op je bolesno dobar i jos bolji za igranje nego single a o multiplayeru necu da pricam jer jos nisam probao.
Pomeno si Borise Fable.Aj i onjemu koju da ti kazem.
Tek to je ludnica znaci nisam subjektivan stvarno ne igram mnogo igre al kad mi se neka svidi ja je se sit izigram a Fable sam tek poceo i sto je vise igram sve mi se vise igra,veruj mi ono je stvarno strava igra.Verujem da je od onih igara ili ti se svidi ili ne meni je legla tako da uzivam uz nju.Sav taj fantasy svet je fenomenalno docaran i sve je bajkovito i mastovito tako da od rpg-a mi nista vise ne treba.Nisam neki rpg fan ali ovo je prava stvar.
Eto nema potrebe za 25 strana o fable-u da bi se istinski uzivalo u igri.Cisto da ljudi vide da postoje super igre i van ps3(koji ih ima)i da nema potrebe svaku igru docekivati ko novu godinu jer koliko vidim da se ovde svesno stvara lazna slika o nekoj megasuperiornosti ps3 igara a o neexluzivnosti pc igara.
I to sto je igra sa x360 izasla na pc ne znaci da je bolja ili da su pc igraci dobili nesto.
Probajte samo Lost Planet na pc-u i na xbox-u pa recite sta je bolje.
Poslednja izmena: